ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/08/2019 13:10

Sot vazhdon gjykimi për rastin “Titanik”, ku akuzohen ish-kryeministri, ish ministri i brendshëm dhe ai i transportit

Sot vazhdon gjykimi për rastin “Titanik”, ku akuzohen ish-kryeministri, ish ministri i brendshëm dhe ai i transportit
Gjykimi për lëndën “Titanik” që ka të bëjë me parregullsitë zgjedhor, vazhdon sot në Gjykatën Penale në Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor. Lëndën e ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 10:16
Gjykimi për lëndën “Titanik” që ka të bëjë me parregullsitë zgjedhor, vazhdon sot në Gjykatën Penale në Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor. Lëndën e ...

Sot vazhdon gjykimi për rastin “Titanik”
Gjykimi për lëndën “Titanik” që ka të bëjë me parregullsitë zgjedhor, vazhdon sot në Gjykatën Penale në Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor, përcjell ...
Arbresh | 14-Aug-2019 09:05
Gjykimi për lëndën “Titanik” që ka të bëjë me parregullsitë zgjedhor, vazhdon sot në Gjykatën Penale në Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor, përcjell ...

Vazhdon gjykimi për rastin “Titanik”
Gjykimi për parregullsitë zgjedhor “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike vazhdon sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor. ...
Alsat-M | 14-Aug-2019 08:54
Gjykimi për parregullsitë zgjedhor “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike vazhdon sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor. ...

Vazhdon gjykimi për rastin “Titanik”
Gjykimi për parregullsitë zgjedhor “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike vazhdon sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor. ...
TetovaSot | 14-Aug-2019 08:48
Gjykimi për parregullsitë zgjedhor “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike vazhdon sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor. ...

Sot vazhdon gjykimi për rastin “Titanik”
Gjykimi për lëndën “Titanik” që ka të bëjë me parregullsitë zgjedhor, vazhdon sot në Gjykatën Penale në Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor, përcjell ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 08:32
Gjykimi për lëndën “Titanik” që ka të bëjë me parregullsitë zgjedhor, vazhdon sot në Gjykatën Penale në Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor, përcjell ...

Vazhdon gjykimi për rastin “Titanik”
Gjykimi për parregullsitë zgjedhor “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike vazhdon sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor. ...
Shenja | 14-Aug-2019 08:26
Gjykimi për parregullsitë zgjedhor “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike vazhdon sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë pas pushimit njëmujor gjyqësor. ...

Vazhdon gjykimi për rastin “Titanik”
Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Gjykimi për parregullsitë zgjedhor “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike vazhdon sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë ...
Medial | 14-Aug-2019 08:18
Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Gjykimi për parregullsitë zgjedhor “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike vazhdon sot në Gjykatën Themelore Penale Shkup. Kjo është seanca e dytë gjyqësore për “Titanik” për këtë javë ...

Gjykimi për rastin ‘Titanik’ vazhdon të mërkurën
Gjykimi për parregullsitë zgjedhore në ‘Titanik’ do të vazhdojë ditën e mërkurë. Lënda është në procedurë dëshmuese ndërsa gjyqtar është Osmani Shabani. Deri tani janë publikuar rreth 4.700 materiale të propozuara nga ...
Telegrafi | 12-Aug-2019 15:21
Gjykimi për parregullsitë zgjedhore në ‘Titanik’ do të vazhdojë ditën e mërkurë. Lënda është në procedurë dëshmuese ndërsa gjyqtar është Osmani Shabani. Deri tani janë publikuar rreth 4.700 materiale të propozuara nga ...

Gjykimi për rastin ‘Titanik’ vazhdon të mërkurën
Gjykimi për parregullsitë zgjedhore në ‘Titanik’ do të vazhdojë ditën e mërkurë. Lënda është në procedurë dëshmuese ndërsa gjyqtar është Osmani Shabani. Deri tani janë publikuar rreth 4.700 materiale të propozuara nga ...
Arbresh | 12-Aug-2019 15:29
Gjykimi për parregullsitë zgjedhore në ‘Titanik’ do të vazhdojë ditën e mërkurë. Lënda është në procedurë dëshmuese ndërsa gjyqtar është Osmani Shabani. Deri tani janë publikuar rreth 4.700 materiale të propozuara nga ...

Kërkohet anulimi i rastit ‘Titanik’ për shkak të lëndës ‘Haraçi’ dhe dorëheqjes së Janevës, gjykata nuk lejoi
Avokati Petar Vasilev i cili është avokat i të akuzuarve në rastin ‘Titanik’, sot kërkoi anulim të gjykimi për shkak të rastit ‘Haraçi’ dhe dorëheqjes së Katica Janevës, por gjykata refuzoi. “Pas situatës së re të ...
Telegrafi | 12-Aug-2019 10:53
Avokati Petar Vasilev i cili është avokat i të akuzuarve në rastin ‘Titanik’, sot kërkoi anulim të gjykimi për shkak të rastit ‘Haraçi’ dhe dorëheqjes së Katica Janevës, por gjykata refuzoi. “Pas situatës së re të ...

U kërkua anulimi i “Titanikut” për shkak “Zhvatjes”, gjykata nuk pranon
Avokati Petar Vasilev i cili është avokat i të akuzuarve në rastin ‘Titanik’, sot kërkoi anulim të gjykimi për shkak të rastit ‘Haraçi’ dhe dorëheqjes së Katica Janevës, por gjykata refuzoi. “Pas situatës së re të ...
TetovaSot | 12-Aug-2019 11:45
Avokati Petar Vasilev i cili është avokat i të akuzuarve në rastin ‘Titanik’, sot kërkoi anulim të gjykimi për shkak të rastit ‘Haraçi’ dhe dorëheqjes së Katica Janevës, por gjykata refuzoi. “Pas situatës së re të ...

U kërkua anulimi i “Titanikut” për shkak “Zhvatjes”, gjykata nuk pranon
Avokati Petar Vasilev i cili është avokat i të akuzuarve në rastin ‘Titanik’, sot kërkoi anulim të gjykimi për shkak të rastit ‘Haraçi’ dhe dorëheqjes së Katica Janevës, por gjykata refuzoi. “Pas situatës së re të ...
Shenja | 12-Aug-2019 11:39
Avokati Petar Vasilev i cili është avokat i të akuzuarve në rastin ‘Titanik’, sot kërkoi anulim të gjykimi për shkak të rastit ‘Haraçi’ dhe dorëheqjes së Katica Janevës, por gjykata refuzoi. “Pas situatës së re të ...

Kërkohet anulimi i rastit ‘Titanik’ për shkak të lëndës ‘Haraçi’ dhe dorëheqjes së Janevës, gjykata nuk lejoi
Avokati Petar Vasilev i cili është avokat i të akuzuarve në rastin ‘Titanik’, sot kërkoi anulim të gjykimi për shkak të rastit ‘Haraçi’ dhe dorëheqjes së Katica Janevës, por gjykata refuzoi. “Pas situatës së re të ...
Arbresh | 12-Aug-2019 11:16
Avokati Petar Vasilev i cili është avokat i të akuzuarve në rastin ‘Titanik’, sot kërkoi anulim të gjykimi për shkak të rastit ‘Haraçi’ dhe dorëheqjes së Katica Janevës, por gjykata refuzoi. “Pas situatës së re të ...

Vazhdon gjykimi për rastin ‘Titanik’
Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të vazhdojë gjykimi rastin e PSP-së ‘Titanik’, që ka të bëjë me parregullsi zgjedhore. Seanca e fundit për këtë lëndë u anulua për shkak mungesës së Mile Janakieskit i cili është ...
Telegrafi | 12-Aug-2019 09:10
Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të vazhdojë gjykimi rastin e PSP-së ‘Titanik’, që ka të bëjë me parregullsi zgjedhore. Seanca e fundit për këtë lëndë u anulua për shkak mungesës së Mile Janakieskit i cili është ...

Vazhdon gjykimi për rastin “Titanik”, prokurore Lile Stefanova
Në Gjykatën themelore penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Seanca e fundit për këtë lëndë më 5 qershor u shty për shkak të mungesës së Mile Janakievskit, i ...
Albportali | 12-Aug-2019 10:28
Në Gjykatën themelore penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Seanca e fundit për këtë lëndë më 5 qershor u shty për shkak të mungesës së Mile Janakievskit, i ...

Vazhdon gjykimi për rastin “Titanik”, prokurore Lile Stefanova
Në Gjykatën themelore penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Seanca e fundit për këtë lëndë më 5 qershor u shty për shkak të mungesës së Mile Janakievskit, i ...
Alsat-M | 12-Aug-2019 10:05
Në Gjykatën themelore penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Seanca e fundit për këtë lëndë më 5 qershor u shty për shkak të mungesës së Mile Janakievskit, i ...

Vazhdon sot procesi gjyqësor i “Titanik”, prokurorja përgjegjëse është Lile Stefanova
Pas një muaji të tarifës gjyqësore verore, gjyqi i Prokurorisë Publike Speciale për çështjen e parregullsive zgjedhore “Titanik” do të rifillojë sot në Gjykatën Themelore të Shkupit. Më 5 qershor u shty seanca e fundit ...
Gazeta Express | 12-Aug-2019 09:32
Pas një muaji të tarifës gjyqësore verore, gjyqi i Prokurorisë Publike Speciale për çështjen e parregullsive zgjedhore “Titanik” do të rifillojë sot në Gjykatën Themelore të Shkupit. Më 5 qershor u shty seanca e fundit ...

Sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin për parregullsitë zgjedhore “Titanik”
Në Gjykatën themelore penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin për parregullsitë zgjedhore “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Seanca e fundit për këtë lëndë më 5 qershor u shty për shkak të ...
Flaka | 12-Aug-2019 09:17
Në Gjykatën themelore penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin për parregullsitë zgjedhore “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Seanca e fundit për këtë lëndë më 5 qershor u shty për shkak të ...

Vazhdon gjykimi për rastin ‘Titanik’
Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të vazhdojë gjykimi rastin e PSP-së ‘Titanik’, që ka të bëjë me parregullsi zgjedhore. Seanca e fundit për këtë lëndë u anulua për shkak mungesës së Mile Janakieskit i cili është ...
Arbresh | 12-Aug-2019 09:17
Në Gjykatën Penale të Shkupit sot duhet të vazhdojë gjykimi rastin e PSP-së ‘Titanik’, që ka të bëjë me parregullsi zgjedhore. Seanca e fundit për këtë lëndë u anulua për shkak mungesës së Mile Janakieskit i cili është ...

Vazhdon gjykimi për “Titanik”, prokuror kompetent është Lile Stefanova
Në Gjykatën themelore penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin për parregullsitë zgjedhore “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Seanca e fundit për këtë lëndë më 5 qershor u shty për shkak të ...
TetovaSot | 12-Aug-2019 09:05
Në Gjykatën themelore penale në Shkup sot duhet të vazhdojë gjykimi për rastin për parregullsitë zgjedhore “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike. Seanca e fundit për këtë lëndë më 5 qershor u shty për shkak të ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved