ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/09/2019 16:37

Shtyhet afati për taksën e banesës, vetëdeklarimi deri në 30 tetor

Shtyhet afati për taksën e banesës, vetëdeklarimi deri në 30 tetor
Po afron koha për të paguar takën e rishikuar të banesës ndaj dhe qytetarët janë dyndur në pikat e ujësjellës- kanalizimeve për të bërë vetdeklarimet e shtëpive. Por ndonëse afati i parashikuar për të dorëzuar ...
VizionPlus | 12-Sep-2019 15:49
Po afron koha për të paguar takën e rishikuar të banesës ndaj dhe qytetarët janë dyndur në pikat e ujësjellës- kanalizimeve për të bërë vetdeklarimet e shtëpive. Por ndonëse afati i parashikuar për të dorëzuar ...

Taksa e pronës, shtyhet afati i vetëdeklarimit në Tiranë
Në një muaj rreth 20 mijë banorë të kryeqytetit deklaruan pranë zyrave të Ujësjellësit të dhënat për banesën, me qëllim përllogaritjen e taksës së pronës. Për shkak të fluksit të qytetarëve nësportele, Ujësjellës ...
ABCNews | 12-Sep-2019 14:49
Në një muaj rreth 20 mijë banorë të kryeqytetit deklaruan pranë zyrave të Ujësjellësit të dhënat për banesën, me qëllim përllogaritjen e taksës së pronës. Për shkak të fluksit të qytetarëve nësportele, Ujësjellës ...

Taksat e reja mbi shtëpitë/ Në Tiranë zgjatet afati për paraqitjen e dokumenteve
Ndonëse qytetarët e Tiranës duhej të vet deklaronin sipërfaqe të banimit pranë zyrave të ujësjellësit deri më 15 shtator në bazë të cilës do të paguajnë taksën e banimit, tanimë ky afat është shtyrë.
Top Channel | 12-Sep-2019 09:47
Ndonëse qytetarët e Tiranës duhej të vet deklaronin sipërfaqe të banimit pranë zyrave të ujësjellësit deri më 15 shtator në bazë të cilës do të paguajnë taksën e banimit, tanimë ky afat është shtyrë.

Kështu përllogaritet taksa e banesës
Data 15 shtator është afati i fundit që çdo qytetar që ka një pronë të tij duhet ta vetëdeklarojë atë në një nga pikat e ujësjellës kanalizimeve., pasi taksa e ndërtesës do të paguhet përmes një formule të re dhe do të ...
Gazeta Dita | 11-Sep-2019 18:14
Data 15 shtator është afati i fundit që çdo qytetar që ka një pronë të tij duhet ta vetëdeklarojë atë në një nga pikat e ujësjellës kanalizimeve., pasi taksa e ndërtesës do të paguhet përmes një formule të re dhe do të ...

Taksa e pronës po “troket”, afati shtyhet deri me 30 tetor
Prej disa javësh, pikat e ujësjellësve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh që i janë përgjigjur kërkesës për vetëdeklarimin e pronës së tyre. Nisur nga radhët e gjata në sportele, drejtoria e ujësjellës ...
RTSH | 11-Sep-2019 16:41
Prej disa javësh, pikat e ujësjellësve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh që i janë përgjigjur kërkesës për vetëdeklarimin e pronës së tyre. Nisur nga radhët e gjata në sportele, drejtoria e ujësjellës ...

Taksa e banesës, shtyhet dhe me një muaj afati i vetëdeklarimit
Shtyhet edhe me një muaj afati për të vetëdeklaruar të dhënat e banesës, të cilat nevojiten për të llogaritur taksën e banesës, që do të aplikohet në faturën e ujit. Ujësjellës Kanalizime Tiranë njofton se është shtyrë ...
Telegraf | 11-Sep-2019 16:08
Shtyhet edhe me një muaj afati për të vetëdeklaruar të dhënat e banesës, të cilat nevojiten për të llogaritur taksën e banesës, që do të aplikohet në faturën e ujit. Ujësjellës Kanalizime Tiranë njofton se është shtyrë ...

Taksa e banesës, shtyhet dhe me një muaj afati i vetëdeklarimit
Shtyhet edhe me një muaj afati për të vetëdeklaruar të dhënat e banesës, të cilat nevojiten për të llogaritur taksën e banesës, që do të aplikohet në faturën e ujit. Ujësjellës Kanalizime Tiranë njofton se është shtyrë ...
Lapsi | 11-Sep-2019 16:16
Shtyhet edhe me një muaj afati për të vetëdeklaruar të dhënat e banesës, të cilat nevojiten për të llogaritur taksën e banesës, që do të aplikohet në faturën e ujit. Ujësjellës Kanalizime Tiranë njofton se është shtyrë ...

Shqiptarët i kthehen radhëve të gjata si në kohën e monizmit
Edhe 1 javë afat për të paguar taksën e banesës, e cila do të llogaritet nga 1 janari 2018 dhe do t’u kushtojë qytetarëve mijëra lekë. Për çdo ditë vonesë do ketë gjoba. Dështon sistemi on line, miliona euro të ...
Telegraf | 11-Sep-2019 11:08
Edhe 1 javë afat për të paguar taksën e banesës, e cila do të llogaritet nga 1 janari 2018 dhe do t’u kushtojë qytetarëve mijëra lekë. Për çdo ditë vonesë do ketë gjoba. Dështon sistemi on line, miliona euro të ...

Taksa e pronës po “troket”
Pikat e kujdesit ndaj klientit të ujësjellës – kanalizimeve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh, në prag të përfundimit të afatit për vetëdeklarimin e të dhënave për pasuritë e paluajtshme që kanë në ...
Medial | 11-Sep-2019 15:04
Pikat e kujdesit ndaj klientit të ujësjellës – kanalizimeve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh, në prag të përfundimit të afatit për vetëdeklarimin e të dhënave për pasuritë e paluajtshme që kanë në ...

Taksa e pronës po “troket”
Pikat e kujdesit ndaj klientit të ujësjellës – kanalizimeve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh, në prag të përfundimit të afatit për vetëdeklarimin e të dhënave për pasuritë e paluajtshme që kanë në ...
RTSH | 11-Sep-2019 14:19
Pikat e kujdesit ndaj klientit të ujësjellës – kanalizimeve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh, në prag të përfundimit të afatit për vetëdeklarimin e të dhënave për pasuritë e paluajtshme që kanë në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved