ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/10/2019 19:45

Bashota e Maloku, para Gjykatës Speciale

Bashota e Maloku, para Gjykatës Speciale
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa Maloku ka ...
Gazeta Monitor | 16-Sep-2019 11:58
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa Maloku ka ...

Naim Maloku e Sokol Bashota para Gjykatës Speciale
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...
Albportali | 16-Sep-2019 11:27
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...

Naim Maloku do të intervistohet nga Specialja
Ish-komandanti i UÇK-së, Naim Maloku, në dy ditët e ardhshme do të intervistohet nga Gjykata Speciale. Këtë e ka bërë vet ai të ditur duke thënë se do të përballet i vetëm dhe pa avokat. “Tërë jetën, me mundësitë, dijen ...
Lajminet | 16-Sep-2019 11:11
Ish-komandanti i UÇK-së, Naim Maloku, në dy ditët e ardhshme do të intervistohet nga Gjykata Speciale. Këtë e ka bërë vet ai të ditur duke thënë se do të përballet i vetëm dhe pa avokat. “Tërë jetën, me mundësitë, dijen ...

Naim Maloku, do të intervistohet nga Specialja, në Ljubjanë
Ish-komandanti i UÇK-së, Naim Maloku, në dy ditët e ardhshme do të intervistohet nga Gjykata Speciale. Këtë e ka bërë vetë ai të ditur, duke thënë se do të përballet i vetëm dhe pa avokat. “Tërë jetën, me mundësitë, ...
Indeks Online | 16-Sep-2019 11:08
Ish-komandanti i UÇK-së, Naim Maloku, në dy ditët e ardhshme do të intervistohet nga Gjykata Speciale. Këtë e ka bërë vetë ai të ditur, duke thënë se do të përballet i vetëm dhe pa avokat. “Tërë jetën, me mundësitë, ...

Naim Maloku dhe Sokol Bashota para Gjykatës Speciale
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...
Medial | 16-Sep-2019 11:03
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...

Naim Maloku do të intervistohet nga Specialja në dy ditët e ardhshme
Ish-komandanti i UÇK-së, Naim Maloku, në dy ditët e ardhshme do të intervistohet nga Gjykata Speciale.
Kosova Press | 16-Sep-2019 11:01
Ish-komandanti i UÇK-së, Naim Maloku, në dy ditët e ardhshme do të intervistohet nga Gjykata Speciale.

Naim Maloku do të intervistohet nga Gjykata Speciale
Ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku ka bërë të ditur se më 17 dhe 18 shtator do të intervistohet nga Gjykata Speciale. Maloku përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se intervistimi i tij do të bëhet në Lubjanë. “Për ...
Telegrafi | 16-Sep-2019 10:45
Ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku ka bërë të ditur se më 17 dhe 18 shtator do të intervistohet nga Gjykata Speciale. Maloku përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se intervistimi i tij do të bëhet në Lubjanë. “Për ...

Naim Maloku dhe Sokol Bashota para Gjykatës Speciale
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...
Klan Kosova | 16-Sep-2019 10:58
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...

Naim Maloku do të intervistohet nga Gjykata Speciale
Ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku ka bërë të ditur se më 17 dhe 18 shtator do të intervistohet nga Gjykata Speciale. Maloku përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se intervistimi i tij do të bëhet në Lubjanë. ...
Arbresh | 16-Sep-2019 10:51
Ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku ka bërë të ditur se më 17 dhe 18 shtator do të intervistohet nga Gjykata Speciale. Maloku përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se intervistimi i tij do të bëhet në Lubjanë. ...

Naim Maloku e Sokol Bashota para Gjykatës Speciale
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...
Gazeta Observer | 16-Sep-2019 10:35
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...

Naim Maloku e Sokol Bashota para Gjykatës Speciale
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...
EkonomiaOnline | 16-Sep-2019 10:28
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...

Maloku e Bashota – para Gjykatës Speciale
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...
Indeks Online | 16-Sep-2019 10:24
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...

Sokol Bashota e Naim Maloku dalin para prokurorëve të Gjykatës Speciale
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...
InFokusi | 16-Sep-2019 10:22
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...

Bashota e Maloku para Gjykatës Speciale
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...
Zeri | 16-Sep-2019 10:20
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...

Bashota e Maloku para Gjykatës Speciale
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...
Gazeta Express | 16-Sep-2019 10:08
Zëvendëskomandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sokol Bashota, dhe ish-eprori i UÇK-së, Naim Maloku, do të intervistohen nga prokurorët e Gjykatës Speciale. Bashota intervistohet sot në Holandë, derisa, Maloku ...

Ftesa të reja nga Specialja mund të vijnë pas zgjedhjeve në Kosovë
Politikani serb, Millovan Drecun, pretendon se ftesat e radhës të Gjykatës Speciale do të fillojnë menjëherë pas përfundimit të zgjedhjeve që do të mbahen më 6 tetor në Kosovë. Ai thotë se gjasat për ftesa para ...
Zeri | 14-Sep-2019 17:07
Politikani serb, Millovan Drecun, pretendon se ftesat e radhës të Gjykatës Speciale do të fillojnë menjëherë pas përfundimit të zgjedhjeve që do të mbahen më 6 tetor në Kosovë. Ai thotë se gjasat për ftesa para ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved