ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/09/2019 09:26

Qeveria shqyrton uljen e TVSH-së për vetura

Qeveria shqyrton uljen e TVSH-së për vetura
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë eurosh për blerjen e ...
Albportali | 11-Sep-2019 20:18
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë eurosh për blerjen e ...

Qeveria shqyrton uljen e TVSH-së për vetura
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë eurosh për blerjen e ...
Flaka | 11-Sep-2019 19:58
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë eurosh për blerjen e ...

Edhe më lirë nëse sjellni makina nga jashtë në Maqedoni, Qeveria planifikon uljen e TVSH-së
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë eurosh për blerjen e ...
TetovaSot | 11-Sep-2019 18:00
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë eurosh për blerjen e ...

Edhe më lirë nëse sjellni makina nga jashtë në Maqedoni, Qeveria planifikon uljen e TVSH-së
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend, shkruan Alsat. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë ...
Ina-Online | 11-Sep-2019 17:14
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend, shkruan Alsat. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë ...

Qeveria shqyrton uljen e TVSH-së për vetura
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend, shkruan Alsat, përcjell Gazeta Express. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni ...
Gazeta Express | 11-Sep-2019 17:03
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend, shkruan Alsat, përcjell Gazeta Express. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni ...

Qeveria shqyrton uljen e TVSH-së për vetura
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë eurosh për blerjen e ...
Alsat-M | 11-Sep-2019 15:19
Qeveria po shqyrton mundësinë e uljes së TVSH-së, për importet e automjeteve të reja dhe të përdorura në vend. Nëse kjo ndodh, atëherë bie ideja për dhënien e një subvencioni shtetëror prej tre mijë eurosh për blerjen e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved