ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/01/2020 18:25

Përfundon gjykimi - profesori paditi Komunën e Gjilanit, dyshon se u manipulua një konkurs

Përfundon gjykimi - profesori paditi Komunën e Gjilanit, dyshon se u manipulua një konkurs
Ka përfunduar gjykimi në rastin ku profesori i shkollës së mesme “Marin Barleti”, në Gjilan, Nexhmedin Shaqiri, kishte paditur Drejtorinë e Arsimit të Komunës së Gjilanit, për mos ofrim të qasjes në dokumente zyrtare. ...
Zeri | 12-Sep-2019 15:40
Ka përfunduar gjykimi në rastin ku profesori i shkollës së mesme “Marin Barleti”, në Gjilan, Nexhmedin Shaqiri, kishte paditur Drejtorinë e Arsimit të Komunës së Gjilanit, për mos ofrim të qasjes në dokumente zyrtare. ...

Profesori padit Komunën e Gjilanit, thotë se nuk iu lejua qasja në dokumente zyrtare për konkursin që dyshon se u manipulua
Ka përfunduar gjykimi në rastin ku profesori i shkollës së mesme “Marin Barleti”, në Gjilan, Nexhmedin Shaqiri, kishte paditur Drejtorinë e Arsimit të Komunës së Gjilanit, për mos ofrim të qasjes në dokumente zyrtare. ...
Gazeta Express | 12-Sep-2019 14:43
Ka përfunduar gjykimi në rastin ku profesori i shkollës së mesme “Marin Barleti”, në Gjilan, Nexhmedin Shaqiri, kishte paditur Drejtorinë e Arsimit të Komunës së Gjilanit, për mos ofrim të qasjes në dokumente zyrtare. ...

Profesori paditë Komunën e Gjilanit, thotë se nuk iu lejua qasja në dokumente zyrtare për konkursin që dyshon se u manipulua
Ai po kërkon nga Departamenti për Çështje Administrative i Gjykatës Themelore në Prishtinë, edhe kompensimin e dëmit moral që pretendon se i është shkaktuar me këtë rast. Këtë pasi, ai e ka ushtruar lidhur me konkursin ...
Lajminet | 12-Sep-2019 14:28
Ai po kërkon nga Departamenti për Çështje Administrative i Gjykatës Themelore në Prishtinë, edhe kompensimin e dëmit moral që pretendon se i është shkaktuar me këtë rast. Këtë pasi, ai e ka ushtruar lidhur me konkursin ...

Ish-gjykatësi kërkon mbi 6000 euro kompensim për pagat pas pensionimit
Në fjalën përfundimtare, përfaqësuesi i paditësit, avokati Naser Peci, ka kërkuar nga gjykata që padia dhe lartësia e kërkesës së saj të aprovohen si të bazuara. Ai tha se nga provat e administruara në këtë procedurë ...
Lajminet | 11-Sep-2019 14:07
Në fjalën përfundimtare, përfaqësuesi i paditësit, avokati Naser Peci, ka kërkuar nga gjykata që padia dhe lartësia e kërkesës së saj të aprovohen si të bazuara. Ai tha se nga provat e administruara në këtë procedurë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved