ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/05/2020 08:39

Në zgjedhjet e 6 tetorit votohet vetëm me dokumente të Kosovës

Në zgjedhjet e 6 tetorit votohet vetëm me dokumente të Kosovës
Vendimi është marrë në mbledhjen e Panelit Zgjedhor për Ankesa e Parashtresa. Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka hedhur poshtë kërkesën e parashtruar nga Lista Serbe, me të cilën kundërshtohej udhëzimi i ...
Gazeta Express | 17-Sep-2019 13:32
Vendimi është marrë në mbledhjen e Panelit Zgjedhor për Ankesa e Parashtresa. Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka hedhur poshtë kërkesën e parashtruar nga Lista Serbe, me të cilën kundërshtohej udhëzimi i ...

Vetëm me këto dokumente mund të votojnë qytetarët e Kosovës
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë publike dokumentet më të cilat qytetarët e Kosovës me të drejtë vote mund të marrin pjesë në zgjedhjet e 6 tetorit. KQZ në njoftim ka cekur katër dokumente të vlefshme, shkruan . ...
Arbresh | 17-Sep-2019 12:34
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë publike dokumentet më të cilat qytetarët e Kosovës me të drejtë vote mund të marrin pjesë në zgjedhjet e 6 tetorit. KQZ në njoftim ka cekur katër dokumente të vlefshme, shkruan . ...

KQZ për ditën e zgjedhjeve: Merrni me vete një nga këto dokumente
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, përmes një njoftimi të drejtuar për media ka njoftuar votuesit se çka duhet të kenë me vete në ditën e zgjedhjeve. Sipas këtij njoftimi, në datën e zgjedhjeve votuesit duhet të kenë më ...
Indeks Online | 16-Sep-2019 17:25
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, përmes një njoftimi të drejtuar për media ka njoftuar votuesit se çka duhet të kenë me vete në ditën e zgjedhjeve. Sipas këtij njoftimi, në datën e zgjedhjeve votuesit duhet të kenë më ...

KQZ porositë votuesit për ditën e zgjedhjeve
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar votuesit se çka duhet të kenë me vete në ditën e zgjedhjeve. Përmes një njoftimi në Facebook, KQZ ka shkruar: ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS 6 ...
Gazeta Observer | 16-Sep-2019 17:11
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar votuesit se çka duhet të kenë me vete në ditën e zgjedhjeve. Përmes një njoftimi në Facebook, KQZ ka shkruar: ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS 6 ...

Cilat dokumente duhet t’i keni me vete më 6 tetor?
Për të votuar, mjafton të keni njërin prej këtyre dokumenteve të identifikimit të vlefshme, siç janë: Letërnjoftimi, Pasaporta, Dokument i vlefshëm i udhëtimit dhe Lejen e vozitjes. “Dokument i vlefshëm i votimit ...
AlbInfo | 16-Sep-2019 17:06
Për të votuar, mjafton të keni njërin prej këtyre dokumenteve të identifikimit të vlefshme, siç janë: Letërnjoftimi, Pasaporta, Dokument i vlefshëm i udhëtimit dhe Lejen e vozitjes. “Dokument i vlefshëm i votimit ...

Ja me çfarë dokumenti mund të votoni
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka njoftuar votuesit se çka duhet të kenë me vete në ditën e zgjedhjeve. Sipas këtij njoftimi, në datën e zgjedhjeve votuesit duhet të kenë më vetë një nga këto dokumente: Letërnjoftim i ...
Gazeta Monitor | 16-Sep-2019 17:06
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, ka njoftuar votuesit se çka duhet të kenë me vete në ditën e zgjedhjeve. Sipas këtij njoftimi, në datën e zgjedhjeve votuesit duhet të kenë më vetë një nga këto dokumente: Letërnjoftim i ...

KQZ për ditën e zgjedhjeve: Merrni me vete një nga këto dokumente
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, përmes një njoftimi të drejtuar për media ka njoftuar votuesit se çka duhet të kenë me vete në ditën e zgjedhjeve, raporton Gazeta Express. Sipas këtij njoftimi, në datën e zgjedhjeve ...
Arbresh | 16-Sep-2019 16:58
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, përmes një njoftimi të drejtuar për media ka njoftuar votuesit se çka duhet të kenë me vete në ditën e zgjedhjeve, raporton Gazeta Express. Sipas këtij njoftimi, në datën e zgjedhjeve ...

KQZ për ditën e zgjedhjeve: Merrni me vete një nga këto dokumente
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, përmes një njoftimi të drejtuar për media ka njoftuar votuesit se çka duhet të kenë me vete në ditën e zgjedhjeve, raporton Gazeta Express. Sipas këtij njoftimi, në datën e zgjedhjeve ...
Gazeta Express | 16-Sep-2019 16:45
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, përmes një njoftimi të drejtuar për media ka njoftuar votuesit se çka duhet të kenë me vete në ditën e zgjedhjeve, raporton Gazeta Express. Sipas këtij njoftimi, në datën e zgjedhjeve ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved