ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/02/2020 14:15

2014-2018/ Shqiptarët shpenzuan 144 mln euro për rikonstruksionin e banesave dhe bizneseve

2014-2018/ Shqiptarët shpenzuan 144 mln euro për rikonstruksionin e banesave dhe bizneseve
Referuar lejeve të marra për rikonstruksionin e banesave pranë pushtetit lokal shqiptarët kanë harxhuar gjatë periudhës 2014-2018 mbi 144 milionë euro. Të dhënat janë referuar nga INSTAT në bazë të vlerës së lejeve të ...
Gazeta Express | 24-Aug-2019 10:22
Referuar lejeve të marra për rikonstruksionin e banesave pranë pushtetit lokal shqiptarët kanë harxhuar gjatë periudhës 2014-2018 mbi 144 milionë euro. Të dhënat janë referuar nga INSTAT në bazë të vlerës së lejeve të ...

Shqiptarët shpenzuan 144 mln euro për rikonstruksionin e banesave
mapo.al Referuar lejeve të marra për rikonstruksionin e banesave pranë pushtetit lokal shqiptarët kanë harxhuar gjatë periudhës 2014-2018 mbi 144 milionë euro. Të dhënat janë referuar nga INSTAT në bazë të vlerës së ...
Mapo | 24-Aug-2019 08:33
mapo.al Referuar lejeve të marra për rikonstruksionin e banesave pranë pushtetit lokal shqiptarët kanë harxhuar gjatë periudhës 2014-2018 mbi 144 milionë euro. Të dhënat janë referuar nga INSTAT në bazë të vlerës së ...

Shqiptarët shpenzuan 144 milionë euro për rikonstruksionin e banesave dhe bizneseve gjatë 4 viteve të fundit
Shqiptarët kanë harxhuar gjatë periudhës 2014-2018 mbi 144 milionë euro për rikonstruktimin e banesave. Sipas shifrave të publikuara nga INSTAT, shpenzimet për rikonstruksion të banesave dhe bizneseve kanë nisur të ...
Ina-Online | 24-Aug-2019 09:46
Shqiptarët kanë harxhuar gjatë periudhës 2014-2018 mbi 144 milionë euro për rikonstruktimin e banesave. Sipas shifrave të publikuara nga INSTAT, shpenzimet për rikonstruksion të banesave dhe bizneseve kanë nisur të ...

2014-2018, shqiptarët shpenzuan 144 mln euro për rikonstruksionin e banesave dhe bizneseve
Referuar lejeve të marra për rikonstruksionin e banesave pranë pushtetit lokal shqiptarët kanë harxhuar gjatë periudhës 2 014-2018 mbi 144 milionë euro. Të dhënat janë referuar nga INSTAT në bazë të vlerës së lejeve të ...
Monitor | 23-Aug-2019 11:15
Referuar lejeve të marra për rikonstruksionin e banesave pranë pushtetit lokal shqiptarët kanë harxhuar gjatë periudhës 2 014-2018 mbi 144 milionë euro. Të dhënat janë referuar nga INSTAT në bazë të vlerës së lejeve të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved