ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 14:58

Periudha e mesjetës dhe Goce Dellçev, sot takohen ekspertët maqedonas dhe bullgarë

Periudha e mesjetës dhe Goce Dellçev, sot takohen ekspertët maqedonas dhe bullgarë
Periudha e mesjetës dhe personalitetit dhe veprës së Goce Delçevit do të gjendet në tryezë sot dhe nesër në takimin e Komisionit të Përzierë të ekspertëve maqedonas-bullgarë, i cili kësaj radhe do të mbahet në Sofje. ...
Alsat-M | 12-Sep-2019 08:46
Periudha e mesjetës dhe personalitetit dhe veprës së Goce Delçevit do të gjendet në tryezë sot dhe nesër në takimin e Komisionit të Përzierë të ekspertëve maqedonas-bullgarë, i cili kësaj radhe do të mbahet në Sofje. ...

Për periudhën e mesjetës dhe Goce Delçevin do të harmonizohen ekspertët maqedonas dhe bullgarë
Shkup, 12 shtator – Periudha e mesjetës dhe personalitetit dhe veprës së Goce Delçevit do të gjendet në tryezë sot dhe nesër në takimin e Komisionit të Përzierë të ekspertëve maqedonas-bullgarë, i cili kësaj radhe do të ...
Koha.mk | 12-Sep-2019 08:42
Shkup, 12 shtator – Periudha e mesjetës dhe personalitetit dhe veprës së Goce Delçevit do të gjendet në tryezë sot dhe nesër në takimin e Komisionit të Përzierë të ekspertëve maqedonas-bullgarë, i cili kësaj radhe do të ...

Për periudhën e mesjetës dhe Goce Delçevin do të harmonizohen ekspertët maqedonas dhe bullgarë
Shkup, 12 shtator 2019 (MEDIAL) – Periudha e mesjetës dhe personalitetit dhe veprës së Goce Delçevit do të gjendet në tryezë sot dhe nesër në takimin e Komisionit të Përzierë të ekspertëve maqedonas-bullgarë, i cili ...
Medial | 12-Sep-2019 08:24
Shkup, 12 shtator 2019 (MEDIAL) – Periudha e mesjetës dhe personalitetit dhe veprës së Goce Delçevit do të gjendet në tryezë sot dhe nesër në takimin e Komisionit të Përzierë të ekspertëve maqedonas-bullgarë, i cili ...

Komisioni i përzier i Maqedonisë dhe Bullgarisë nesër dhe pasnesër në mbledhje të re
Konfirmimi i rekomandimeve te Qeveritë dhe ministritë adekuate të të dy shteteve për përmirësimin e librave të historisë për klasën e gjashtë sipas sistemit arsimor bullgar, të cilat i përfshijnë periudhën mesjetare të ...
Telegrafi | 11-Sep-2019 12:44
Konfirmimi i rekomandimeve te Qeveritë dhe ministritë adekuate të të dy shteteve për përmirësimin e librave të historisë për klasën e gjashtë sipas sistemit arsimor bullgar, të cilat i përfshijnë periudhën mesjetare të ...

Komisioni i përzier i Maqedonisë dhe Bullgarisë nesër dhe pasnesër në mbledhje të re
Konfirmimi i rekomandimeve te Qeveritë dhe ministritë adekuate të të dy shteteve për përmirësimin e librave të historisë për klasën e gjashtë sipas sistemit arsimor bullgar, të cilat i përfshijnë periudhën mesjetare të ...
Arbresh | 11-Sep-2019 13:31
Konfirmimi i rekomandimeve te Qeveritë dhe ministritë adekuate të të dy shteteve për përmirësimin e librave të historisë për klasën e gjashtë sipas sistemit arsimor bullgar, të cilat i përfshijnë periudhën mesjetare të ...

Komisioni ekspert i përzier i Maqedonisë dhe Bullgarisë nesër dhe pasnesër në mbledhje të re në Sofje
Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Konfirmimi i rekomandimeve te Qeveritë dhe ministritë adekuate të të dy shteteve për përmirësimin e librave të historisë për klasën e gjashtë sipas sistemit arsimor bullgar, të cilat ...
Medial | 11-Sep-2019 12:14
Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Konfirmimi i rekomandimeve te Qeveritë dhe ministritë adekuate të të dy shteteve për përmirësimin e librave të historisë për klasën e gjashtë sipas sistemit arsimor bullgar, të cilat ...

Sofje, debat lidhur me Goce Dellçevin mes anëtarëve të Komisionit të përbashkët Maqedoni e Veriut – Bullgari
Vërtetimi i rekomandimeve të qeverive dhe ministrive përgjegjëse të dy vendeve për përmirësimin e librave shkollor të historisë së klasës së gjashtë dhe të shtatë, sipas sistemit arsimor bullgar dhe atij maqedonas për ...
Flaka | 11-Sep-2019 12:02
Vërtetimi i rekomandimeve të qeverive dhe ministrive përgjegjëse të dy vendeve për përmirësimin e librave shkollor të historisë së klasës së gjashtë dhe të shtatë, sipas sistemit arsimor bullgar dhe atij maqedonas për ...

Komision ekspertësh Maqedoni –Bullgari, për dy ditë në Sofje
Vërtetimi i rekomandimeve të qeverive dhe ministrive përgjegjëse të dy vendeve për përmirësimin e librave shkollor të historisë së klasës së gjashtë dhe të shtatë, sipas sistemit arsimor bullgar dhe atij maqedonas për ...
TetovaSot | 11-Sep-2019 11:54
Vërtetimi i rekomandimeve të qeverive dhe ministrive përgjegjëse të dy vendeve për përmirësimin e librave shkollor të historisë së klasës së gjashtë dhe të shtatë, sipas sistemit arsimor bullgar dhe atij maqedonas për ...

Komision ekspertësh Maqedoni –Bullgari, për dy ditë në Sofje
Vërtetimi i rekomandimeve të qeverive dhe ministrive përgjegjëse të dy vendeve për përmirësimin e librave shkollor të historisë së klasës së gjashtë dhe të shtatë, sipas sistemit arsimor bullgar dhe atij maqedonas për ...
Alsat-M | 11-Sep-2019 11:38
Vërtetimi i rekomandimeve të qeverive dhe ministrive përgjegjëse të dy vendeve për përmirësimin e librave shkollor të historisë së klasës së gjashtë dhe të shtatë, sipas sistemit arsimor bullgar dhe atij maqedonas për ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved