ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/01/2020 09:41

Bie niveli i ujit në Badoc e Batllavë, KRU ‘Prishtina’ bënë thirrje për kujdes

Bie niveli i ujit në Badoc e Batllavë, KRU ‘Prishtina’ bënë thirrje për kujdes
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka bërë të ditur se ka rënë niveli i ujit në liqenin akumulues të Badocit dhe liqenin e Batllavës. KRU “Prishtina” u ka bërë thirrje qytetarëve që të kujdesen për këto ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 14:05
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka bërë të ditur se ka rënë niveli i ujit në liqenin akumulues të Badocit dhe liqenin e Batllavës. KRU “Prishtina” u ka bërë thirrje qytetarëve që të kujdesen për këto ...

?Ujësjellësi: Paguani ujin e pijshëm që ta keni
Kompania e Ujësjellësit Rajonal Prishtina thotë se investimet në infrastrukturën e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, zvogëlimi i humbjeve teknike dhe komerciale janë prioritet i saj. “Të gjitha mund të arrihen, ...
Arbresh | 14-Aug-2019 15:04
Kompania e Ujësjellësit Rajonal Prishtina thotë se investimet në infrastrukturën e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, zvogëlimi i humbjeve teknike dhe komerciale janë prioritet i saj. “Të gjitha mund të arrihen, ...

Ujësjellësi: Paguani ujin e pijshëm që ta keni
?Kompania e Ujësjellësit Rajonal Prishtina thotë se investimet në infrastrukturën e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, zvogëlimi i humbjeve teknike dhe komerciale janë prioritet i saj.
Kosova Press | 14-Aug-2019 14:57
?Kompania e Ujësjellësit Rajonal Prishtina thotë se investimet në infrastrukturën e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, zvogëlimi i humbjeve teknike dhe komerciale janë prioritet i saj.

Bie niveli i ujit në liqenet prej nga furnizohen një pjesë e madhe e Kosovës
?Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina njofton se niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra nga kuota maksimale, ndërsa niveli i ujit në liqenin e Batllavës minus 5.65 metra ...
Kosova Press | 14-Aug-2019 14:47
?Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina njofton se niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra nga kuota maksimale, ndërsa niveli i ujit në liqenin e Batllavës minus 5.65 metra ...

Bie niveli ujit në Badoc dhe Batllavë – KRU bën thirrje për kujdes
“Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra nga kuota maksimale, ndërsa niveli i ujit në liqenin e Batllavës minus 5.65 metra nga kuota maksimale”, thuhet në njoftimin e KRU ...
Lajminet | 14-Aug-2019 14:29
“Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra nga kuota maksimale, ndërsa niveli i ujit në liqenin e Batllavës minus 5.65 metra nga kuota maksimale”, thuhet në njoftimin e KRU ...

KRU ‘Prishtina’ fton konsumatorët për pagesa të rregullta të faturave
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” fton të gjithë konsumatorët individual dhe komercial që t’i paguajnë faturat e konsumit të ujit dhe kanalizimit. Sipas kompanisë, këto pagesa do të rrisin investimet në ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 11:59
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” fton të gjithë konsumatorët individual dhe komercial që t’i paguajnë faturat e konsumit të ujit dhe kanalizimit. Sipas kompanisë, këto pagesa do të rrisin investimet në ...

Bie niveli i ujit në Badoc e Batllavë, KRU 'Prishtina' bën thirrje për kujdes
Kompania rajonale e ujësjellësit “Prishtina”, ka bërë të ditur se ka rënë niveli i ujit në liqenin akumulues të Badocit dhe liqenin e Batllavës. KRU “Prishtina” u ka bërë thirrje qytetarëve që të kujdesen për këto ...
Zeri | 14-Aug-2019 14:16
Kompania rajonale e ujësjellësit “Prishtina”, ka bërë të ditur se ka rënë niveli i ujit në liqenin akumulues të Badocit dhe liqenin e Batllavës. KRU “Prishtina” u ka bërë thirrje qytetarëve që të kujdesen për këto ...

Bie niveli ujit në Badoc dhe Batllavë, bëhet thirrje për kujdes
Kompania Rajonale e Ujësjellësit ka bërë thirrje te të gjithë konsumatorët që të kujdesën për Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës. “Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 13:58
Kompania Rajonale e Ujësjellësit ka bërë thirrje te të gjithë konsumatorët që të kujdesën për Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës. “Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra ...

Bie niveli ujit në Badoc dhe Batllavë, KRU bën thirrje për kujdes
Kompania Rajonla e Ujësjellësit ka bërë thirrje tek të gjithë konsumatorët që të kujdesën për Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës. “Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra ...
Gazeta Observer | 14-Aug-2019 13:33
Kompania Rajonla e Ujësjellësit ka bërë thirrje tek të gjithë konsumatorët që të kujdesën për Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës. “Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra ...

Bie niveli ujit në Badoc dhe Batllavë – KRU bën thirrje për kujdes
Kompania Rajonla e Ujësjellësit ka bërë thirrje tek të gjithë konsumatorët që të kujdesën për Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës. “Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra ...
Medial | 14-Aug-2019 13:25
Kompania Rajonla e Ujësjellësit ka bërë thirrje tek të gjithë konsumatorët që të kujdesën për Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës. “Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra ...

Shkaku i punimeve për kanalizim, mbyllet për qarkullim rruga ‘Gani Butka’ në Prishtinë
Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur së rruga Gani Butka do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. Komuna u ka bërë thirrje qytetarëve ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 08:25
Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur së rruga Gani Butka do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. Komuna u ka bërë thirrje qytetarëve ...

Bie niveli ujit në Badoc dhe Batllavë – KRU bën thirrje për kujdes
Kompania Rajonla e Ujësjellësit ka bërë thirrje tek të gjithë konsumatorët që të kujdesën për Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës. “Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra ...
Klan Kosova | 14-Aug-2019 13:16
Kompania Rajonla e Ujësjellësit ka bërë thirrje tek të gjithë konsumatorët që të kujdesën për Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës. “Niveli i ujit në liqenin akumulues sipërfaqësorë Badoc sot është minus 6.70 metra ...

Mbyllet për qarkullim rruga ‘Gani Butka’ në Prishtinë
Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur së rruga Gani Butka do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. Komuna u ka bërë thirrje qytetarëve ...
Zeri | 14-Aug-2019 09:02
Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur së rruga Gani Butka do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. Komuna u ka bërë thirrje qytetarëve ...

Mos ia mësyni kësaj rruge të Prishtinës, sot e nesër është totalisht e bllokuar
Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur së rruga Gani Butka do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. Komuna u ka bërë thirrje qytetarëve ...
Gazeta Observer | 14-Aug-2019 09:02
Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur së rruga Gani Butka do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. Komuna u ka bërë thirrje qytetarëve ...

Mos ia mësyni kësaj rruge të Prishtinës, sot e nesër është totalisht e bllokuar
Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur së rruga Gani Butka do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. Komuna u ka bërë thirrje qytetarëve ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 08:47
Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur së rruga Gani Butka do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. Komuna u ka bërë thirrje qytetarëve ...

Mbyllet për dy ditë një rrugë në Prishtinë
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se për dy ditë, më 14 dhe 15 gusht, do të mbyllet për qarkullim rruga “Gani Butka” në hyrje të kryeqytetit, nga Veterniku. Kjo për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga ...
Arbresh | 13-Aug-2019 18:59
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se për dy ditë, më 14 dhe 15 gusht, do të mbyllet për qarkullim rruga “Gani Butka” në hyrje të kryeqytetit, nga Veterniku. Kjo për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga ...

Mbyllet për dy ditë një rrugë në Prishtinë
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se për dy ditë, më 14 dhe 15 gusht, do të mbyllet për qarkullim rruga “Gani Butka” në hyrje të kryeqytetit, nga Veterniku. Kjo për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 18:52
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se për dy ditë, më 14 dhe 15 gusht, do të mbyllet për qarkullim rruga “Gani Butka” në hyrje të kryeqytetit, nga Veterniku. Kjo për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga ...

Komuna e Prishtinës njofton se një rrugë do të mbyllet për dy ditë
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Gani Butka” do të jetë e mbyllur për dy ditë. Komuna ka njoftuar se mbyllja do të bëhet për shakë të disa punimeve që do bëjë Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. “Të ...
Zeri | 13-Aug-2019 17:25
Komuna e Prishtinës ka njoftuar se rruga “Gani Butka” do të jetë e mbyllur për dy ditë. Komuna ka njoftuar se mbyllja do të bëhet për shakë të disa punimeve që do bëjë Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. “Të ...

Komuna e Prishtinës njofton se një rrugë do të mbyllet për dy ditë
Komuna ka njoftuar se mbyllja do të bëhet për shakë të disa punimeve që do bëjë Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. “Të mërkurën e të enjten, me datën 14 e 15 gusht, rruga ‘Gani Butka’ do të mbyllet për ...
Lajminet | 13-Aug-2019 17:20
Komuna ka njoftuar se mbyllja do të bëhet për shakë të disa punimeve që do bëjë Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. “Të mërkurën e të enjten, me datën 14 e 15 gusht, rruga ‘Gani Butka’ do të mbyllet për ...

Rruga “Gani Butka” në kryeqytet mbyllet për qarkullim
Komuna e Prishtinës njofton qytetarët se më datën 14 e 15 gusht, rruga “Gani Butka” do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. Luten ...
EkonomiaOnline | 13-Aug-2019 16:59
Komuna e Prishtinës njofton qytetarët se më datën 14 e 15 gusht, rruga “Gani Butka” do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”. Luten ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved