ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 18:45

Gratë shqiptarë obeze më shumë se burrat, por kush ushtrohet më tepër..?

Gratë shqiptarë obeze më shumë se burrat, por kush ushtrohet më tepër..?
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...
GazetaTema | 14-Aug-2019 09:34
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...

Studimi: Gratë shqiptarë më tepër obeze se burrat, ushtrohen më pak në palestër
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit(OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...
Politiko | 14-Aug-2019 17:01
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit(OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...

OBSh: Fëmijët nën një vjeç, nuk duhet të qëndrojnë as një minutë përpara ekraneve
Me ekran, veç të tjerash nënkupton edhe televizorin dhe lojërat në kompjuter, transmeton . Në udhëzimin e saj të parë për këtë problem, OBSh-ja këmbëngul që të miturit nën 5 vjeç të jenë fizikisht aktivë dhe të flenë ...
Lajminet | 26-Apr-2019 23:45
Me ekran, veç të tjerash nënkupton edhe televizorin dhe lojërat në kompjuter, transmeton . Në udhëzimin e saj të parë për këtë problem, OBSh-ja këmbëngul që të miturit nën 5 vjeç të jenë fizikisht aktivë dhe të flenë ...

Gratë shqiptare më shumë obeze se burrat, por kush ushtrohet më tepër?
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit(OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...
Politiko | 14-Aug-2019 08:40
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit(OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...

Alarmi! Shqipëria e rrezikuar nga obeziteti, gratë më të prekura
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit(OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...
BalkanWeb | 14-Aug-2019 07:27
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit(OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...

Gratë shqiptarë obeze më shumë se burrat, por…
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit(OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 08:18
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit(OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...

Gratë shqiptarë obeze më shumë se burrat, por kush ushtrohet më tepër..?
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...
Monitor | 13-Aug-2019 23:03
Obeziteti është shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) si sëmundja e shekullit dhe Shqipëria nuk përjashtohet nga rreziku. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga INSTAT, në vitin 2018 përllogariten ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved