ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/01/2020 05:09

Oferta gjermane zbraz spitalet dhe QSUT-në nga mjekët dhe infermierët

Oferta gjermane zbraz spitalet dhe QSUT-në nga mjekët dhe infermierët
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor, në Shqipëri, do të thellohet, për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermierëve nga Shqipëria, duke i paguar me 1500 euro vitin e ...
Telegraf | 25-Aug-2019 11:52
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor, në Shqipëri, do të thellohet, për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermierëve nga Shqipëria, duke i paguar me 1500 euro vitin e ...

S’ka mjekë të mjaftueshëm nëpër komuna
Që nga përfundimi i luftës Qendrat e Mjekësisë Familjare po vazhdojnë të ballafaqohen me mungesë të personelit mjekësor, por përkundër kësaj këto qendra vazhdojnë të mos punësojnë staf të ri. Situata u përkeqësuar gjatë ...
EkonomiaOnline | 25-Aug-2019 15:55
Që nga përfundimi i luftës Qendrat e Mjekësisë Familjare po vazhdojnë të ballafaqohen me mungesë të personelit mjekësor, por përkundër kësaj këto qendra vazhdojnë të mos punësojnë staf të ri. Situata u përkeqësuar gjatë ...

S’ka mjekë të mjaftueshëm nëpër komuna
Që nga përfundimi i luftës Qendrat e Mjekësisë Familjare po vazhdojnë të ballafaqohen me mungesë të personelit mjekësor, por përkundër kësaj këto qendra vazhdojnë të mos punësojnë staf të ri. Situata u përkeqësuar gjatë ...
Zeri | 25-Aug-2019 15:03
Që nga përfundimi i luftës Qendrat e Mjekësisë Familjare po vazhdojnë të ballafaqohen me mungesë të personelit mjekësor, por përkundër kësaj këto qendra vazhdojnë të mos punësojnë staf të ri. Situata u përkeqësuar gjatë ...

Gjermania shton stimujt për personelin shëndetësor shqiptar, po zbrazet QSUT-ja nga infermierët
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor, që ka prekur prej vitesh Shqipërinë, rrezikon të përforcohet edhe më tej, për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermierëve nga ...
GazetaTema | 23-Aug-2019 09:42
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor, që ka prekur prej vitesh Shqipërinë, rrezikon të përforcohet edhe më tej, për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermierëve nga ...

S’ka mjekë të mjaftueshëm nëpër Komuna
Situata u përkeqësuar gjatë viteve të fundit nga emigrimi drejt Gjermanisë i stafit shëndetësor, por mungesa e tyre ndjehet edhe më shumë në disa komuna. Lajmi.net ka kontaktuar me drejtorët e shëndetësisë në komunën e ...
Lajminet | 25-Aug-2019 14:51
Situata u përkeqësuar gjatë viteve të fundit nga emigrimi drejt Gjermanisë i stafit shëndetësor, por mungesa e tyre ndjehet edhe më shumë në disa komuna. Lajmi.net ka kontaktuar me drejtorët e shëndetësisë në komunën e ...

Zbrazen spitalet, edhe 200 infermierë të tjerë nga Shqipëria në pritje për tu larguar drejt Gjermanisë
Rreth 6 mijë e 500 infermierë kanë lënë Shqipërinë vitet e fundit për të punuar në institucionet shëndetësore të vendeve Europiane. Interes më të lartë kanë treguar spitalet gjermane përfaqësuesit e të cilëve tashmë ...
Gazeta Express | 23-Aug-2019 16:49
Rreth 6 mijë e 500 infermierë kanë lënë Shqipërinë vitet e fundit për të punuar në institucionet shëndetësore të vendeve Europiane. Interes më të lartë kanë treguar spitalet gjermane përfaqësuesit e të cilëve tashmë ...

QSUT po boshatiset! Pagë infermierëve që mësojnë gjuhën gjermane
mapo.al Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve ...
Mapo | 23-Aug-2019 08:57
mapo.al Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve ...

“Spitali partizan” pa infermierë. Po na i merr gjermani!
Sipas të dhënave të Urdhrit të Mjekut, nga Shqipëria gjatë vitit 2018 janë larguar 164 mjekë me përvojë, të seleksionuar e me kualifikim ndërkohë që Universiteti i Tiranës ka diplomuar vetëm 250 mjekë të rinj gjatë të ...
Gazeta Express | 23-Aug-2019 12:32
Sipas të dhënave të Urdhrit të Mjekut, nga Shqipëria gjatë vitit 2018 janë larguar 164 mjekë me përvojë, të seleksionuar e me kualifikim ndërkohë që Universiteti i Tiranës ka diplomuar vetëm 250 mjekë të rinj gjatë të ...

Gjermania shton stimujt për mjekët e infermierët shqiptarë, po “zbrazet” QSUT-ja
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve nga ...
Gazeta Express | 23-Aug-2019 09:20
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve nga ...

QSUT drejt zbrazjes, Gjermania ofertë joshëse për infermierët shqiptarë
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve nga ...
Politiko | 23-Aug-2019 08:39
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve nga ...

Shifra alarmante/ 3 gjenerata mjekësh dhe infermierësh braktisën spitalet shqiptare për Gjermaninë
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve nga ...
Lapsi | 23-Aug-2019 08:33
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve nga ...

Gjermania super-ofertë infermierëve shqiptarë, QSUT drejt zbrazjes
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve nga ...
BalkanWeb | 23-Aug-2019 07:42
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve nga ...

Gjermania shton stimujt për personelin shëndetësor shqiptar, po zbrazet QSUT-ja nga infermierët
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve nga ...
Monitor | 22-Aug-2019 23:03
Vala e emigracionit të personelit shëndetësor që ka prekur prej vitesh Shqipërinë rrezikon të përforcohet edhe më tej për shkak se spitalet gjermane kanë rritur stimujt për tërheqjen e mjekëve dhe infermiereve nga ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved