ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/11/2019 18:36

30 mijë shtetas të Kosovës hyjnë në Shqipëri 24 orët e fundit

30 mijë shtetas të Kosovës hyjnë në Shqipëri 24 orët e fundit
Më shumë se 30 mijë shtetas të Kosovës kanë hyrë në Shqipëri 24 orët e fundit. Shtetasit e Kosovës po shfrytëzojnë ditët e fundit të gushtit për të pushuar në Shqipëri. Plazhet më të preferuara të tyre janë Velipoja, ...
GazetaTema | 24-Aug-2019 20:00
Më shumë se 30 mijë shtetas të Kosovës kanë hyrë në Shqipëri 24 orët e fundit. Shtetasit e Kosovës po shfrytëzojnë ditët e fundit të gushtit për të pushuar në Shqipëri. Plazhet më të preferuara të tyre janë Velipoja, ...

Amerikani që zgjodhi të jetojë në Shqipëri
“Një jetë larg Shqipërisë”, është ëndrra e shumë të rinjve, që emigracionin e shohin të vetmen zgjidhje të problemeve të tyre. Në qytetin e Belshit numri i të larguarve është rritur nga viti në vit, dhe qëllim mbetet ...
AlbInfo | 25-Aug-2019 18:22
“Një jetë larg Shqipërisë”, është ëndrra e shumë të rinjve, që emigracionin e shohin të vetmen zgjidhje të problemeve të tyre. Në qytetin e Belshit numri i të larguarve është rritur nga viti në vit, dhe qëllim mbetet ...

Rreth 20 mijë kosovarë drejt Shqipërisë vetëm mëngjesin e sotëm
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...
Telegrafi | 24-Aug-2019 16:48
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...

Njihuni me amerikanin që zgjodhi të jetojë në Belsh
“Një jetë larg Shqipërisë” është ëndrra e shumë të rinjve, që emigracionin e shohin të vetmen zgjidhje të problemeve të tyre. Në qytetin e Belshit numri i të larguarve është rritur nga viti në vit, dhe qëllim mbetet ...
Gazeta Express | 25-Aug-2019 16:42
“Një jetë larg Shqipërisë” është ëndrra e shumë të rinjve, që emigracionin e shohin të vetmen zgjidhje të problemeve të tyre. Në qytetin e Belshit numri i të larguarve është rritur nga viti në vit, dhe qëllim mbetet ...

30 mijë kosovarë hyjnë në Shqipëri në 24 orët e fundit
Më shumë se 30 mijë shtetas të Kosovës kanë hyrë në Shqipëri 24 orët e fundit. Shtetasit e Kosovës po shfrytëzojnë ditët e fundit të gushtit për të pushuar në Shqipëri. Plazhet më të preferuara të tyre janë Velipoja, ...
Lexo | 24-Aug-2019 20:55
Më shumë se 30 mijë shtetas të Kosovës kanë hyrë në Shqipëri 24 orët e fundit. Shtetasit e Kosovës po shfrytëzojnë ditët e fundit të gushtit për të pushuar në Shqipëri. Plazhet më të preferuara të tyre janë Velipoja, ...

Java e fundit e pushimeve, 30 mijë shqiptarë të Kosovës hynë në Shqipëri për 24 orë!
Kjo është java e fundit e pushimeve për shtatasit e Kosovës, pasi me datën 2 shtator atje fillon procesi mësimor. Këtë javë të fundit, shtatsit e Kosovës e kanë shfytëzuar për të hyrë në vendin tonë dhe për të kaluar ...
Dritare | 24-Aug-2019 18:17
Kjo është java e fundit e pushimeve për shtatasit e Kosovës, pasi me datën 2 shtator atje fillon procesi mësimor. Këtë javë të fundit, shtatsit e Kosovës e kanë shfytëzuar për të hyrë në vendin tonë dhe për të kaluar ...

Rreth 20 mijë kosovarë drejt Shqipërisë vetëm mëngjesin e sotëm
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...
Gazeta Observer | 24-Aug-2019 17:58
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...

Rreth 20 mijë kosovarë drejt Shqipërisë vetëm mëngjesin e sotëm
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...
Alsat-M | 24-Aug-2019 17:37
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...

Rreth 20 mijë kosovarë drejt Shqipërisë vetëm mëngjesin e sotëm
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...
Arbresh | 24-Aug-2019 17:18
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...

Rreth 20 mijë kosovarë drejt Shqipërisë vetëm mëngjesin e sotëm
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...
InFokusi | 24-Aug-2019 17:01
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...

Rreth 20 mijë kosovarë drejt Shqipërisë vetëm mëngjesin e sotëm
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...
Indeks Online | 24-Aug-2019 16:41
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të Kukësit, ...

Fluks i pazakontë në Morinë
Qytetarët nga Kosova po shfrytëzojnë javën e fundit të gushtit për të pushuar në Shqipëri. Morina ka pritur një fluks të pazakontë qytetarësh nga Kosova, ku vetëm gjatë 24 orëve të fundit kanë hyrë mbi 30 mijë persona ...
ABCNews | 24-Aug-2019 12:04
Qytetarët nga Kosova po shfrytëzojnë javën e fundit të gushtit për të pushuar në Shqipëri. Morina ka pritur një fluks të pazakontë qytetarësh nga Kosova, ku vetëm gjatë 24 orëve të fundit kanë hyrë mbi 30 mijë persona ...

Rreth 20 mijë kosovarë drejt Shqipërisë vetëm mëngjesin e sotëm
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare.
Kosova Press | 24-Aug-2019 16:41
Rreth 20 mijë kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri përmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare.

Mbi 30 mijë kosovarë hynë në Shqipëri gjatë 24 orëve të fundit
Qytetarët nga Kosova po shfrytëzojnë javën e fundit të gushtit për të pushuar në Shqipëri. Morina ka pritur një fluks të pazakontë qytetarësh nga Kosova, ku vetëm gjatë 24 orëve të fundit kanë hyrë mbi 30 mijë persona ...
Zeri | 24-Aug-2019 13:45
Qytetarët nga Kosova po shfrytëzojnë javën e fundit të gushtit për të pushuar në Shqipëri. Morina ka pritur një fluks të pazakontë qytetarësh nga Kosova, ku vetëm gjatë 24 orëve të fundit kanë hyrë mbi 30 mijë persona ...

Mbi 30 mijë kosovarë hynë në Shqipëri gjatë 24 orëve të fundit
Pika kufitare e Morinit ka përjetuar fluksin më të madh të këtij sezoni. Qytetarët nga Kosova po shfrytëzojnë javën e mbetur të gushtit për të mbyllur pushimet pasi më 2 shtator nis procesi mësimor në Kosovë. Mijëra ...
Lajminet | 24-Aug-2019 13:26
Pika kufitare e Morinit ka përjetuar fluksin më të madh të këtij sezoni. Qytetarët nga Kosova po shfrytëzojnë javën e mbetur të gushtit për të mbyllur pushimet pasi më 2 shtator nis procesi mësimor në Kosovë. Mijëra ...

Mbi 30 mijë kosovarë hynë në Shqipëri gjatë 24 orëve të fundit
Qytetarët nga Kosova po shfrytëzojnë javën e fundit të gushtit për të pushuar në Shqipëri. Morina ka pritur një fluks të pazakontë qytetarësh nga Kosova, ku vetëm gjatë 24 orëve të fundit kanë hyrë mbi 30 mijë persona ...
InFokusi | 24-Aug-2019 13:20
Qytetarët nga Kosova po shfrytëzojnë javën e fundit të gushtit për të pushuar në Shqipëri. Morina ka pritur një fluks të pazakontë qytetarësh nga Kosova, ku vetëm gjatë 24 orëve të fundit kanë hyrë mbi 30 mijë persona ...

Sezoni turistik/ Rreth 20 mijë kosovarë drejt Shqipërisë vetëm mëngjesin e sotëm
Rreth 20 mijë shtetas kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri pëmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të ...
Lexo | 24-Aug-2019 11:58
Rreth 20 mijë shtetas kosovarë kanë hyrë në orët e para të ditës së sotme në Shqipëri pëmes pikës kufitare të Morinit, ku pjesa më e madhe e tyre kanë destinacion qytetet turistike shqiptare. Prefekti i qarkut të ...

Të huajt pushtojnë Shqipërinë në korrik, ja kush janë turistët që mbajnë vendin e parë!
Shqipëria po përjeton periudhën më të mirë turistike të pas viteve ’90. Të huajt e kanë “pushtuar” atë nga Veriu në Jug. Në plazhet e Durrësit dëgjon rëndom të flitet polonisht apo çekisht, në malet e Veriut ka ...
Dritare | 23-Aug-2019 21:48
Shqipëria po përjeton periudhën më të mirë turistike të pas viteve ’90. Të huajt e kanë “pushtuar” atë nga Veriu në Jug. Në plazhet e Durrësit dëgjon rëndom të flitet polonisht apo çekisht, në malet e Veriut ka ...

Turistët e huaj vijnë, shqiptarët ikin
mapo.al Turistët e huaj po preferojnë gjithmonë e më shumë të vizitojnë Shqipërinë, por e njëjta tendencë është edhe për shqiptarët të cilët po zgjedhin të pushojnë jashtë. Të dhënat e INSTAT konfirmojnë këtë tendencë ...
Mapo | 23-Aug-2019 16:01
mapo.al Turistët e huaj po preferojnë gjithmonë e më shumë të vizitojnë Shqipërinë, por e njëjta tendencë është edhe për shqiptarët të cilët po zgjedhin të pushojnë jashtë. Të dhënat e INSTAT konfirmojnë këtë tendencë ...

Kosovarët s’e ndërrojnë bregdetin shqiptar, numri i vizitorëve rritet për 25 përqind
Instituti i Statistikave raporton se Shqipërinë e vizituan afro 1.2 milionë turistë të huaj, në rritje me 14.5% krahasuar me korrikun 2018. Numri i përgjithshëm të vizitorëve për 7-mujorin arriti në 3.3 milionë, 12% më ...
Lajminet | 23-Aug-2019 21:41
Instituti i Statistikave raporton se Shqipërinë e vizituan afro 1.2 milionë turistë të huaj, në rritje me 14.5% krahasuar me korrikun 2018. Numri i përgjithshëm të vizitorëve për 7-mujorin arriti në 3.3 milionë, 12% më ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved