ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/11/2019 09:36

Boki 13 merret në pyetje të hënën ndërsa Janeva të martën përgjigjet për aferën ‘Haraçi’

Boki 13 merret në pyetje të hënën ndërsa Janeva të martën përgjigjet për aferën ‘Haraçi’
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Haraçi”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Vetëm një ditë më vonë, në pyetje pritet të merret edhe Katica Janeva, e cila ...
Telegrafi | 21-Sep-2019 15:45
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Haraçi”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Vetëm një ditë më vonë, në pyetje pritet të merret edhe Katica Janeva, e cila ...

“Boki 13” të hënën, Janeva të martën do të japin deklaratë në Prokurori
Avokatja e ish kryeprokurores speciale, Katica Janeva, Irena Frçkoska në një intervistë për “360 gradë” ka deklaruar se Janeva është ftuar të martën që të japë deklaratë përpara prokurores Vilma Ruskoska, e cila e ...
Flaka | 21-Sep-2019 18:16
Avokatja e ish kryeprokurores speciale, Katica Janeva, Irena Frçkoska në një intervistë për “360 gradë” ka deklaruar se Janeva është ftuar të martën që të japë deklaratë përpara prokurores Vilma Ruskoska, e cila e ...

“Boki 13” të hënën dëshmon para prokurores Vilma Ruskoskës
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Zhvatja”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për ...
Koha.mk | 21-Sep-2019 17:28
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Zhvatja”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për ...

Mbrojtja e Janevës do t’i kontestojnë incizimet e aferës ‘Haraçi’
Avokatja e Katica Janevës, Irena Danailova-Frçkoska, në intervistë për ‘360 shkallë’ foli për dëshmitë të cilat janë prezantuar kundër Janevës nga Prokuroria. Ajo tha se janë prezantuar dëshmi të përzgjedhura. “Pas asaj ...
Albportali | 21-Sep-2019 17:16
Avokatja e Katica Janevës, Irena Danailova-Frçkoska, në intervistë për ‘360 shkallë’ foli për dëshmitë të cilat janë prezantuar kundër Janevës nga Prokuroria. Ajo tha se janë prezantuar dëshmi të përzgjedhura. “Pas asaj ...

“Reket”, Boki 13 të hënën dëshmon para Vilma Ruskoskës
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Reket”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për ...
Republika | 21-Sep-2019 17:10
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Reket”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për ...

(VIDEO) “Zhvatja”, të hënën merret në pyetje Boki 13, të martën Janeva
Javën që vjen, do të meren në pyetje dy të akuzuar për rastin Zhvatja,ish kryeprokurorja e speciales Katica Janeva dhe Bojan Jvanovski – Boki 13. I akuzuari i parë Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë ...
Shenja | 21-Sep-2019 16:20
Javën që vjen, do të meren në pyetje dy të akuzuar për rastin Zhvatja,ish kryeprokurorja e speciales Katica Janeva dhe Bojan Jvanovski – Boki 13. I akuzuari i parë Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë ...

“Ligji i Prokurorisë”, shtyhet takimi i grupeve të punës
Shtyhet takimi i paralajmëruar i grupeve të punës të partive për ligjin e prokurorisë. Negociatat mes pushtetit dhe opozitës mbi propozim-Ligjin për Prokurorinë Publike kanë ngecur në dallimet që kanë palët mbi ndarjen ...
Alsat-M | 21-Sep-2019 15:50
Shtyhet takimi i paralajmëruar i grupeve të punës të partive për ligjin e prokurorisë. Negociatat mes pushtetit dhe opozitës mbi propozim-Ligjin për Prokurorinë Publike kanë ngecur në dallimet që kanë palët mbi ndarjen ...

Mbrojtja e Janevës do t’i kontestojnë incizimet e aferës ‘Haraçi’
Avokatja e Katica Janevës, Irena Danailova-Frçkoska, në intervistë për ‘360 shkallë’ foli për dëshmitë të cilat janë prezantuar kundër Janevës nga Prokuroria. Ajo tha se janë prezantuar dëshmi të përzgjedhura. “Pas asaj ...
Telegrafi | 21-Sep-2019 10:53
Avokatja e Katica Janevës, Irena Danailova-Frçkoska, në intervistë për ‘360 shkallë’ foli për dëshmitë të cilat janë prezantuar kundër Janevës nga Prokuroria. Ajo tha se janë prezantuar dëshmi të përzgjedhura. “Pas asaj ...

“Reket”, Boki 13 të hënën dëshmon para Vilma Ruskoskës
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Reket”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për ...
TetovaSot | 21-Sep-2019 15:12
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Reket”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për ...

“Boki 13” të hënën dëshmon para prokurores Vilma Ruskoskës
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Reket”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për ...
Gazeta Express | 21-Sep-2019 14:52
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Reket”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për ...

“Reket”, Boki 13 të hënën dëshmon para Vilma Ruskoskës
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Reket”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për ...
Alsat-M | 21-Sep-2019 14:42
Të hënën më 23 shtator, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Reket”, të hënën do të jep i dyshuari i parë i rastit, Boki 13. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë deklaratë në Prokurorinë për ...

Të hënën merret në pyetje Boki 13
Javën që vjen, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Zhvatja”, duhet të japin dy të akuzuarit e parë, Katica Janeva dhe Boki 13, transmeton Shenja. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë ...
Shenja | 21-Sep-2019 14:03
Javën që vjen, dëshmi për rastin e shumë përfolur në opinion “Zhvatja”, duhet të japin dy të akuzuarit e parë, Katica Janeva dhe Boki 13, transmeton Shenja. Bojan Jovanovski, të hënën është thirrur për të dhënë ...

Fërçkoska: Të martën Janeva përsëri do të dëshmojë para Prokurorisë
Shkup, 21 shtator – Ish prokurorja speciale publike Katica Janeva, e cila është shkarkuar nga funksioni dhe është në paraburgim si e dyshuar në rastin “Reket”, të martën përsëri do të dëshmojë në Prokurorinë për ...
Koha.mk | 21-Sep-2019 13:06
Shkup, 21 shtator – Ish prokurorja speciale publike Katica Janeva, e cila është shkarkuar nga funksioni dhe është në paraburgim si e dyshuar në rastin “Reket”, të martën përsëri do të dëshmojë në Prokurorinë për ...

Janeva mbetet në paraburgim, vazhdojnë marrjet në pyetje për rastin “Zhvatja”
Shkup, 21 shtator – Ish prokurorja speciale publike Katica Janeva mbetet në paraburgim, pasi gjykatësi i procedurës paraprake e refuzoi pronën e ofruar si garanci, ndërsa prokurorja Villma Ruskovska dha mendim negativ, ...
Koha.mk | 21-Sep-2019 12:08
Shkup, 21 shtator – Ish prokurorja speciale publike Katica Janeva mbetet në paraburgim, pasi gjykatësi i procedurës paraprake e refuzoi pronën e ofruar si garanci, ndërsa prokurorja Villma Ruskovska dha mendim negativ, ...

Fërçkoska: Të martën Janeva përsëri do të dëshmojë para Prokurorisë
Shkup, 21 shtator 2019 (MEDIAL) – Ish prokurorja speciale publike Katica Janeva, e cila është shkarkuar nga funksioni dhe është në paraburgim si e dyshuar në rastin “Reket”, të martën përsëri do të dëshmojë në ...
Medial | 21-Sep-2019 12:08
Shkup, 21 shtator 2019 (MEDIAL) – Ish prokurorja speciale publike Katica Janeva, e cila është shkarkuar nga funksioni dhe është në paraburgim si e dyshuar në rastin “Reket”, të martën përsëri do të dëshmojë në ...

Katica Janeva të martën jep dëshmi para Ruskovskës
Ish kryeprokurorja speciale Katica Janeva ditën e martë pritet që të jep dëshminë e saj para prokurores Vilma Ruskovska për lëndën “Reket”, kështu ka bërë të ditur avokatja e saj Irena Fërçkovska në emisionin 360 gradë ...
Albportali | 21-Sep-2019 12:02
Ish kryeprokurorja speciale Katica Janeva ditën e martë pritet që të jep dëshminë e saj para prokurores Vilma Ruskovska për lëndën “Reket”, kështu ka bërë të ditur avokatja e saj Irena Fërçkovska në emisionin 360 gradë ...

Mbrojtja e Janevës do t’i kontestojnë incizimet e aferës ‘Haraçi’
Avokatja e Katica Janevës, Irena Danailova-Frçkoska, në intervistë për ‘360 shkallë’ foli për dëshmitë të cilat janë prezantuar kundër Janevës nga Prokuroria. Ajo tha se janë prezantuar dëshmi të përzgjedhura. “Pas asaj ...
Arbresh | 21-Sep-2019 11:31
Avokatja e Katica Janevës, Irena Danailova-Frçkoska, në intervistë për ‘360 shkallë’ foli për dëshmitë të cilat janë prezantuar kundër Janevës nga Prokuroria. Ajo tha se janë prezantuar dëshmi të përzgjedhura. “Pas asaj ...

Janeva do të japë dëshmi para Ruskovskës
Ish kryeprokurorja speciale Katica Janeva ditën e martë pritet që të jep dëshminë e saj para prokurores Vilma Ruskovska për lëndën “Reket”, kështu ka bërë të ditur avokatja e saj Irena Fërçkovska në emisionin 360 gradë ...
Gazeta Express | 21-Sep-2019 11:17
Ish kryeprokurorja speciale Katica Janeva ditën e martë pritet që të jep dëshminë e saj para prokurores Vilma Ruskovska për lëndën “Reket”, kështu ka bërë të ditur avokatja e saj Irena Fërçkovska në emisionin 360 gradë ...

Janeva mbetet në paraburgim, vazhdojnë marrjet në pyetje për rastin “Zhvatja”
Ish prokurorja speciale publike Katica Janeva mbetet në paraburgim, pasi gjykatësi i procedurës paraprake e refuzoi pronën e ofruar si garanci, ndërsa prokurorja Villma Ruskovska dha mendim negativ, ndërsa në ndërkohë ...
Shenja | 21-Sep-2019 10:46
Ish prokurorja speciale publike Katica Janeva mbetet në paraburgim, pasi gjykatësi i procedurës paraprake e refuzoi pronën e ofruar si garanci, ndërsa prokurorja Villma Ruskovska dha mendim negativ, ndërsa në ndërkohë ...

Katica të martën jep dëshminë e radhës
Ish kryeprokurorja speciale Katica Janeva ditën e martë pritet që të jep dëshminë e saj para prokurores Vilma Ruskovska për lëndën “Reket”, kështu ka bërë të ditur avokatja e saj Irena Fërçkovska në emisionin 360 gradë ...
Ina-Online | 21-Sep-2019 10:42
Ish kryeprokurorja speciale Katica Janeva ditën e martë pritet që të jep dëshminë e saj para prokurores Vilma Ruskovska për lëndën “Reket”, kështu ka bërë të ditur avokatja e saj Irena Fërçkovska në emisionin 360 gradë ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved