ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/11/2019 19:26

FSK-ja trajnon Policinë e Kosovës dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave

FSK-ja trajnon Policinë e Kosovës dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi “Zhytje e avancuar”, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...
Telegrafi | 11-Sep-2019 14:35
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi “Zhytje e avancuar”, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...

Ushtria e Kosovës trajnon Policinë dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi „Zhytje e avancuar“, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...
InFokusi | 11-Sep-2019 14:46
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi „Zhytje e avancuar“, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...

FSK-ja trajnon Policinë e Kosovës dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi “Zhytje e avancuar”, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...
AlbInfo | 11-Sep-2019 14:31
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi “Zhytje e avancuar”, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...

FSK-ja trajnon Policinë e Kosovës dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave
14:11, 11 Shtator 2019 Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi „Zhytje e avancuar“, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë ...
Medial | 11-Sep-2019 14:22
14:11, 11 Shtator 2019 Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi „Zhytje e avancuar“, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë ...

FSK-ja trajnon Policinë e Kosovës dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi „Zhytje e avancuar“, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...
Kosova Press | 11-Sep-2019 14:20
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi „Zhytje e avancuar“, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...

FSK-ja trajnon Policinë e Kosovës dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave
Trajnimi ka filluar më 2 shtator dhe do të përfundojë më 20 shtator, dhe po realizohet në tri lokacione: Pomozotin, Liqenin e Batllavës dhe atë të Radoniqit. Instruktorët e specializuar të QTKSH-së janë duke e realizuar ...
Lajminet | 11-Sep-2019 14:18
Trajnimi ka filluar më 2 shtator dhe do të përfundojë më 20 shtator, dhe po realizohet në tri lokacione: Pomozotin, Liqenin e Batllavës dhe atë të Radoniqit. Instruktorët e specializuar të QTKSH-së janë duke e realizuar ...

FSK-ja trajnon Policinë e Kosovës dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi “Zhytje e avancuar”, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...
Arbresh | 11-Sep-2019 14:16
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi “Zhytje e avancuar”, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...

FSK-ja trajnon Policinë e Kosovës dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi „Zhytje e avancuar“, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...
Klan Kosova | 11-Sep-2019 14:14
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi „Zhytje e avancuar“, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...

FSK-ja trajnon Policinë e Kosovës dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi „Zhytje e avancuar“, ku po marrin pjesë pjesëtarët e ......
Zeri | 11-Sep-2019 14:11
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi „Zhytje e avancuar“, ku po marrin pjesë pjesëtarët e ......

FSK-ja trajnon Policinë e Kosovës dhe Agjencinë për Menaxhimin e Emergjencave
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi “Zhytje e avancuar”, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...
Indeks Online | 11-Sep-2019 13:59
Në kuadër të Qendrës së Trajnimit për Kërkim-Shpëtim (QTKSH) të Forcës së Sigurisë të Kosovës (FSK) është duke u realizuar trajnimi “Zhytje e avancuar”, ku po marrin pjesë pjesëtarët e Policisë së Kosovës (PK) dhe ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved