ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/05/2020 08:42

AKEP, në sitë kompanitë celulare për cilësinë e tarifat

AKEP, në sitë kompanitë celulare për cilësinë e tarifat
Tre kompanitë celulare në vend do të testohen për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë tek konsumatori. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare njoftoi se po kërkon aktualisht operatorin që do të udhëheqë fushatën ...
Telegraf | 10-Oct-2019 11:03
Tre kompanitë celulare në vend do të testohen për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë tek konsumatori. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare njoftoi se po kërkon aktualisht operatorin që do të udhëheqë fushatën ...

AKEP do të hetojë cilësinë e shërbimeve të operatorëve celular
Tre kompanitë celulare në vend do të testohen për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë tek konsumatori. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare njoftoi se po kërkon aktualisht operatorin që do të udhëheqë fushatën ...
Medial | 09-Oct-2019 13:24
Tre kompanitë celulare në vend do të testohen për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë tek konsumatori. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare njoftoi se po kërkon aktualisht operatorin që do të udhëheqë fushatën ...

AKEP do të hetojë cilësinë e shërbimeve të operatorëve celular
Tre kompanitë celulare në vend do të testohen për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë tek konsumatori. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare njoftoi se po kërkon aktualisht operatorin që do të udhëheqë fushatën ...
PC World | 09-Oct-2019 13:24
Tre kompanitë celulare në vend do të testohen për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë tek konsumatori. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare njoftoi se po kërkon aktualisht operatorin që do të udhëheqë fushatën ...

Kompanitë celularë, AKEP do kalojë në “sitë” cilësinë e shërbimit për tre operatorët
Tre kompanitë celulare në vend do të testohen për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë tek konsumatori. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare njoftoi se po kërkon aktualisht operatorin që do të udhëheqë fushatën ...
Monitor | 09-Oct-2019 10:04
Tre kompanitë celulare në vend do të testohen për cilësinë e shërbimeve që ofrojnë tek konsumatori. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare njoftoi se po kërkon aktualisht operatorin që do të udhëheqë fushatën ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved