ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 18:55

Shteti danez pranon përgjegjësinë për rastet e abuzimit të fëmijëve

Shteti danez pranon përgjegjësinë për rastet e abuzimit të fëmijëve
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...
AlbInfo | 14-Aug-2019 14:27
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...

Shteti danez pranon përgjegjësinë për rastet e abuzimit të fëmijëve
Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe u droguan, u zbulua përmes një hetimi zyrtar. Abuzimi ndodhi në të gjithë Danimarkën. Përmes fushatave të ndryshme i është bërë thirrje për vite me ...
Lajminet | 14-Aug-2019 13:16
Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe u droguan, u zbulua përmes një hetimi zyrtar. Abuzimi ndodhi në të gjithë Danimarkën. Përmes fushatave të ndryshme i është bërë thirrje për vite me ...

Shteti danez pranon përgjegjësinë për rastet e abuzimit të fëmijëve
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 12:16
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...

Shteti danez pranon përgjegjësinë për rastet e abuzimit të fëmijëve
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...
Portalb | 14-Aug-2019 09:57
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...

Abuzimet në shtëpitë e fëmijëve, shteti danez kërkon falje publike
Kryeministrja daneze Mette Frederiksen ku ka kërkuar zyrtatrisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e drejtuara nga shteti. Sipas një hetimi zyrtar, nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan ...
VizionPlus | 14-Aug-2019 09:35
Kryeministrja daneze Mette Frederiksen ku ka kërkuar zyrtatrisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e drejtuara nga shteti. Sipas një hetimi zyrtar, nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan ...

Shteti danez pranon përgjegjësinë për rastet e abuzimit të fëmijëve
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...
Arbresh | 14-Aug-2019 09:45
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...

Danimarka pranon përgjegjësinë për rastet e abuzimit të fëmijëve
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...
EkonomiaOnline | 14-Aug-2019 09:27
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...

Shteti danez pranon përgjegjësinë për rastet e abuzimit të fëmijëve
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...
Radio Evropa e Lire | 14-Aug-2019 09:10
Kryeministrja daneze, Mette Frederiksen, u ka kërkuar zyrtarisht falje qindra viktimave të abuzimit seksual, në shtëpitë e administruara nga shteti. Nga viti 1945 deri në 1976 fëmijët u abuzuan seksualisht, u rrahën dhe ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved