ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/02/2020 21:23

Këta janë policët e dyshuar për trajtim çnjerëzor të paraburgosurit në Stacionin Policor në Gjakovë

Këta janë policët e dyshuar për trajtim çnjerëzor të paraburgosurit në Stacionin Policor në Gjakovë
Këta janë pesë nga gjashtë zyrtarët policorë që dyshohet se janë përfshirë në rastin e dhunimit brutal të qytetarit me duar të lidhura në Stacionin Policior të Gjakovës, nëntorin e vitit 2018. Gazeta Sinjali ka ...
Gazeta Observer | 10-Oct-2019 13:32
Këta janë pesë nga gjashtë zyrtarët policorë që dyshohet se janë përfshirë në rastin e dhunimit brutal të qytetarit me duar të lidhura në Stacionin Policior të Gjakovës, nëntorin e vitit 2018. Gazeta Sinjali ka ...

Këta janë policët e dyshuar për trajtim çnjerëzor të paraburgosurit në Stacionin Policor në Gjakovë
Këta janë pesë nga gjashtë zyrtarët policorë që dyshohet se janë përfshirë në rastin e dhunimit brutal të qytetarit me duar të lidhura në Stacionin Policior të Gjakovës, nëntorin e vitit 2018. Gazeta Sinjali ka ...
Zeri | 10-Oct-2019 13:17
Këta janë pesë nga gjashtë zyrtarët policorë që dyshohet se janë përfshirë në rastin e dhunimit brutal të qytetarit me duar të lidhura në Stacionin Policior të Gjakovës, nëntorin e vitit 2018. Gazeta Sinjali ka ...

Vjen deklarata e kreut të Policisë për torturën e të burogosurit në Stacionin Policor në Gjakovë
Komandanti i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka dënuar dhunën brutale ndaj qytetarit me duar të lidhura të ushtruar nga komandanti i Stacionit Policor të Gjakovës, Kristë Gjokaj dhe pesë vartësit e tij ...
Gazeta Observer | 10-Oct-2019 10:04
Komandanti i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka dënuar dhunën brutale ndaj qytetarit me duar të lidhura të ushtruar nga komandanti i Stacionit Policor të Gjakovës, Kristë Gjokaj dhe pesë vartësit e tij ...

Kreu i Policisë deklarohet për torturën dhe trajtimin çnjerëzor ndaj qytetarit të prangosur në Stacionin Policor në Gjakovë
Komandanti i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka dënuar dhunën brutale ndaj qytetarit me duar të lidhura të ushtruar nga komandanti i Stacionit Policor të Gjakovës, Kristë Gjokaj dhe pesë vartësit e tij ...
Zeri | 10-Oct-2019 10:04
Komandanti i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka dënuar dhunën brutale ndaj qytetarit me duar të lidhura të ushtruar nga komandanti i Stacionit Policor të Gjakovës, Kristë Gjokaj dhe pesë vartësit e tij ...

Kreu i Policisë deklarohet për torturën dhe trajtimin çnjerëzor ndaj qytetarit të prangosur në Stacionin Policor në Gjakovë
Komandanti i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka dënuar dhunën brutale ndaj qytetarit me duar të lidhura të ushtruar nga komandanti i Stacionit Policor të Gjakovës, Kristë Gjokaj dhe pesë vartësit e tij ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 09:56
Komandanti i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka dënuar dhunën brutale ndaj qytetarit me duar të lidhura të ushtruar nga komandanti i Stacionit Policor të Gjakovës, Kristë Gjokaj dhe pesë vartësit e tij ...

Tortura dhe trajtimi çnjerëzor ndaj qytetarit të prangosur në Stacionin Policor në Gjakovë
Është siguruar videon e torturës së ushtruar nga komandanti dhe pesë zyrtarët e Stacionit të Policisë në Gjakovë, ndaj një qytetari me duar të lidhura. Në materialin e siguruar nga Policia e Kosovës, shihet dhuna e ...
Zeri | 09-Oct-2019 20:32
Është siguruar videon e torturës së ushtruar nga komandanti dhe pesë zyrtarët e Stacionit të Policisë në Gjakovë, ndaj një qytetari me duar të lidhura. Në materialin e siguruar nga Policia e Kosovës, shihet dhuna e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved