ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/08/2019 13:10

UNHCR për emigrantët e bllokuar në Mesdhe

UNHCR për emigrantët e bllokuar në Mesdhe
Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 emigrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det. I dërguari i posaçëm i ...
RTSH | 14-Aug-2019 10:44
Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 emigrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det. I dërguari i posaçëm i ...

Itali, OKB: BE të pranojë 500 imigrantët e bllokuar në Mesdhe
Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det. I dërguari i posaçëm i ...
Portalb | 14-Aug-2019 09:12
Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det. I dërguari i posaçëm i ...

Qindra emigrantë të ‘ngecur’ në Mesdhe, asnjë vend nuk i pranon
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...
Lapsi | 14-Aug-2019 09:02
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...

Itali, OKB: BE të pranojë 500 imigrantët e bllokuar në Mesdhe
Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det. I dërguari i posaçëm i ...
BalkanWeb | 14-Aug-2019 07:38
Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det. I dërguari i posaçëm i ...

OKB: BE të pranojë 500 imigrantët e bllokuar në Mesdhe
Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det.
Kosova Press | 14-Aug-2019 08:54
Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det.

Qindra emigrantë të ‘ngecur’ në Mesdhe, asnjë vend nuk i pranon
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...
BalkanWeb | 13-Aug-2019 23:11
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...

OKB: BE të pranojë 500 imigrantët e bllokuar në Mesdhe
Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det. I dërguari i posaçëm i ...
Politiko | 13-Aug-2019 23:57
Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det. I dërguari i posaçëm i ...

ITALI – OKB: BE të pranojë 500 imigrantët e bllokuar në Mesdhe
ROMË, 13 gusht /MEDIAL-AA/ – Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në ...
Medial | 13-Aug-2019 23:35
ROMË, 13 gusht /MEDIAL-AA/ – Agjencia për Refugjatët e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bëri thirrje qeverive evropiane që të lejojnë urgjentisht më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në ...

Qindra migrantë kanë mbetur në Detin Mesdhe, asnjë vend nuk po i pranon
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...
TetovaSot | 13-Aug-2019 20:56
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...

Itali, Salvini bllokon dy anije me emigrantë në ujërat e Mesdheut
Numri dy i qeverisë italiane, Mateo Salvini vijon me fushatën e tij anti-emigracion, që i ka sjellë një rritje të popullaritetit. Së fundmi ai ka bërë me dije se do të ndalojë dy anije me rreth 500 refugjatë afrikanë që ...
ABCNews | 13-Aug-2019 19:02
Numri dy i qeverisë italiane, Mateo Salvini vijon me fushatën e tij anti-emigracion, që i ka sjellë një rritje të popullaritetit. Së fundmi ai ka bërë me dije se do të ndalojë dy anije me rreth 500 refugjatë afrikanë që ...

UHNCR kërkon që portet europiane urgjentisht t’i pranojnë anijet me emigrantë
Gjenevë, 13 gusht – Agjencia për Refugjatë pranë KB-së (UNHCR) u ka bërë sot thirrje qeverive evropiane urgjentisht të lejojnë hyrjen për më shumë se 500 persona, të shpëtuar në Mesdhe, anijet e shpëtimit të të cilëve ...
Koha.mk | 13-Aug-2019 20:40
Gjenevë, 13 gusht – Agjencia për Refugjatë pranë KB-së (UNHCR) u ka bërë sot thirrje qeverive evropiane urgjentisht të lejojnë hyrjen për më shumë se 500 persona, të shpëtuar në Mesdhe, anijet e shpëtimit të të cilëve ...

OKB thirrje Evropës t’i pranojë 500 migrantët e bllokuar
Agjencia për Refugjatë e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bën thirrje qeverive evropiane që urgjentisht të lejojnë më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det, derisa vendet grinden se ...
Shenja | 13-Aug-2019 19:38
Agjencia për Refugjatë e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bën thirrje qeverive evropiane që urgjentisht të lejojnë më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det, derisa vendet grinden se ...

Qindra migrantë kanë mbetur në Detin Mesdhe, asnjë vend nuk po i pranon
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...
Alsat-M | 13-Aug-2019 18:10
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...

OKB thirrje Evropës t’i pranojë 500 migrantët e bllokuar
Agjencia për Refugjatë e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bën thirrje qeverive evropiane që urgjentisht të lejojnë më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det, derisa vendet grinden se ...
Portalb | 13-Aug-2019 17:03
Agjencia për Refugjatë e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bën thirrje qeverive evropiane që urgjentisht të lejojnë më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det, derisa vendet grinden se ...

Në mëshirë të fatit, qindra migrantë mbeten në mes të Detit Mesdhe, nuk i pranon asnjë vend
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) ka njoftuar se rreth 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe janë në mëshirë të fatit, ndaj i bën thirrje qeverive europiane që të marrin masa. Ata gjenden në ...
Politiko | 13-Aug-2019 16:52
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) ka njoftuar se rreth 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe janë në mëshirë të fatit, ndaj i bën thirrje qeverive europiane që të marrin masa. Ata gjenden në ...

“Gara me kohën” për shpëtimin e qindra migrantëve, të mbetur në Detin Mesdhe
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...
AlbInfo | 13-Aug-2019 16:40
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...

Qindra migrantë kanë mbetur në Detin Mesdhe, asnjë vend nuk po i pranon
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...
EkonomiaOnline | 13-Aug-2019 16:04
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...

Qindra migrantë kanë mbetur në Detin Mesdhe, asnjë vend nuk po i pranon
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 15:52
Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë (UNHCR) u ka bërë thirrje qeverive evropiane, që të pranojnë 500 migrantë të shpëtuar në Detin Mesdhe, sa më shpejt që të jetë e mundur, përderisa qeveritë nuk janë në ...

Qindra migrantë kanë mbetur në Detin Mesdhe, asnjë vend nuk po i pranon
I dërguari i posaçëm i UNHCR-së, Vincent Coquettel, tha se “kjo është një garë me kohën” dhe shtoi se “stuhitë po vijnë dhe kushtet do të përkeqësohen”. Migrantët aktualisht janë në bordin e dy anijeve humanitare, dhe ...
Lajminet | 13-Aug-2019 15:47
I dërguari i posaçëm i UNHCR-së, Vincent Coquettel, tha se “kjo është një garë me kohën” dhe shtoi se “stuhitë po vijnë dhe kushtet do të përkeqësohen”. Migrantët aktualisht janë në bordin e dy anijeve humanitare, dhe ...

OKB thirrje Evropës t’i pranojë 500 migrantët e bllokuar
Agjencia për Refugjatë e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bën thirrje qeverive evropiane që urgjentisht të lejojnë më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det, derisa vendet grinden se ...
Medial | 13-Aug-2019 15:35
Agjencia për Refugjatë e Kombeve të Bashkuara (UNHCR) u bën thirrje qeverive evropiane që urgjentisht të lejojnë më shumë se 500 migrantët e shpëtuar në Mesdhe, që mbeten të bllokuar në det, derisa vendet grinden se ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved