ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/01/2020 18:15

Ngjarje e vërtetë: Jeta e re pas të dyzetave (3) Faktin që para mbledhjes shkova te stilisti dhe manekinia, nuk ia përmenda askujt. Pas një shoqërimi tjetër tonë, u binda që ai ishte shpirti im binjak. Por... ishte më i ri se unë dhjetë vjet!...

Ngjarje e vërtetë: Jeta e re pas të dyzetave (3) Faktin që para mbledhjes shkova te stilisti dhe manekinia, nuk ia përmenda askujt. Pas një shoqërimi tjetër tonë, u binda që ai ishte shpirti im binjak. Por... ishte më i ri se unë dhjetë vjet!...
Faktin që para mbledhjes shkova te stilisti dhe manekinia, nuk ia përmenda askujt. Pas një shoqërimi tjetër tonë, u binda që ai ishte shpirti im binjak. Por... ishte më i ri se unë dhjetë vjet! Këtë e mora vesh gjatë ...
Kosova Sot | 14-Aug-2019 15:32
Faktin që para mbledhjes shkova te stilisti dhe manekinia, nuk ia përmenda askujt. Pas një shoqërimi tjetër tonë, u binda që ai ishte shpirti im binjak. Por... ishte më i ri se unë dhjetë vjet! Këtë e mora vesh gjatë ...

Ngjarje e vërtetë: Jeta e re pas të dyzetave (1) Deri në moshën 40-vjeçare bëra një jetë krejtësisht të thjeshtë, apo si do të thoshin të tjerët, normale. Nuk isha gjithmonë më e kënaqura, por nuk jam as nga ata që...
Deri në moshën 40-vjeçare bëra një jetë krejtësisht të thjeshtë, apo si do të thoshin të tjerët, normale. Nuk isha gjithmonë më e kënaqura, por nuk jam as nga ata që kanë arsye ta vajtojnë jetën e tyre. Pra, çka kisha ...
Kosova Sot | 12-Aug-2019 15:22
Deri në moshën 40-vjeçare bëra një jetë krejtësisht të thjeshtë, apo si do të thoshin të tjerët, normale. Nuk isha gjithmonë më e kënaqura, por nuk jam as nga ata që kanë arsye ta vajtojnë jetën e tyre. Pra, çka kisha ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved