ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/09/2019 16:37

Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët

Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Iniciativa Globale e Dizajnimit të Qyteteve që organizohet nga Shoqata Kombëtare e Transportit të Qytetit me qendër në New York, ka shpallur listën prej 12 qytetesh ku Tirana është përzgjedhur një ndër 12 qytetet ...
AlbInfo | 12-Sep-2019 11:28
Iniciativa Globale e Dizajnimit të Qyteteve që organizohet nga Shoqata Kombëtare e Transportit të Qytetit me qendër në New York, ka shpallur listën prej 12 qytetesh ku Tirana është përzgjedhur një ndër 12 qytetet ...

‘Street for Kids’, Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...
Medial | 12-Sep-2019 11:05
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...

‘Street for Kids’, Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...
RTSH | 12-Sep-2019 11:01
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...

‘Street for Kids’, Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...
GazetaTema | 12-Sep-2019 10:49
Vëmendja që i ka kushtuar Bashkia e Tiranës më të vegjëlve duke investuar në ndërtimin e afro 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksionin e shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të ...

‘Street for Kids’/ Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Ndertimi I mbi 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksioni i shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të përzgjidhet një ndër 12 qytetet globale më miqësore me fëmijët dhe që do të marri një ...
VizionPlus | 12-Sep-2019 10:18
Ndertimi I mbi 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksioni i shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të përzgjidhet një ndër 12 qytetet globale më miqësore me fëmijët dhe që do të marri një ...

‘Street for Kids’/ Tirana renditet ndër 12 qytetet më miqësore me fëmijët
Ndertimi I mbi 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksioni i shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të përzgjidhet një ndër 12 qytetet globale më miqësore me fëmijët dhe që do të marri një ...
Medial | 12-Sep-2019 10:18
Ndertimi I mbi 50 këndeve të lojërave si dhe rikonstruksioni i shumicës së çerdheve, kopshteve dhe shkollave, ka bërë që Tirana të përzgjidhet një ndër 12 qytetet globale më miqësore me fëmijët dhe që do të marri një ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved