ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 18/09/2019 01:02

Maratona e Tiranës publikohet ne faqen e maratonave më të njohura në botë, nisin përgatitjet

Maratona e Tiranës publikohet ne faqen e maratonave më të njohura në botë, nisin përgatitjet
Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të ...
E Dua Sportin | 11-Sep-2019 17:01
Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të ...

Përgatitjet për edicionin e katërt të “Tirana vrapon”, jehonë edhe nga faqja e njohur
Në datë 13 tetor do të zhvillohet edicioni I katërt I maratonës “Tirana vrapon” . Pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të njohura në botë. Faqja e njohur e ...
Medial | 11-Sep-2019 15:02
Në datë 13 tetor do të zhvillohet edicioni I katërt I maratonës “Tirana vrapon” . Pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të njohura në botë. Faqja e njohur e ...

Përgatitjet për edicionin e katërt të “Tirana vrapon”, jehonë edhe nga faqja e njohur
Në datë 13 tetor do të zhvillohet edicioni I katërt I maratonës “Tirana vrapon” . Pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të njohura në botë. Faqja e njohur e ...
VizionPlus | 11-Sep-2019 15:02
Në datë 13 tetor do të zhvillohet edicioni I katërt I maratonës “Tirana vrapon” . Pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të njohura në botë. Faqja e njohur e ...

Maratona e Tiranës publikohet ne faqen e maratonave më të njohura në botë, nisin përgatitjet
Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të ...
GazetaTema | 11-Sep-2019 14:22
Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të ...

Maratona e Tiranës publikohet ne faqen e maratonave më të njohura në botë, nisin përgatitjet
Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të ...
BalkanWeb | 11-Sep-2019 14:09
Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të ...

Maratona e Tiranës publikohet ne faqen e maratonave më të njohura në botë, nisin përgatitjet
Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të ...
RTSH | 11-Sep-2019 14:22
Edhe këtë vit, Tirana “vrapon” në edicionin e katërt të maratonës, që pritet të mbahet më 13 tetor. Serioziteti dhe pjesëmarrja e lartë në tre maratona e para e kanë përfshirë Maratonën e Tiranës tek maratonat më të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved