ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/05/2020 10:33

Angela Merkel e sheh Gjermaninë para sfidave të mëdha

Angela Merkel e sheh Gjermaninë para sfidave të mëdha
Mbrojta e klimës, digjitalizimi, siguria nacionale… janë vetëm disa nga sfidat, për të cilat foli Angela Merkel në Bundestag. Në veçanti ruajtja e klimës konsiderohet si sfidë e madhe. Kancelarja Angela Merkel ka ...
Lexo | 12-Sep-2019 09:41
Mbrojta e klimës, digjitalizimi, siguria nacionale… janë vetëm disa nga sfidat, për të cilat foli Angela Merkel në Bundestag. Në veçanti ruajtja e klimës konsiderohet si sfidë e madhe. Kancelarja Angela Merkel ka ...

Angela Merkel e sheh Gjermaninë para sfidave të mëdha
Lexime: 0 Mbrojta e klimës, digjitalizimi, siguria nacionale… janë vetëm disa nga sfidat, për të cilat foli Angela Merkel në Bundestag. Në veçanti ruajtja e klimës konsiderohet si sfidë e madhe. Kancelarja Angela Merkel ...
Medial | 12-Sep-2019 09:38
Lexime: 0 Mbrojta e klimës, digjitalizimi, siguria nacionale… janë vetëm disa nga sfidat, për të cilat foli Angela Merkel në Bundestag. Në veçanti ruajtja e klimës konsiderohet si sfidë e madhe. Kancelarja Angela Merkel ...

Angela Merkel e sheh Gjermaninë para sfidave të mëdha
Mbrojta e klimës, digjitalizimi, siguria nacionale… janë vetëm disa nga sfidat, për të cilat foli Angela Merkel në Bundestag. Në veçanti ruajtja e klimës konsiderohet si sfidë e madhe. Kancelarja Angela Merkel ka ...
GazetaTema | 12-Sep-2019 09:29
Mbrojta e klimës, digjitalizimi, siguria nacionale… janë vetëm disa nga sfidat, për të cilat foli Angela Merkel në Bundestag. Në veçanti ruajtja e klimës konsiderohet si sfidë e madhe. Kancelarja Angela Merkel ka ...

Merkel e sheh Gjermaninë para sfidave të mëdha
Mbrojta e klimës, digjitalizimi, siguria nacionale, janë vetëm disa nga sfidat, për të cilat foli Angela Merkel në Bundestag. Në veçanti ruajtja e klimës konsiderohet si sfidë e madhe. Kancelarja Angela Merkel ka ...
Arbresh | 12-Sep-2019 09:37
Mbrojta e klimës, digjitalizimi, siguria nacionale, janë vetëm disa nga sfidat, për të cilat foli Angela Merkel në Bundestag. Në veçanti ruajtja e klimës konsiderohet si sfidë e madhe. Kancelarja Angela Merkel ka ...

Angela Merkel e sheh Gjermaninë para sfidave të mëdha
Mbrojta e klimës, digjitalizimi, siguria nacionale… janë vetëm disa nga sfidat, për të cilat foli Angela Merkel në Bundestag. Në veçanti ruajtja e klimës konsiderohet si sfidë e madhe. Kancelarja Angela Merkel ka ...
ABCNews | 12-Sep-2019 09:35
Mbrojta e klimës, digjitalizimi, siguria nacionale… janë vetëm disa nga sfidat, për të cilat foli Angela Merkel në Bundestag. Në veçanti ruajtja e klimës konsiderohet si sfidë e madhe. Kancelarja Angela Merkel ka ...

Merkel e sheh Gjermaninë para sfidave të mëdha
Kancelarja Angela Merkel ka kërkuar në Bundestag miratimin e masave për ruajtjen e klimës. “Nëse duam një ruajtje më të mirë të mjedisit dhe të klimës, atëherë duhet të ndajmë më shumë para”, tha ajo në debatin e ...
Lajminet | 12-Sep-2019 09:15
Kancelarja Angela Merkel ka kërkuar në Bundestag miratimin e masave për ruajtjen e klimës. “Nëse duam një ruajtje më të mirë të mjedisit dhe të klimës, atëherë duhet të ndajmë më shumë para”, tha ajo në debatin e ...

Angela Merkel ‘godet’ me fjalimin e saj: Më shumë veprim klimatik, më pak urrejtje!
Angela Merkel identifikoi klimën dhe dixhitalizimin, dy sfidat e mëdha me të cilat përballet Gjermania, pasi ajo ofroi një mbrojtje të mprehtë të rekordeve të qeverisë së saj. Kancelarja goditi një numër shënimesh të ...
Standard | 12-Sep-2019 09:12
Angela Merkel identifikoi klimën dhe dixhitalizimin, dy sfidat e mëdha me të cilat përballet Gjermania, pasi ajo ofroi një mbrojtje të mprehtë të rekordeve të qeverisë së saj. Kancelarja goditi një numër shënimesh të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved