ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/09/2019 00:32

Në Bërvenicë ndërtohet çerdhe për 80 fëmijë

Në Bërvenicë ndërtohet çerdhe për 80 fëmijë
Sipas ministres Carovska, pritet që në të ardhmen të hapen zyra për informim të qytetarëve nëpër qendrat sociale që qytetarët të informohen më mirë lidhur me problemet e tyre. Në ndërkohë, kryetari i Komunës, Enver ...
Koha.mk | 11-Sep-2019 15:43
Sipas ministres Carovska, pritet që në të ardhmen të hapen zyra për informim të qytetarëve nëpër qendrat sociale që qytetarët të informohen më mirë lidhur me problemet e tyre. Në ndërkohë, kryetari i Komunës, Enver ...

Kopsht për 80 fëmijë në Komunën e Bërvenicës
Bërvenicë, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Carovska së bashku me kryetarin e Komunës së Bërvenicës kanë inspektuar ndërtimin e kopshtit të ri në fshatin Bërvenicë. Pritet që ...
Medial | 11-Sep-2019 15:36
Bërvenicë, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Carovska së bashku me kryetarin e Komunës së Bërvenicës kanë inspektuar ndërtimin e kopshtit të ri në fshatin Bërvenicë. Pritet që ...

Carovska: Të punësuarit në kopshtet e reja edhe të trajnuar edhe me rrogë të punës
Bërvenicë, 11 shtator – Përkëdhelëset dhe edukatoret para së gjithash në kopshtet e reja janë të trajnuara për punë me fëmijë me zhvillim atipik për inkluzion të tyre dhe kanë rrogë si një administrator i cili punon me ...
Koha.mk | 11-Sep-2019 14:07
Bërvenicë, 11 shtator – Përkëdhelëset dhe edukatoret para së gjithash në kopshtet e reja janë të trajnuara për punë me fëmijë me zhvillim atipik për inkluzion të tyre dhe kanë rrogë si një administrator i cili punon me ...

Carovska: Të punësuarit në kopshtet e reja edhe të trajnuar edhe me rrogë të punës me fëmijë me zhvillim atipik
Bërvenicë, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Përkëdhelëset dhe edukatoret para së gjithash në kopshtet e reja janë të trajnuara për punë me fëmijë me zhvillim atipik për inkluzion të tyre dhe kanë rrogë si një administrator i ...
Medial | 11-Sep-2019 13:54
Bërvenicë, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Përkëdhelëset dhe edukatoret para së gjithash në kopshtet e reja janë të trajnuara për punë me fëmijë me zhvillim atipik për inkluzion të tyre dhe kanë rrogë si një administrator i ...

Carovska: Brvenica për herë të parë do të bëhet me një kopsht fëmijësh me një kapacitet prej 80 fëmijëve
Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Carovska dhe kryetari i komunës Enver Pajaziti ishin të pranishëm sot në aktivitetet e ndërtimit të kopshtit të ri në Komunën e Brvenicës. Objekti i ri siguron hapësirë ...
Televizioni Koha | 11-Sep-2019 13:44
Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Carovska dhe kryetari i komunës Enver Pajaziti ishin të pranishëm sot në aktivitetet e ndërtimit të kopshtit të ri në Komunën e Brvenicës. Objekti i ri siguron hapësirë ...

Bërvenica me çerdhe të re për fëmijë
Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Mila Carovska, dhe kryetari i Komunës së Bërvenicës, Enver Pajaziti sot vëzhguan aktivitetet e ndërtimit të çerdhes së re në Komunën e Bërvenicës. Me objektin e ri sigurohet ...
Telegrafi | 11-Sep-2019 13:26
Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Mila Carovska, dhe kryetari i Komunës së Bërvenicës, Enver Pajaziti sot vëzhguan aktivitetet e ndërtimit të çerdhes së re në Komunën e Bërvenicës. Me objektin e ri sigurohet ...

Bërvenica me çerdhe të re për fëmijë
Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Mila Carovska, dhe kryetari i Komunës së Bërvenicës, Enver Pajaziti sot vëzhguan aktivitetet e ndërtimit të çerdhes së re në Komunën e Bërvenicës. Me objektin e ri sigurohet ...
Arbresh | 11-Sep-2019 13:26
Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Mila Carovska, dhe kryetari i Komunës së Bërvenicës, Enver Pajaziti sot vëzhguan aktivitetet e ndërtimit të çerdhes së re në Komunën e Bërvenicës. Me objektin e ri sigurohet ...

Carovska për vizitë në kopshtin në ndërtim në Bërvenicë
Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska sot do ta vizitojë objektin në ndërtim të kopshtit në Komunën e Bërvenicës. Ky kopsht, siç kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës ...
Medial | 11-Sep-2019 07:32
Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Milla Carovska sot do ta vizitojë objektin në ndërtim të kopshtit në Komunën e Bërvenicës. Ky kopsht, siç kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës ...

Carovska: Përmes përforcimit të dialogut ekonomik-social në nivel lokal deri në masa efikase për punësim
Përforcimi i dialogut social përmes të cilit do të krijohen më shumë vende pune dhe më të mira pari për qëllim punëtoria dyditore “Drejt sistemit për parashikim të aftësive të nevojshme në Maqedoninë e Veriut”, që ...
TetovaSot | 10-Sep-2019 18:51
Përforcimi i dialogut social përmes të cilit do të krijohen më shumë vende pune dhe më të mira pari për qëllim punëtoria dyditore “Drejt sistemit për parashikim të aftësive të nevojshme në Maqedoninë e Veriut”, që ...

Carovska: Përmes përforcimit të dialogut ekonomik-social në nivel lokal deri në masa efikase për punësim
Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Përforcimi i dialogut social përmes të cilit do të krijohen më shumë vende pune dhe më të mira pari për qëllim punëtoria dyditore “Drejt sistemit për parashikim të aftësive të ...
Medial | 10-Sep-2019 13:35
Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Përforcimi i dialogut social përmes të cilit do të krijohen më shumë vende pune dhe më të mira pari për qëllim punëtoria dyditore “Drejt sistemit për parashikim të aftësive të ...

Carovska: Përmes përforcimit të dialogut ekonomik-social në nivel lokal deri në masa efikase për punësim
Shkup, 10 shtator – Përforcimi i dialogut social përmes të cilit do të krijohen më shumë vende pune dhe më të mira pari për qëllim punëtoria dyditore “Drejt sistemit për parashikim të aftësive të nevojshme në Maqedoninë ...
Koha.mk | 10-Sep-2019 13:24
Shkup, 10 shtator – Përforcimi i dialogut social përmes të cilit do të krijohen më shumë vende pune dhe më të mira pari për qëllim punëtoria dyditore “Drejt sistemit për parashikim të aftësive të nevojshme në Maqedoninë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved