ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/05/2020 17:40

Emërimi i noterëve, reagojnë edhe ndërkombëtarët

Emërimi i noterëve, reagojnë edhe ndërkombëtarët
Ka kohë që procesi i emërimit të noterëve të rinj ka nisur. Por, ky proces në tërësi është kontestuar shumë në Kosovë. Shoqëria Civile kishte vërejtje për tërë procesin, por edhe për ata që kaluan provimet, pasi që ...
Gazeta Observer | 10-Oct-2019 22:48
Ka kohë që procesi i emërimit të noterëve të rinj ka nisur. Por, ky proces në tërësi është kontestuar shumë në Kosovë. Shoqëria Civile kishte vërejtje për tërë procesin, por edhe për ata që kaluan provimet, pasi që ...

Emërimi i noterëve, reagojnë edhe ndërkombëtarët
Ka kohë që procesi i emërimit të noterëve të rinj ka nisur. Por, ky proces në tërësi është kontestuar shumë në Kosovë. Shoqëria Civile kishte vërejtje për tërë procesin, por edhe për ata që kaluan......
Zeri | 10-Oct-2019 22:48
Ka kohë që procesi i emërimit të noterëve të rinj ka nisur. Por, ky proces në tërësi është kontestuar shumë në Kosovë. Shoqëria Civile kishte vërejtje për tërë procesin, por edhe për ata që kaluan......

Emërimi i noterëve, reagojnë edhe ndërkombëtarët
Ka kohë që procesi i emërimit të noterëve të rinj ka nisur. Por, ky proces në tërësi është kontestuar shumë në Kosovë. Shoqëria Civile kishte vërejtje për tërë procesin, por edhe për ata që kaluan provimet, pasi që ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 22:38
Ka kohë që procesi i emërimit të noterëve të rinj ka nisur. Por, ky proces në tërësi është kontestuar shumë në Kosovë. Shoqëria Civile kishte vërejtje për tërë procesin, por edhe për ata që kaluan provimet, pasi që ...

Unioni Ndërkombëtar i Noterëve e cilëson të dëmshme rritjen e numrit të noterëve në Kosovë
Procesi i përzgjedhjes së noterëve nga Ministria e Drejtësisë përveç reagimeve në Kosovë ka nxitur edhe reagimin e përbashkët të Unionit Ndërkombëtar të Noterëve dhe të Odës Federale Gjermane të Noterisë. Ideja e ...
InFokusi | 10-Oct-2019 07:48
Procesi i përzgjedhjes së noterëve nga Ministria e Drejtësisë përveç reagimeve në Kosovë ka nxitur edhe reagimin e përbashkët të Unionit Ndërkombëtar të Noterëve dhe të Odës Federale Gjermane të Noterisë. Ideja e ...

Unioni Ndërkombëtar i Noterëve e cilëson të dëmshme rritjen e numrit të noterëve në Kosovë
Procesi i përzgjedhjes së noterëve nga Ministria e Drejtësisë përveç reagimeve në Kosovë ka nxitur edhe reagimin e përbashkët të Unionit Ndërkombëtar të Noterëve dhe të Odës Federale Gjermane të Noterisë. Ideja e ...
EkonomiaOnline | 10-Oct-2019 07:08
Procesi i përzgjedhjes së noterëve nga Ministria e Drejtësisë përveç reagimeve në Kosovë ka nxitur edhe reagimin e përbashkët të Unionit Ndërkombëtar të Noterëve dhe të Odës Federale Gjermane të Noterisë. Ideja e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved