ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 31/05/2020 02:17

Kosova dhe Maqedonia e Veriut rrisin bashkëpunimin në gjyqësor

Kosova dhe Maqedonia e Veriut rrisin bashkëpunimin në gjyqësor
Në ambientet e Gjykatës Themelore në Ferizaj, gjatë ditës kryetari i gjykatës Bashkim Hyseni, me bashkëpunëtor, kanë pritur në takim një delegacion të Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë së Veriut, në përbërje të ...
InFokusi | 10-Oct-2019 20:00
Në ambientet e Gjykatës Themelore në Ferizaj, gjatë ditës kryetari i gjykatës Bashkim Hyseni, me bashkëpunëtor, kanë pritur në takim një delegacion të Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë së Veriut, në përbërje të ...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut rrisin bashkëpunimin në gjyqësor
Në ambientet e Gjykatës Themelore në Ferizaj, gjatë ditës kryetari i gjykatës Bashkim Hyseni, me bashkëpunëtor, kanë pritur në takim një delegacion të Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë së Veriut, në përbërje të ...
Aktuale.MK | 10-Oct-2019 19:52
Në ambientet e Gjykatës Themelore në Ferizaj, gjatë ditës kryetari i gjykatës Bashkim Hyseni, me bashkëpunëtor, kanë pritur në takim një delegacion të Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë së Veriut, në përbërje të ...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut rrisin bashkëpunimin në gjyqësor
Në ambientet e Gjykatës Themelore në Ferizaj, gjatë ditës kryetari i gjykatës Bashkim Hyseni, me bashkëpunëtor, kanë pritur në takim një delegacion të Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë së Veriut, në përbërje të ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 19:44
Në ambientet e Gjykatës Themelore në Ferizaj, gjatë ditës kryetari i gjykatës Bashkim Hyseni, me bashkëpunëtor, kanë pritur në takim një delegacion të Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë së Veriut, në përbërje të ...

Kosova dhe Maqedonia e Veriut rrisin bashkëpunimin në gjyqësor
Në ambientet e Gjykatës Themelore në Ferizaj, gjatë ditës kryetari i gjykatës Bashkim Hyseni, me bashkëpunëtor, kanë pritur në takim një delegacion të Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë së Veriut, në përbërje të ...
Kosova Press | 10-Oct-2019 18:34
Në ambientet e Gjykatës Themelore në Ferizaj, gjatë ditës kryetari i gjykatës Bashkim Hyseni, me bashkëpunëtor, kanë pritur në takim një delegacion të Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë së Veriut, në përbërje të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved