ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/08/2019 13:20

Në Shqipëri, vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë

Në Shqipëri, vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë
Tiranë, 14 gusht 2019 – Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për ...
Illyriapress | 15-Aug-2019 01:02
Tiranë, 14 gusht 2019 – Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për ...

Popullsia e Korçës, Gjirokastrës, Beratit dhe Vlorës në presionin ë rënies së dyfishtë
Popullsia e Shqipërisë është futur në një cikël tkurrjeje me skenarë të zymtë për dekadat në vijim, por për katër qarqe të vendit projeksionet janë disi më dramatike pasi tkurrja e tyre është vënë në presionin e ...
Monitor | 14-Aug-2019 23:08
Popullsia e Shqipërisë është futur në një cikël tkurrjeje me skenarë të zymtë për dekadat në vijim, por për katër qarqe të vendit projeksionet janë disi më dramatike pasi tkurrja e tyre është vënë në presionin e ...

SHIFRAT: Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...
GazetaTema | 14-Aug-2019 18:20
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...

Alarmi/ Popullsia shqiptare në rënie, bie ndjeshëm numri i lindjeve
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...
Lajmi i Fundit | 14-Aug-2019 17:32
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...

VOA: Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë, në Shqipëri
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...
Dritare | 14-Aug-2019 16:59
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...

Zëri i Amerikës: Vazhdon lindshmëria e ulët në Shqipëri
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...
Telegraf | 14-Aug-2019 16:28
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...

Zëri i Amerikës: Vazhdon lindshmëria e ulët në Shqipëri
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...
BalkanWeb | 14-Aug-2019 15:59
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...

Alarmi/ Popullsia shqiptare në rënie, bie ndjeshëm numri i lindjeve
mapo.al Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar ...
Mapo | 14-Aug-2019 16:47
mapo.al Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar ...

“Tkurret” Shqipëria, bie frikshëm numri i lindjeve
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...
Lapsi | 14-Aug-2019 16:20
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...

Pas marokenëve, rritet ndjeshëm numri i shqiptarëve ilegalë në Itali
Numri i emigrantëve ileaglë shqiptarë shënoi rritje gjatë vitit 2018 në shtetin fqinj, duke u renditur si vendi i dytë me shifrat më të larta pas Marokut. Krahasuar me një vit më parë numri i emigrantëve ilegalës është ...
Telegraf | 13-Aug-2019 10:52
Numri i emigrantëve ileaglë shqiptarë shënoi rritje gjatë vitit 2018 në shtetin fqinj, duke u renditur si vendi i dytë me shifrat më të larta pas Marokut. Krahasuar me një vit më parë numri i emigrantëve ilegalës është ...

Shkaqet që po çojnë në rënien e popullsinë shqiptare
INSTAT ka publikuar të dhënat demografike për tremujorin e dytë të këtij viti. Ecuria e treguesve demografikë vijon të jetë e trishtë. Edhe për këtë tremujor lindjet, si dhe shtesa natyrore e popullsisë, kanë shënuar ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 15:51
INSTAT ka publikuar të dhënat demografike për tremujorin e dytë të këtij viti. Ecuria e treguesve demografikë vijon të jetë e trishtë. Edhe për këtë tremujor lindjet, si dhe shtesa natyrore e popullsisë, kanë shënuar ...

Instat: Vijon rënia e lindjeve në Shqipëri
Lindjet dhe rritja natyrore e popullsisë vazhdojnë të jenë në rënie në Shqipëri. Sipas studimeve, vendi është në një emergjencë demografike dhe kjo çështje kërkon hartimin e politikave për të ulur emigrimin, reduktuar ...
Gazeta Dita | 14-Aug-2019 15:32
Lindjet dhe rritja natyrore e popullsisë vazhdojnë të jenë në rënie në Shqipëri. Sipas studimeve, vendi është në një emergjencë demografike dhe kjo çështje kërkon hartimin e politikave për të ulur emigrimin, reduktuar ...

Popullsia e Shqipërisë “në rënie të lirë”, bien lindjet dhe shtesa natyrore
Instat ka publikuar të dhenat demografike per tremujorin e dytë të këtij viti. Ecuria e treguesve demografikë vijon të jetë e trishtë. Edhe për ketë tremujor lindjet, si dhe shtesa natyrore e popullsisë kanë shenuar ...
Monitor | 14-Aug-2019 11:22
Instat ka publikuar të dhenat demografike per tremujorin e dytë të këtij viti. Ecuria e treguesve demografikë vijon të jetë e trishtë. Edhe për ketë tremujor lindjet, si dhe shtesa natyrore e popullsisë kanë shenuar ...

Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë në Shqipëri
Sipas të dhënave të sapopublikuara nga Instituti i Statistikave numri i lindjeve për tremujorin e dytë të vitit 2019 ishte në Shqipëri 6362, duke shënuar një rënie prej 5,7 %, krahasuar me tremujorin e dytë të vitit ...
Lajminet | 14-Aug-2019 14:57
Sipas të dhënave të sapopublikuara nga Instituti i Statistikave numri i lindjeve për tremujorin e dytë të vitit 2019 ishte në Shqipëri 6362, duke shënuar një rënie prej 5,7 %, krahasuar me tremujorin e dytë të vitit ...

Shqipëri: Vazhdon rënia e lindjeve dhe shtimit të popullsisë
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...
Zeri Amerikes | 14-Aug-2019 14:37
Lindjet dhe shtesa natyrore e popullsisë vijojnë të shënojnë rënie në Shqipëri ndërkohë që studiuesit vlerësojnë se vendi është në një emergjencë demografike që kërkon hartimin e politikave për të frenuar migrimin, ...

Mpaket popullsia – INSTAT: Shtesa natyrore për 3-mujorin e dytë, 5.5% më pak se vjet
Shtesa natyrore e popullsisë, për tremujorin e dytë 2019 ra me 5,5 %, në krahasim me tremujorin e dytë 2018, ndonëse numri i lindjeve tejkaloi me 1.585 numrin e vdekjeve. Instituti i Statistikave ka publikuar Treguesit ...
ScanTv | 14-Aug-2019 12:16
Shtesa natyrore e popullsisë, për tremujorin e dytë 2019 ra me 5,5 %, në krahasim me tremujorin e dytë 2018, ndonëse numri i lindjeve tejkaloi me 1.585 numrin e vdekjeve. Instituti i Statistikave ka publikuar Treguesit ...

Të rinjtë vazhdojnë të ikin, rritet numri i emigrantëve ilegalë shqiptarë në Itali
Numri i emigrantëve ileaglë shqiptarë shënoi rritje gjatë vitit 2018 në shtetin fqinj, duke u renditur si vendi i dytë me shifrat më të larta pas Marokut. Krahasuar me një vit më parë numri i emigrantëve ilegalës është ...
Lapsi | 13-Aug-2019 08:11
Numri i emigrantëve ileaglë shqiptarë shënoi rritje gjatë vitit 2018 në shtetin fqinj, duke u renditur si vendi i dytë me shifrat më të larta pas Marokut. Krahasuar me një vit më parë numri i emigrantëve ilegalës është ...

Shqipëria e fundit në Europë për mjekët psikiatër, Shëndeti mendor në vend po përkeqësohet
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...
Monitor | 12-Aug-2019 23:04
Sëmundjet e shëndetit mendor po njohin përhapje më të madhe në popullatë së fundit. Por për të përballuar të sëmurët e prekur kërkohen kapacitete si burime njerëzore të specializuar dhe numër shtretërish. Shqipëria për ...

Vazhdojnë të ikin të rinjtë, rritet numri i emigrantëve ilegalë shqiptarë në Itali
Numri i emigrantëve ileaglë shqiptarë shënoi rritje gjatë vitit 2018 në shtetin fqinj, duke u renditur si vendi i dytë me shifrat më të larta pas Marokut. Krahasuar me një vit më parë numri i emigrantëve ilegalës është ...
Monitor | 12-Aug-2019 23:04
Numri i emigrantëve ileaglë shqiptarë shënoi rritje gjatë vitit 2018 në shtetin fqinj, duke u renditur si vendi i dytë me shifrat më të larta pas Marokut. Krahasuar me një vit më parë numri i emigrantëve ilegalës është ...

Pas marokenëve, rritet ndjeshëm numri i shqiptarëve ilegalë në Itali
Numri i emigrantëve ileaglë shqiptarë shënoi rritje gjatë vitit 2018 në shtetin fqinj, duke u renditur si vendi i dytë me shifrat më të larta pas Marokut. Krahasuar me një vit më parë numri i emigrantëve ilegalës është ...
Lajmi i Fundit | 13-Aug-2019 09:35
Numri i emigrantëve ileaglë shqiptarë shënoi rritje gjatë vitit 2018 në shtetin fqinj, duke u renditur si vendi i dytë me shifrat më të larta pas Marokut. Krahasuar me një vit më parë numri i emigrantëve ilegalës është ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved