ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/02/2020 08:25

Parisi i Vogël i Shqipërisë

Parisi i Vogël i Shqipërisë
Nga: Andrea Bolleri Rruga për në Korçë kufizohet nga Liqeni i Ohrit, një nga më të vjetrit dhe më të thellët në Evropë, buzë kufirit maqedonas, në rajonin historik të Epirit, ku në sfond duken edhe malet e Moravës, ...
Telegrafi | 11-Sep-2019 13:34
Nga: Andrea Bolleri Rruga për në Korçë kufizohet nga Liqeni i Ohrit, një nga më të vjetrit dhe më të thellët në Evropë, buzë kufirit maqedonas, në rajonin historik të Epirit, ku në sfond duken edhe malet e Moravës, ...

Portret për ”Parisin e vogël” të Shqipërisë
Rruga për në Korçë kufizohet nga Liqeni i Ohrit, një nga më të vjetrit dhe më të thellët në Europë, buzë kufirit maqedonas, në rajonin historik të Epirit, ku në sfond duken edhe malet e Moravës, shkruan Andrea Bolleri, ...
Lexo | 10-Sep-2019 10:27
Rruga për në Korçë kufizohet nga Liqeni i Ohrit, një nga më të vjetrit dhe më të thellët në Europë, buzë kufirit maqedonas, në rajonin historik të Epirit, ku në sfond duken edhe malet e Moravës, shkruan Andrea Bolleri, ...

Portret për ”Parisin e vogël” të Shqipërisë
Rruga për në Korçë kufizohet nga Liqeni i Ohrit, një nga më të vjetrit dhe më të thellët në Europë, buzë kufirit maqedonas, në rajonin historik të Epirit, ku në sfond duken edhe malet e Moravës, shkruan Andrea Bolleri, ...
Kosova Press | 10-Sep-2019 09:18
Rruga për në Korçë kufizohet nga Liqeni i Ohrit, një nga më të vjetrit dhe më të thellët në Europë, buzë kufirit maqedonas, në rajonin historik të Epirit, ku në sfond duken edhe malet e Moravës, shkruan Andrea Bolleri, ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved