ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/09/2019 05:09

Maqedoni, Banka Popullore pret rritje të BPV-së prej 3.5 përqind

Maqedoni, Banka Popullore pret rritje të BPV-së prej 3.5 përqind
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...
Telegrafi | 11-Sep-2019 14:11
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...

Banka popullore pret rritje të BPV-së prej 3,5 për qind në pajtim me projeksionet
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...
Flaka | 11-Sep-2019 14:47
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...

Maqedoni, Banka Popullore pret rritje të BPV-së prej 3.5 përqind
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...
Arbresh | 11-Sep-2019 14:20
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...

Borxhi  i jashtëm publik ra me 35 mln euro në 6 mujorin e parë, shkak nënçmimi i euros
Ekonomia shqiptare uli ekspozimin e detyrimeve me jashtë vendit në gjashtëmujorin e parë të vitit si pasojë e efekteve pozitive të kursit të këmbimit në shlyerjen e borxhit të qeverisë. Sipas të dhënave të Bankës së ...
Monitor | 11-Sep-2019 10:24
Ekonomia shqiptare uli ekspozimin e detyrimeve me jashtë vendit në gjashtëmujorin e parë të vitit si pasojë e efekteve pozitive të kursit të këmbimit në shlyerjen e borxhit të qeverisë. Sipas të dhënave të Bankës së ...

Banka popullore pret rritje të BPV-së prej 3,5 për qind në pajtim me projeksionet
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...
Albportali | 11-Sep-2019 14:07
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...

Paga mesatare, 52 600 lekë – Është rritur me 4.5% krahasuar me një vit më parë
Paga mesatare bruto në ekonomi ka arritur në 52 600 lekë në muaj. Mbështetur në të dhënat e Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, të përpunuara nga Instat, për tremujorin e dytë 2019 paga mesatare u rrit me 4.5% ...
ScanTv | 11-Sep-2019 13:57
Paga mesatare bruto në ekonomi ka arritur në 52 600 lekë në muaj. Mbështetur në të dhënat e Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, të përpunuara nga Instat, për tremujorin e dytë 2019 paga mesatare u rrit me 4.5% ...

Banka popullore pret rritje të BPV-së prej 3,5 për qind në pajtim me projeksionet
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...
Republika | 11-Sep-2019 13:57
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...

Banka popullore pret rritje të BPV-së prej 3,5 për qind në pajtim me projeksionet
Shkup, 11 shtator – Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është ...
Koha.mk | 11-Sep-2019 13:54
Shkup, 11 shtator – Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është ...

Banka popullore pret rritje të BPV-së prej 3,5 për qind në pajtim me projeksionet
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...
TetovaSot | 11-Sep-2019 13:27
Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi monetar është adekuat në kushtet e ...

Banka popullore pret rritje të BPV-së prej 3,5 për qind në pajtim me projeksionet
Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi ...
Medial | 11-Sep-2019 13:18
Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Rritja e ekonomisë pritet të arrijë 3,5 për qind në pajtim me projeksionet, vlerëson Komiteti për politikë monetare operative të Bankës popullore, i cili konsideron se edhe përkushtimi ...

Huatë me probleme bien sërish në korrik, zbresin në nivelin më të ulët të vitit
Huatë që nuk kthehen në afat në banka kanë shënuar një rënie tjetër në korrik për të tretin muaj radhazi, duke zbritur në 11.19%. Ky është dhe niveli më i ulët i këtij viti. Në dhjetor të vitit të kaluar, huatë me ...
Monitor | 10-Sep-2019 11:42
Huatë që nuk kthehen në afat në banka kanë shënuar një rënie tjetër në korrik për të tretin muaj radhazi, duke zbritur në 11.19%. Ky është dhe niveli më i ulët i këtij viti. Në dhjetor të vitit të kaluar, huatë me ...

Sindikata e Infermierëve nuk ndalet, kërkon përkrahje nga Avokati i Popullit për ta rritur koeficientin
Sindikata e Infermierëve nuk e ka ndërmend të ndalet në kërkesën e tyre për rritje të koeficientit. Kësaj radhe ata kanë kërkuar përkrahje edhe nga Avokati i Popullit për të arritur qëllimin e tyre, shkruan Gazeta ...
InFokusi | 11-Sep-2019 10:54
Sindikata e Infermierëve nuk e ka ndërmend të ndalet në kërkesën e tyre për rritje të koeficientit. Kësaj radhe ata kanë kërkuar përkrahje edhe nga Avokati i Popullit për të arritur qëllimin e tyre, shkruan Gazeta ...

Sindikata e Infermierëve kërkon përkrahjen e Avokatit të Popullit për rritjen e koeficientit
Sindikata e Infermierëve ka kërkuar përkrahje nga Avokati i Popullit për ndryshimin dhe rritjen e koeficientit për infermierët në Ligjin e ri për Pagat të miratuar në Kuvendin e Kosovës në fillim të këtij viti. ...
Gazeta Express | 11-Sep-2019 10:38
Sindikata e Infermierëve ka kërkuar përkrahje nga Avokati i Popullit për ndryshimin dhe rritjen e koeficientit për infermierët në Ligjin e ri për Pagat të miratuar në Kuvendin e Kosovës në fillim të këtij viti. ...

(VIDEO) Kryeministri paralajmëron rritje të reja të pagave
Kryeministri Zoran Zaev paralajmëron rritje të reja të pagave në administratën publike edhe përtej rritjeve të parapara në rishikimin më të ri të buxhetit. Ai thotë se rritja e deritanishme nuk është e mjaftueshme dhe ...
Shenja | 10-Sep-2019 16:55
Kryeministri Zoran Zaev paralajmëron rritje të reja të pagave në administratën publike edhe përtej rritjeve të parapara në rishikimin më të ri të buxhetit. Ai thotë se rritja e deritanishme nuk është e mjaftueshme dhe ...

Zaev: Investimi në kapitalin njerëzor njejtë i rëndësishëm sikur investimet kapitale
Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Kryeministri Zoran Zaev konsideron se investimi në resurset njerëzore për shtetin është i rëndësishëm njejtë sikur investimet kapitale, veçanërisht, siç thotë, në mungesë të forcës ...
Medial | 10-Sep-2019 14:01
Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Kryeministri Zoran Zaev konsideron se investimi në resurset njerëzore për shtetin është i rëndësishëm njejtë sikur investimet kapitale, veçanërisht, siç thotë, në mungesë të forcës ...

Pagat e sektorit publik që nga dhjetori me rritje – të dhëna që tregojnë se kush janë disa nga përfituesit
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
Telegrafi | 10-Sep-2019 08:45
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

Zaev: Investimi në kapitalin njerëzor njejtë i rëndësishëm sikur investimet kapitale
Shkup, 10 shtator – Kryeministri Zoran Zaev konsideron se investimi në resurset njerëzore për shtetin është i rëndësishëm njejtë sikur investimet kapitale, veçanërisht, siç thotë, në mungesë të forcës së punës, por edhe ...
Koha.mk | 10-Sep-2019 13:52
Shkup, 10 shtator – Kryeministri Zoran Zaev konsideron se investimi në resurset njerëzore për shtetin është i rëndësishëm njejtë sikur investimet kapitale, veçanërisht, siç thotë, në mungesë të forcës së punës, por edhe ...

Pagat që nga dhjetori me rritje- ja kush do të përfitojë
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
Albportali | 10-Sep-2019 13:31
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

Kreditë me probleme, 11.2% – Tani sfida është ulja drejt vlerave njëshifrore
Raporti i kredive me probleme në ekonomi qëndroi në nivelin 11.2% edhe për muajin korrik. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë konfirmojnë se ky tregues është stabilizuar pranë këtyre niveleve që nga fillimi i vitit. Fakti ...
ScanTv | 10-Sep-2019 12:39
Raporti i kredive me probleme në ekonomi qëndroi në nivelin 11.2% edhe për muajin korrik. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë konfirmojnë se ky tregues është stabilizuar pranë këtyre niveleve që nga fillimi i vitit. Fakti ...

Pagat e sektorit publik që nga dhjetori me rritje – të dhëna që tregojnë se kush janë disa nga përfituesit
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...
Arbresh | 10-Sep-2019 10:06
Pas debateve të nxehta dhe grevave të shumta nga ana e sindikatave, deputetët e legjislaturës së fundit të Kuvendit të Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, në muajin shkurt të këtij viti, kishin miratuar ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved