ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/11/2019 18:26

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë për problemin me ajrin e ndotur

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë për problemin me ajrin e ndotur
“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e këtij lëshimi”. ...
Telegrafi | 11-Sep-2019 15:43
“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e këtij lëshimi”. ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë për problemin me ajrin e ndotur
“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e këtij lëshimi”. ...
Arbresh | 11-Sep-2019 15:56
“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e këtij lëshimi”. ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur
Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij lëshimi, ka ...
Flaka | 11-Sep-2019 15:27
Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij lëshimi, ka ...

Shilegov: Shkupi në pozitë të mirë kundër ajrit të ndotur!
Shkup, 11 shtator – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e ...
Koha.mk | 11-Sep-2019 15:26
Shkup, 11 shtator – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur
Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë ...
Medial | 11-Sep-2019 15:16
Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved