ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 05/04/2020 01:55

Zv.ministri Nuhiu i bashkohet përkujtimit të sulmit terrorist të 11 Shtatorit duke dhuruar gjak

Zv.ministri Nuhiu i bashkohet përkujtimit të sulmit terrorist të 11 Shtatorit duke dhuruar gjak
Shkup, 11 shtator – Zëvendës ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu, sot ka shprehur solidaritetin me viktimat e pafajshme të sulmit terrorist të 11 Shtatorit, duke iu bashkuar aksionit të dhurimit të gjakut në ...
Koha.mk | 11-Sep-2019 18:44
Shkup, 11 shtator – Zëvendës ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu, sot ka shprehur solidaritetin me viktimat e pafajshme të sulmit terrorist të 11 Shtatorit, duke iu bashkuar aksionit të dhurimit të gjakut në ...

UT mori pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Shërbimit nga SHBA
Tetovë, 11 shtator 2019 Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup. Ky aktivitet bamirës ka për qëllim ...
Medial | 11-Sep-2019 17:54
Tetovë, 11 shtator 2019 Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup. Ky aktivitet bamirës ka për qëllim ...

UT mori pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Shërbimit në SHBA
Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup. Ky aktivitet bamirës ka për qëllim shënimin e Ditës Kombëtare të ...
Ina-Online | 11-Sep-2019 17:39
Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup. Ky aktivitet bamirës ka për qëllim shënimin e Ditës Kombëtare të ...

UT mori pjesë në shënimin e Ditës Kombëtare të Shërbimit në SHBA
Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup. Ky aktivitet bamirës ka për qëllim shënimin e Ditës Kombëtare të ...
TetovaSot | 11-Sep-2019 17:37
Universiteti i Tetovës edhe këtë vit iu bashkua aksionit për dhurimin e gjakut, që organizohet nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shkup. Ky aktivitet bamirës ka për qëllim shënimin e Ditës Kombëtare të ...

Ambasada e SHBA-së, aksionit për dhurim të gjakut iu bashkua edhe zv.ministri Nuhiu
Ambasada e SHBA-së në Shkup, përkujtoi viktimat e sulmit terrorisit të 11 shtatorit 2001, ku e humbën jetën rreth 3 000 persona. Tradicionalisht edhe sot, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Maqedonisë dhe Institutin për ...
Flaka | 11-Sep-2019 15:44
Ambasada e SHBA-së në Shkup, përkujtoi viktimat e sulmit terrorisit të 11 shtatorit 2001, ku e humbën jetën rreth 3 000 persona. Tradicionalisht edhe sot, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Maqedonisë dhe Institutin për ...

Sulmi terrorist në SHBA, aksion për dhurimin e gjakut
Ambasada e SHBA-së në Shkup, përkujtoi viktimat e sulmit terrorisit të 11 shtatorit 2001, ku e humbën jetën rreth 3 000 persona. Tradicionalisht edhe sot, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Maqedonisë dhe Institutin për ...
TetovaSot | 11-Sep-2019 15:27
Ambasada e SHBA-së në Shkup, përkujtoi viktimat e sulmit terrorisit të 11 shtatorit 2001, ku e humbën jetën rreth 3 000 persona. Tradicionalisht edhe sot, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Maqedonisë dhe Institutin për ...

Sulmi terrorist në SHBA, aksion për dhurimin e gjakut
Ambasada e SHBA-së në Shkup, përkujtoi viktimat e sulmit terrorisit të 11 shtatorit 2001, ku e humbën jetën rreth 3 000 persona. Tradicionalisht edhe sot, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Maqedonisë dhe Institutin për ...
Alsat-M | 11-Sep-2019 14:55
Ambasada e SHBA-së në Shkup, përkujtoi viktimat e sulmit terrorisit të 11 shtatorit 2001, ku e humbën jetën rreth 3 000 persona. Tradicionalisht edhe sot, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Maqedonisë dhe Institutin për ...

Ambasada Amerikane, aksion për dhurimin e gjakut
Ambasada amerikane në Shkup së bashku me Kryqin e Kuq të Maqedonisë shënuan Ditën kombëtare të përkujtimit të viktimave dhe të mbijetuarve nga sulmet e 11 shtatorit të vitit 2001 në SHBA. Përkujtimi u bë përmes ...
Ina-Online | 18-Sep-2018 15:59
Ambasada amerikane në Shkup së bashku me Kryqin e Kuq të Maqedonisë shënuan Ditën kombëtare të përkujtimit të viktimave dhe të mbijetuarve nga sulmet e 11 shtatorit të vitit 2001 në SHBA. Përkujtimi u bë përmes ...

Aksion humanitar i Ambasadës së SHBA dhe Kryqit të Kuq
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutin për Transfuziologji neser do të shënojnë Ditën Kombëtare të Shërbimit dhe Përkujtimit, duke organizuar ...
Aktuale.MK | 13-Sep-2016 16:06
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutin për Transfuziologji neser do të shënojnë Ditën Kombëtare të Shërbimit dhe Përkujtimit, duke organizuar ...

Aksion humanitar për dhurimin e gjakut i Ambasadës së SHBA-së dhe Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit
Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutin për Mjekësi të Transfuzionit, nesër do të organizojnë aksion për ...
Medial | 10-Sep-2019 16:02
Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutin për Mjekësi të Transfuzionit, nesër do të organizojnë aksion për ...

(FOTO) Aksion humanitar i Ambasadës së SHBA dhe Kryqit të Kuq
Më 11 shtator, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutin për Mjekësi të Transfuzionit, do të organizojë aksion për dhurim të gjakut dhe grumbullim ...
Medial | 10-Sep-2019 14:50
Më 11 shtator, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të Qytetit të Shkupit dhe Institutin për Mjekësi të Transfuzionit, do të organizojë aksion për dhurim të gjakut dhe grumbullim ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved