ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/09/2019 16:47

Absurdi me listat/ Kosova më shumë votues se sa banorë

Absurdi me listat/ Kosova më shumë votues se sa banorë
mapo.al Kosova ka numër më të madh votuesish sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Sipas listës paraprake te Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, numri i qytetarëve me të drejtë vote në zgjedhjet e parakohshme ...
Mapo | 12-Sep-2019 14:20
mapo.al Kosova ka numër më të madh votuesish sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Sipas listës paraprake te Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, numri i qytetarëve me të drejtë vote në zgjedhjet e parakohshme ...

Kosova ka më shumë votues se sa banorë, absurdi me listat e zgjedhësve
Kosova ka numër më të madh votuesish sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente, njofton Top Channel. Sipas listës paraprake te Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, numri i qytetarëve me të drejtë vote në zgjedhjet e ...
Portalb | 12-Sep-2019 14:18
Kosova ka numër më të madh votuesish sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente, njofton Top Channel. Sipas listës paraprake te Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, numri i qytetarëve me të drejtë vote në zgjedhjet e ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh votuesish sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente.
Top Channel | 12-Sep-2019 13:17
Kosova ka numër më të madh votuesish sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente.

Malazezët kundërshtojnë vendimin që të votojnë vetëm personat me dokumente të Kosovës
?Shoqata e Malazezëve të Kosovës ka kundërshtuar vendimin e KQZ-së që vetëm personat me dokumente të Kosovës kanë të drejtë vote më 6 tetor. Sipas tyre, ky është vendim i paligjshëm dhe në shkelje të të drejtave të ...
Telegrafi | 12-Sep-2019 11:49
?Shoqata e Malazezëve të Kosovës ka kundërshtuar vendimin e KQZ-së që vetëm personat me dokumente të Kosovës kanë të drejtë vote më 6 tetor. Sipas tyre, ky është vendim i paligjshëm dhe në shkelje të të drejtave të ...

Votojnë vetëm personat me dokumente të Kosovës, Malazezët kundërshtojnë vendimin
Shoqata e Malazezëve të Kosovës ka kundërshtuar vendimin e KQZ-së që vetëm personat me dokumente të Kosovës kanë të drejtë vote më 6 tetor. Sipas tyre, ky është vendim i paligjshëm dhe në shkelje të të drejtave të ...
RTSH | 12-Sep-2019 11:40
Shoqata e Malazezëve të Kosovës ka kundërshtuar vendimin e KQZ-së që vetëm personat me dokumente të Kosovës kanë të drejtë vote më 6 tetor. Sipas tyre, ky është vendim i paligjshëm dhe në shkelje të të drejtave të ...

Zgjedhjet në Kosovë, mospërputhje mes numrit të popullsisë dhe votuesve
Kosova ka numër më të madh të votuesve se numri i përgjithshëm i popullatës. Një dukuri e tillë po e shoqëron Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës paraprake të Komisionit Qendror të ...
RTSH | 12-Sep-2019 11:25
Kosova ka numër më të madh të votuesve se numri i përgjithshëm i popullatës. Një dukuri e tillë po e shoqëron Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës paraprake të Komisionit Qendror të ...

A është mposhtur ISIS?
Para 5 viteve, Shtetet e Bashkuara njoftuan krijimin e Koalicionit Global për luftimin e organizatës terroriste ISIS. Ish të dërguarit e posaçëm presidencialë në këtë organizatë, Jonhn Allen dhe Brett McGurk, ndanë ...
GazetaTema | 12-Sep-2019 09:52
Para 5 viteve, Shtetet e Bashkuara njoftuan krijimin e Koalicionit Global për luftimin e organizatës terroriste ISIS. Ish të dërguarit e posaçëm presidencialë në këtë organizatë, Jonhn Allen dhe Brett McGurk, ndanë ...

Malazezët kundërshtojnë vendimin që të votojnë vetëm personat me dokumente të Kosovës
?Shoqata e Malazezëve të Kosovës ka kundërshtuar vendimin e KQZ-së që vetëm personat me dokumente të Kosovës kanë të drejtë vote më 6 tetor.
Kosova Press | 12-Sep-2019 11:07
?Shoqata e Malazezëve të Kosovës ka kundërshtuar vendimin e KQZ-së që vetëm personat me dokumente të Kosovës kanë të drejtë vote më 6 tetor.

Zëri i Amerikës: A është mposhtur ISIS?
mapo.al Para 5 viteve, Shtetet e Bashkuara njoftuan krijimin e Koalicionit Global për luftimin e organizatës terroriste ISIS. Ish të dërguarit e posaçëm presidencialë në këtë organizatë, Jonhn Allen dhe Brett McGurk, ...
Mapo | 12-Sep-2019 10:36
mapo.al Para 5 viteve, Shtetet e Bashkuara njoftuan krijimin e Koalicionit Global për luftimin e organizatës terroriste ISIS. Ish të dërguarit e posaçëm presidencialë në këtë organizatë, Jonhn Allen dhe Brett McGurk, ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Albportali | 12-Sep-2019 11:03
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Gazeta Observer | 12-Sep-2019 10:36
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Zgjedhjet e 6 tetorit: Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Telegrafi | 12-Sep-2019 08:42
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Problemet vazhdojnë: Mopërputhje të mëdha mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjell Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
InFokusi | 12-Sep-2019 09:21
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjell Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Medial | 12-Sep-2019 09:17
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
EkonomiaOnline | 12-Sep-2019 09:15
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Klan Kosova | 12-Sep-2019 09:15
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Mospërputhje të mëdha mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Gazeta Express | 12-Sep-2019 08:46
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Arbresh | 12-Sep-2019 08:26
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...
Radio Evropa e Lire | 12-Sep-2019 08:26
Kosova ka numër më të madh të votuesve sesa numri i përgjithshëm i popullatës rezidente. Një dukuri e tillë po e përcjellë Kosovën në të gjitha proceset e deritashme zgjedhore. Sipas listës preliminare të Komisionit ...

Disproporcion mes listës së votuesve dhe numrit të banorëve
Sipas listës preliminare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, numri i qytetarëve me të drejtë vote në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit është 1.972.466, derisa, sipas vjetarit statistikor të Agjencisë së ...
Lajminet | 12-Sep-2019 08:20
Sipas listës preliminare të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, numri i qytetarëve me të drejtë vote në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit është 1.972.466, derisa, sipas vjetarit statistikor të Agjencisë së ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved