ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/09/2019 16:33

Kështu përllogaritet taksa e banesës

Kështu përllogaritet taksa e banesës
Data 15 shtator është afati i fundit që çdo qytetar që ka një pronë të tij duhet ta vetëdeklarojë atë në një nga pikat e ujësjellës kanalizimeve., pasi taksa e ndërtesës do të paguhet përmes një formule të re dhe do të ...
Gazeta Dita | 11-Sep-2019 18:14
Data 15 shtator është afati i fundit që çdo qytetar që ka një pronë të tij duhet ta vetëdeklarojë atë në një nga pikat e ujësjellës kanalizimeve., pasi taksa e ndërtesës do të paguhet përmes një formule të re dhe do të ...

Taksa e pronës po “troket”, afati shtyhet deri me 30 tetor
Prej disa javësh, pikat e ujësjellësve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh që i janë përgjigjur kërkesës për vetëdeklarimin e pronës së tyre. Nisur nga radhët e gjata në sportele, drejtoria e ujësjellës ...
RTSH | 11-Sep-2019 16:41
Prej disa javësh, pikat e ujësjellësve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh që i janë përgjigjur kërkesës për vetëdeklarimin e pronës së tyre. Nisur nga radhët e gjata në sportele, drejtoria e ujësjellës ...

Taksa e banesës, shtyhet dhe me një muaj afati i vetëdeklarimit
Shtyhet edhe me një muaj afati për të vetëdeklaruar të dhënat e banesës, të cilat nevojiten për të llogaritur taksën e banesës, që do të aplikohet në faturën e ujit. Ujësjellës Kanalizime Tiranë njofton se është shtyrë ...
Lapsi | 11-Sep-2019 16:16
Shtyhet edhe me një muaj afati për të vetëdeklaruar të dhënat e banesës, të cilat nevojiten për të llogaritur taksën e banesës, që do të aplikohet në faturën e ujit. Ujësjellës Kanalizime Tiranë njofton se është shtyrë ...

Taksa e banesës, shtyhet dhe me një muaj afati i vetëdeklarimit
Shtyhet edhe me një muaj afati për të vetëdeklaruar të dhënat e banesës, të cilat nevojiten për të llogaritur taksën e banesës, që do të aplikohet në faturën e ujit. Ujësjellës Kanalizime Tiranë njofton se është shtyrë ...
Telegraf | 11-Sep-2019 16:08
Shtyhet edhe me një muaj afati për të vetëdeklaruar të dhënat e banesës, të cilat nevojiten për të llogaritur taksën e banesës, që do të aplikohet në faturën e ujit. Ujësjellës Kanalizime Tiranë njofton se është shtyrë ...

Taksa e pronës po “troket”
Pikat e kujdesit ndaj klientit të ujësjellës – kanalizimeve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh, në prag të përfundimit të afatit për vetëdeklarimin e të dhënave për pasuritë e paluajtshme që kanë në ...
Medial | 11-Sep-2019 15:04
Pikat e kujdesit ndaj klientit të ujësjellës – kanalizimeve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh, në prag të përfundimit të afatit për vetëdeklarimin e të dhënave për pasuritë e paluajtshme që kanë në ...

Taksa e pronës po “troket”
Pikat e kujdesit ndaj klientit të ujësjellës – kanalizimeve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh, në prag të përfundimit të afatit për vetëdeklarimin e të dhënave për pasuritë e paluajtshme që kanë në ...
RTSH | 11-Sep-2019 14:19
Pikat e kujdesit ndaj klientit të ujësjellës – kanalizimeve në të gjithë vendin po përballen me fluks qytetarësh, në prag të përfundimit të afatit për vetëdeklarimin e të dhënave për pasuritë e paluajtshme që kanë në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved