ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 22/10/2019 02:47

Amerikës i nevojiten më shumë emigrantë nëse dëshiron të qëndrojë ekonomia më e fortë në botë

Amerikës i nevojiten më shumë emigrantë nëse dëshiron të qëndrojë ekonomia më e fortë në botë
Tarifat dhe lufta tregtare me Kinën janë disa nga problemet e mëdha afatshkurtra financiare që po has Amerika. Por, një ekspert i tregut amerikan mendon se Shtetet e Bashkuara duhet të fokusohen në çështje më afatgjata ...
GazetaTema | 10-Oct-2019 22:02
Tarifat dhe lufta tregtare me Kinën janë disa nga problemet e mëdha afatshkurtra financiare që po has Amerika. Por, një ekspert i tregut amerikan mendon se Shtetet e Bashkuara duhet të fokusohen në çështje më afatgjata ...

Singapori ia tejkalon Amerikës si shteti më konkurrues në botë përsa i përket ekonomisë
Singapori ia ka tejkaluar Shteteve të Bashkuara të Amerikës për tu bërë shteti më kompetitiv në botë, bazuar në statistikat e Forumit Ekonomik Botëror. Në raportin e kësaj organizate për vitin 2019, u matën rreth 103 ...
GazetaTema | 09-Oct-2019 22:16
Singapori ia ka tejkaluar Shteteve të Bashkuara të Amerikës për tu bërë shteti më kompetitiv në botë, bazuar në statistikat e Forumit Ekonomik Botëror. Në raportin e kësaj organizate për vitin 2019, u matën rreth 103 ...

SHBA-ja s’është më ekonomia më konkurruese në botë, atë e kalon ky shtet
Singapori ka rrëzuar Shtetet e Bashkuara nga vendi i parë në raportin vjetor të konkurrencës së Forumit Ekonomik Botëror. Indeksi merr në konsideratë faktorë të tillë si stabiliteti makroekonomik, infrastruktura, tregu ...
Indeks Online | 10-Oct-2019 14:40
Singapori ka rrëzuar Shtetet e Bashkuara nga vendi i parë në raportin vjetor të konkurrencës së Forumit Ekonomik Botëror. Indeksi merr në konsideratë faktorë të tillë si stabiliteti makroekonomik, infrastruktura, tregu ...

SHBA nuk është më ekonomia më konkurruese
Singapori ka rrëzuar Shtetet e Bashkuara nga vendi i parë në raportin vjetor të konkurrencës së Forumit Ekonomik Botëror.
Kosova Press | 10-Oct-2019 13:01
Singapori ka rrëzuar Shtetet e Bashkuara nga vendi i parë në raportin vjetor të konkurrencës së Forumit Ekonomik Botëror.

Indeksi global i konkurrencës, RMV e 82-ta në botë, e parafundit në Europë
RMV është e ranguar në vendin e 82 nga 140 shtete të botës, sipas raportit më të ri të Indeksit Global të Konkurrueshmërisë së Forumit Ekonomik Botëror. Në bazë të të dhënave, vendi ynë radhitet diku në mes radhitjen së ...
Aktuale.MK | 10-Oct-2019 08:31
RMV është e ranguar në vendin e 82 nga 140 shtete të botës, sipas raportit më të ri të Indeksit Global të Konkurrueshmërisë së Forumit Ekonomik Botëror. Në bazë të të dhënave, vendi ynë radhitet diku në mes radhitjen së ...

Dhjetë ekonomitë më konkurruese në botë
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...
Gazeta Ekonomia | 09-Oct-2019 20:03
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...

KONKURRENCA GLOBALE. Ekonomia vendore, e paaftë për garë
Të dhënat e raportit për konkurrencë globale, udhëzojnë se përkundër përmirësimit për dy vende në renditje në raport me një vit më parë, megjithatë në aspekt të përgjithshëm kemi shumë pak lëvizje pozitive Fisnik ...
Koha.mk | 09-Oct-2019 19:33
Të dhënat e raportit për konkurrencë globale, udhëzojnë se përkundër përmirësimit për dy vende në renditje në raport me një vit më parë, megjithatë në aspekt të përgjithshëm kemi shumë pak lëvizje pozitive Fisnik ...

Singapori ia tejkalon Amerikës si shteti më konkurrues në botë përsa i përket ekonomisë
Singapori ia ka tejkaluar Shteteve të Bashkuara të Amerikës për tu bërë shteti më kompetitiv në botë, bazuar në statistikat e Forumit Ekonomik Botëror. Në raportin e kësaj organizate për vitin 2019, u matën rreth 103 ...
ScanTv | 09-Oct-2019 18:52
Singapori ia ka tejkaluar Shteteve të Bashkuara të Amerikës për tu bërë shteti më kompetitiv në botë, bazuar në statistikat e Forumit Ekonomik Botëror. Në raportin e kësaj organizate për vitin 2019, u matën rreth 103 ...

Ngecje në gjyqësor, nuk ka kuadër profesional
Maqedonia renditet e 82-ta nga 141 vendet në botë, sipas një raporti nga Indeksi Global i Konkurrencës, i Forumit Ekonomik Botëror. Ky është një përmirësim për 2 pozicione, në krahasim me vitin e kaluar, por nëse ...
Alsat-M | 09-Oct-2019 15:17
Maqedonia renditet e 82-ta nga 141 vendet në botë, sipas një raporti nga Indeksi Global i Konkurrencës, i Forumit Ekonomik Botëror. Ky është një përmirësim për 2 pozicione, në krahasim me vitin e kaluar, por nëse ...

Dhjetë ekonomitë më konkurruese në botë, kryeson Singapori
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...
EkonomiaOnline | 09-Oct-2019 13:48
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...

Dhjetë ekonomitë më konkurruese në botë, kryeson Singapori
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...
Telegrafi | 09-Oct-2019 13:27
Sipas të dhënave më të fundit nga Forumi Ekonomik Botëror (WEF), Singapori ka kapërcyer Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aktualisht renditet si vendi i parë me ekonominë më konkurruese në botë. Në Raportin Global të ...

Shqipëria, më pak konkurruese – WEF: Humbet 5 pozicione në raportin global, zbret në vendin e 81-të
Shqipëria ka humbur plot 5 pozicione në raportin global të konkurrueshmërisë 2019 të sapo publikuar nga Forumi Ekonomik Botëror. Ky dokument, së bashku me atë të të bërit biznes nga Banka Botërore është padiskutim më i ...
ScanTv | 09-Oct-2019 12:15
Shqipëria ka humbur plot 5 pozicione në raportin global të konkurrueshmërisë 2019 të sapo publikuar nga Forumi Ekonomik Botëror. Ky dokument, së bashku me atë të të bërit biznes nga Banka Botërore është padiskutim më i ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved