ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/10/2019 06:23

Mbetje plastike në trupat e fëmijëve rrezikojnë shëndetin

Mbetje plastike në trupat e fëmijëve rrezikojnë shëndetin
Studimi bazohet në analiza të bëra në periudhën 2003-2017. Rezultati i tyre është alarmues: “Mbeturinat e 11 lëndëve plastike janë gjetur në urinën e 97 përqind fëmijëve. “Kjo, sigurisht, është dramatike. Lëndë të tilla ...
AlbInfo | 16-Sep-2019 12:13
Studimi bazohet në analiza të bëra në periudhën 2003-2017. Rezultati i tyre është alarmues: “Mbeturinat e 11 lëndëve plastike janë gjetur në urinën e 97 përqind fëmijëve. “Kjo, sigurisht, është dramatike. Lëndë të tilla ...

Studimi: Gjenden mbetje plastike në trupat e fëmijëve
Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi ...
Dritare | 16-Sep-2019 12:10
Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi ...

Alarmon Enti Federal i Mjedisit: Gjenden mbetje plastike në trupat e fëmijëve
Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi ...
GazetaTema | 16-Sep-2019 10:00
Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi ...

Mbetjet plastike tek fëmijët, studimi i fundit alarmon shkencëtarët
Enti Federal i Mjedisit ne Gjermani ka gjetur tek pothuajse të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike.
Kosova Press | 16-Sep-2019 12:02
Enti Federal i Mjedisit ne Gjermani ka gjetur tek pothuajse të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike.

Fëmijët po i gëlltit plastika, studimi më i fundit alarmon shkencëtarët
Enti Federal i Mjedisit ne Gjermani ka gjetur tek pothuajse të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike, njofton Top Channel. Studimi bazohet në analiza të bëra në periudhën 2003-2017, thptë DW, dhe rezultati është ...
Portalb | 16-Sep-2019 11:16
Enti Federal i Mjedisit ne Gjermani ka gjetur tek pothuajse të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike, njofton Top Channel. Studimi bazohet në analiza të bëra në periudhën 2003-2017, thptë DW, dhe rezultati është ...

Fëmijët po i gëlltit plastika! Studimi më i fundit alarmon shkencëtarët
Enti Federal i Mjedisit ne Gjermani ka gjetur tek pothuajse të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Studimi bazohet në analiza të bëra në periudhën 2003-2017, thptë DW, dhe rezultati është alarmues. Një pjesë e ...
InFokusi | 16-Sep-2019 10:47
Enti Federal i Mjedisit ne Gjermani ka gjetur tek pothuajse të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Studimi bazohet në analiza të bëra në periudhën 2003-2017, thptë DW, dhe rezultati është alarmues. Një pjesë e ...

“Mbetje plastike në trupat e fëmijëve”, të dhënat alarmante të studimit
Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi bazohet në analiza të bëra në periudhën 2003-2017. Rezultati i tyre është alarmues: “Mbeturinat e ...
Lajminet | 16-Sep-2019 10:01
Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi bazohet në analiza të bëra në periudhën 2003-2017. Rezultati i tyre është alarmues: “Mbeturinat e ...

Gjenden mbetje plastike në trupat e fëmijëve
Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi ...
ABCNews | 16-Sep-2019 09:42
Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi ...

Gjenden mbetje plastike në trupat e fëmijëve
mapo.al Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. ...
Mapo | 16-Sep-2019 09:42
mapo.al Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. ...

Gjenden mbetje plastike në trupat e fëmijëve
Lexime: 1 Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. ...
Medial | 16-Sep-2019 09:42
Lexime: 1 Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. ...

“Mbetje plastike në trupat e fëmijëve”, të dhënat alarmante të studimit
Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi ...
BalkanWeb | 16-Sep-2019 09:27
Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi ...

Gjenden mbetje plastike në trupat e fëmijëve
Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi ...
PortaliOnline | 16-Sep-2019 09:15
Enti Federal i Mjedisit ka gjetur thuajse te të gjithë fëmijët e kontrolluar mbetje plastike. Disa syresh janë të dëmshme për shëndetin. Gjithsej janë kërkuar 15 lëndë plastike te ndryshme te 2500 fëmijë. Studimi ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved