ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/02/2020 23:41

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur
Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij lëshimi, ka ...
Republika | 11-Sep-2019 19:21
Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij lëshimi, ka ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur
Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij lëshimi, ka ...
TetovaSot | 11-Sep-2019 18:44
Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij lëshimi, ka ...

(VIDEO) Qeveria me masa të reja kundër ndotjes së ajrit
Në mbledhjen e fundit Qeveria ka sjellë disa vendime për parandalimin e ndotjes së ambientit në prag të sezonit të ngrohjes. Zëvendës-ministri i Ambientit, Jani Makraduli njoftoi sot se janë ndarë mjete për ndërrimin e ...
Shenja | 11-Sep-2019 16:28
Në mbledhjen e fundit Qeveria ka sjellë disa vendime për parandalimin e ndotjes së ambientit në prag të sezonit të ngrohjes. Zëvendës-ministri i Ambientit, Jani Makraduli njoftoi sot se janë ndarë mjete për ndërrimin e ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë për problemin me ajrin e ndotur
“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e këtij lëshimi”. ...
Telegrafi | 11-Sep-2019 15:43
“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e këtij lëshimi”. ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë për problemin me ajrin e ndotur
“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e këtij lëshimi”. ...
Arbresh | 11-Sep-2019 15:56
“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e këtij lëshimi”. ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur
Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij lëshimi, ka ...
Flaka | 11-Sep-2019 15:27
Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij lëshimi, ka ...

Shilegov: Shkupi në pozitë të mirë kundër ajrit të ndotur!
Shkup, 11 shtator – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e ...
Koha.mk | 11-Sep-2019 15:26
Shkup, 11 shtator – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e ...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur
Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë ...
Medial | 11-Sep-2019 15:16
Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved