ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/10/2019 16:39

Deputeti i Bundestagut: Po-ja për Shqipërinë, lehtësim edhe për…

Deputeti i Bundestagut: Po-ja për Shqipërinë, lehtësim edhe për…
mapo.al Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry vizitojnë Maqedoninë dhe Shqipërinë, pas vendimit të marrë nga parlamenti gjerman për hapjen e negociatave. Më 15 tetor mblidhet Këshilli ...
Mapo | 10-Oct-2019 18:24
mapo.al Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry vizitojnë Maqedoninë dhe Shqipërinë, pas vendimit të marrë nga parlamenti gjerman për hapjen e negociatave. Më 15 tetor mblidhet Këshilli ...

Deputetët gjermanë në Tiranë dhe Shkup, pas vendimit të Bundestagut për negociatat
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry do të vizitojnë Shqipërinë dhe Maqedoninë e veriut pas vendimit të parlamentit gjerman për ti dhënë dritën jeshile çeljes se negociatave me BE-në. ...
Albportali | 10-Oct-2019 19:29
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry do të vizitojnë Shqipërinë dhe Maqedoninë e veriut pas vendimit të parlamentit gjerman për ti dhënë dritën jeshile çeljes se negociatave me BE-në. ...

Deputeti gjerman: Franca e Gjermania nuk duhet të perçahen per negociatat
Christian Petry, socialdemokrat, deputet i Bundestagut ndodhet për një vizitë në Maqedoninë e Veriut e Shqipëri. Franca e Gjermania nuk duhet të përçahen për negociatat me Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut, thotë ai. ...
Lajmi i Fundit | 10-Oct-2019 18:44
Christian Petry, socialdemokrat, deputet i Bundestagut ndodhet për një vizitë në Maqedoninë e Veriut e Shqipëri. Franca e Gjermania nuk duhet të përçahen për negociatat me Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut, thotë ai. ...

Integrimi/ Ministri i Jashtem i Holandes: Maqedonia para Shqiperise per negociatat
Ministri i Jashtëm i Holandës, Stef Blok, në një intervistë për median holandeze, thotë se Maqedonia e Veriut ka bërë hapa më të mëdhenj se Shqipëria. “Këto vende vijnë te unë çdo muaj dhe më pyesin: Stef, a mund ta ...
Lajmi i Fundit | 10-Oct-2019 18:44
Ministri i Jashtëm i Holandës, Stef Blok, në një intervistë për median holandeze, thotë se Maqedonia e Veriut ka bërë hapa më të mëdhenj se Shqipëria. “Këto vende vijnë te unë çdo muaj dhe më pyesin: Stef, a mund ta ...

Hapja e negociatave, parlamentarët gjermanë zbarkojnë në Tiranë dhe Shkup
Tani, OK-i i dhënë nga konservatorët në Gjermani, sipas tij, bën që edhe fraksione të njëjta në vendet anëtare të BE, ta kenë më të lehtë që të japin aprovimin e tyre. Fakti që për Shqipërinë u prezantua tani një ...
Medial | 10-Oct-2019 17:13
Tani, OK-i i dhënë nga konservatorët në Gjermani, sipas tij, bën që edhe fraksione të njëjta në vendet anëtare të BE, ta kenë më të lehtë që të japin aprovimin e tyre. Fakti që për Shqipërinë u prezantua tani një ...

Hapja e negociatave, parlamentarët gjermanë zbarkojnë në Tiranë dhe Shkup
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry, do të vizitojnë Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pas vendimit të parlamentit gjerman për t’i dhënë dritën jeshile çeljes se negociatave me ...
RTSH | 10-Oct-2019 17:07
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry, do të vizitojnë Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pas vendimit të parlamentit gjerman për t’i dhënë dritën jeshile çeljes se negociatave me ...

“Procesi në fazë kritike” Deputeti gjerman: Franca e Gjermania nuk duhet të përçahen për negociatat
Christian Petry, socialdemokrat, deputet i Bundestagut ndodhet për një vizitë në Maqedoninë e Veriut e Shqipëri. Franca e Gjermania nuk duhet të përçahen për negociatat me Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut, thotë ai. ...
BalkanWeb | 10-Oct-2019 11:50
Christian Petry, socialdemokrat, deputet i Bundestagut ndodhet për një vizitë në Maqedoninë e Veriut e Shqipëri. Franca e Gjermania nuk duhet të përçahen për negociatat me Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut, thotë ai. ...

Deputeti gjerman: Në Kosovë ka shpresë, strukturat e vjetra e të rrezikshme nuk u votuan
Deputeti i Bundestagut gjerman, socialdemokrati Christian Petry, në një intervistë për Deutche Welle, ka folur për rezultatin e zgjedhjeve të 6 tetorit dhe rreth dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai thotë se nga ...
Gazeta Monitor | 10-Oct-2019 14:26
Deputeti i Bundestagut gjerman, socialdemokrati Christian Petry, në një intervistë për Deutche Welle, ka folur për rezultatin e zgjedhjeve të 6 tetorit dhe rreth dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai thotë se nga ...

Deputeti gjerman: Në Kosovë ka shpresë, strukturat e vjetra e të rrezikshme nuk u votuan
Deputeti i Bundestagut gjerman, socialdemokrati Christian Petry, në një intervistë për Deutche Welle, ka folur për rezultatin e zgjedhjeve të 6 tetorit dhe rreth dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai thotë se nga ...
Gazeta Observer | 10-Oct-2019 14:01
Deputeti i Bundestagut gjerman, socialdemokrati Christian Petry, në një intervistë për Deutche Welle, ka folur për rezultatin e zgjedhjeve të 6 tetorit dhe rreth dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai thotë se nga ...

Deputeti gjerman: Në Kosovë ka shpresë, strukturat e vjetra e të rrezikshme nuk u votuan
Deputeti i Bundestagut gjerman, socialdemokrati Christian Petry, në një intervistë për Deutche Welle, ka folur për rezultatin e zgjedhjeve të 6 tetorit dhe rreth dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai thotë se nga ...
Zeri | 10-Oct-2019 13:55
Deputeti i Bundestagut gjerman, socialdemokrati Christian Petry, në një intervistë për Deutche Welle, ka folur për rezultatin e zgjedhjeve të 6 tetorit dhe rreth dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai thotë se nga ...

Deputeti gjerman: Në Kosovë ka shpresë, strukturat e vjetra e të rrezikshme nuk u votuan
Deputeti i Bundestagut gjerman, socialdemokrati Christian Petry, në një intervistë për Deutche Welle, ka folur për rezultatin e zgjedhjeve të 6 tetorit dhe rreth dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai thotë se nga ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 13:51
Deputeti i Bundestagut gjerman, socialdemokrati Christian Petry, në një intervistë për Deutche Welle, ka folur për rezultatin e zgjedhjeve të 6 tetorit dhe rreth dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Ai thotë se nga ...

Deputeti gjerman: Franca e Gjermania nuk duhet të perçahen per negociatat
Christian Petry, socialdemokrat, deputet i Bundestagut ndodhet për një vizitë në Maqedoninë e Veriut e Shqipëri. Franca e Gjermania nuk duhet të përçahen për negociatat me Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut, thotë ai. ...
Lajmi i Fundit | 10-Oct-2019 12:04
Christian Petry, socialdemokrat, deputet i Bundestagut ndodhet për një vizitë në Maqedoninë e Veriut e Shqipëri. Franca e Gjermania nuk duhet të përçahen për negociatat me Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut, thotë ai. ...

Integrimi/ Ministri i Jashtem i Holandes: Maqedonia para Shqiperise per negociatat
Ministri i Jashtëm i Holandës, Stef Blok, në një intervistë për median holandeze, thotë se Maqedonia e Veriut ka bërë hapa më të mëdhenj se Shqipëria. “Këto vende vijnë te unë çdo muaj dhe më pyesin: Stef, a mund ta ...
Lajmi i Fundit | 10-Oct-2019 11:57
Ministri i Jashtëm i Holandës, Stef Blok, në një intervistë për median holandeze, thotë se Maqedonia e Veriut ka bërë hapa më të mëdhenj se Shqipëria. “Këto vende vijnë te unë çdo muaj dhe më pyesin: Stef, a mund ta ...

“Procesi në fazë kritike” Deputeti gjerman: Franca e Gjermania nuk duhet të përçahen për negociatat
Christian Petry, socialdemokrat, deputet i Bundestagut ndodhet për një vizitë në Maqedoninë e Veriut e Shqipëri. Franca e Gjermania nuk duhet të përçahen për negociatat me Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut, thotë ai. ...
Medial | 10-Oct-2019 11:57
Christian Petry, socialdemokrat, deputet i Bundestagut ndodhet për një vizitë në Maqedoninë e Veriut e Shqipëri. Franca e Gjermania nuk duhet të përçahen për negociatat me Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut, thotë ai. ...

Blok: Maqedonia para Shqipërisë! Hakverdi: Holanda ndjek Gjermaninë
mapo.al Ministri i Jashtëm i Holandës, Stef Blok, në një intervistë për median holandeze, thotë se Maqedonia e Veriut ka bërë hapa më të mëdhenj se Shqipëria. “Këto vende vijnë te unë çdo muaj dhe më pyesin: Stef, a ...
Mapo | 10-Oct-2019 10:04
mapo.al Ministri i Jashtëm i Holandës, Stef Blok, në një intervistë për median holandeze, thotë se Maqedonia e Veriut ka bërë hapa më të mëdhenj se Shqipëria. “Këto vende vijnë te unë çdo muaj dhe më pyesin: Stef, a ...

Deputeti gjerman Hakverdi: Po-ja e Bundestagut ia lehtëson vendimin vendeve të tjera
Deputeti gjerman, Metin Hakverdi shprehet në një intervistë për DW se, Po-ja e parlamentit gjerman ia lehtëson vendimin vendeve të tjera. I pyetur se çfarë ndikimi do të ketë vendimi i parlamentit gjerman, Bundestag, ...
Lexo | 10-Oct-2019 11:11
Deputeti gjerman, Metin Hakverdi shprehet në një intervistë për DW se, Po-ja e parlamentit gjerman ia lehtëson vendimin vendeve të tjera. I pyetur se çfarë ndikimi do të ketë vendimi i parlamentit gjerman, Bundestag, ...

Deputeti socialdemokrat gjerman për DW: Po-ja e Bundestagut ia lehtëson vendimin vendeve të tjera
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry vizitojnë Maqedoninë dhe Shqipërinë, pas vendimit të marrë nga parlamenti gjerman për hapjen e negociatave. Më 15 tetor mblidhet Këshilli i BE. ...
Shenja | 10-Oct-2019 10:19
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry vizitojnë Maqedoninë dhe Shqipërinë, pas vendimit të marrë nga parlamenti gjerman për hapjen e negociatave. Më 15 tetor mblidhet Këshilli i BE. ...

Deputeti socialdemokrat gjerman: Po-ja e Bundestagut ia lehtëson vendimin, vendeve të tjera
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry vizitojnë Maqedoninë dhe Shqipërinë, pas vendimit të marrë nga parlamenti gjerman për hapjen e negociatave. Më 15 tetor mblidhet Këshilli i BE. ...
Dritare | 10-Oct-2019 10:18
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry vizitojnë Maqedoninë dhe Shqipërinë, pas vendimit të marrë nga parlamenti gjerman për hapjen e negociatave. Më 15 tetor mblidhet Këshilli i BE. ...

Negociatat/ Deputeti socialdemokrat gjerman për DW: Po-ja e Bundestagut ia lehtëson vendimin vendeve të tjera
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry vizitojnë Maqedoninë dhe Shqipërinë, pas vendimit të marrë nga parlamenti gjerman për hapjen e negociatave. Më 15 tetor mblidhet Këshilli i BE. ...
BalkanWeb | 10-Oct-2019 09:43
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry vizitojnë Maqedoninë dhe Shqipërinë, pas vendimit të marrë nga parlamenti gjerman për hapjen e negociatave. Më 15 tetor mblidhet Këshilli i BE. ...

Negociatat, deputeti gjerman: Shkojmë në Tiranë për një mesazh pozitiv
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry vizitojnë Maqedoninë dhe Shqipërinë, pas vendimit të marrë nga Parlamenti gjerman për hapjen e negociatave. Ndërkohë, më 15 tetor mblidhet ...
Gazeta Dita | 10-Oct-2019 09:56
Dy deputetë socialdemokratë gjermanë, Metin Hakverdi dhe Christian Petry vizitojnë Maqedoninë dhe Shqipërinë, pas vendimit të marrë nga Parlamenti gjerman për hapjen e negociatave. Ndërkohë, më 15 tetor mblidhet ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved