ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/08/2019 01:58

Bashkatdhetarët lënë Kosovën, kolona të gjata dhe pritje deri në tri orë në dalje të pikë kalimeve kufitare

Bashkatdhetarët lënë Kosovën, kolona të gjata dhe pritje deri në tri orë në dalje të pikë kalimeve kufitare
Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë tani më kanë përfunduar pushimet dhe janë duke u kthyer në vendet e Evropës, aty ku jetojnë. Kjo ka bërë që në pikat kufitare të Kosovës të shkaktohen kolona në dalje për shkak ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 10:16
Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë tani më kanë përfunduar pushimet dhe janë duke u kthyer në vendet e Evropës, aty ku jetojnë. Kjo ka bërë që në pikat kufitare të Kosovës të shkaktohen kolona në dalje për shkak ...

Në vendkalimin kufitar të Bogorodicës pritet rreth gjysmë ore
Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa të mëdha për ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 10:16
Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa të mëdha për ...

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka pritje të gjata në kalimet kufitare
Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër korsi të thata dhe pa ndalesa. Frekuentimi i makinave në kalimin kufitar Bogorodica është rritur dhe për dalje nga shteti pritet 30 minuta. Lidhja Auto-moto e ...
Arbresh | 14-Aug-2019 09:55
Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër korsi të thata dhe pa ndalesa. Frekuentimi i makinave në kalimin kufitar Bogorodica është rritur dhe për dalje nga shteti pritet 30 minuta. Lidhja Auto-moto e ...

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka pritje të gjata në kalimet kufitare
Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore sot po zhvillohet nëpër rrugë të thata, ndërsa intensiteti i komunikacionit për shkak të pushimeve verore është rritur. Nga LAMM informojnë se në vendkalimet kufitare nga ana e ...
Shprehja | 10-Aug-2018 08:45
Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore sot po zhvillohet nëpër rrugë të thata, ndërsa intensiteti i komunikacionit për shkak të pushimeve verore është rritur. Nga LAMM informojnë se në vendkalimet kufitare nga ana e ...

Vazhdojnë pritjet, kjo është gjendja në pikat kufitare
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...
AlbInfo | 14-Aug-2019 08:25
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...

Sot pa kolona të gjata në Merdare
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare të Kosovës me Serbinë, në Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e ...
Telegrafi | 13-Aug-2019 19:05
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare të Kosovës me Serbinë, në Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e ...

Vazhdojnë pritjet, kjo është gjendja në pikat kufitare
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...
Arbresh | 14-Aug-2019 08:10
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...

Gjendja e komunikacioni rrugor në Maqedoninë e Veriut
Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër korsi të thata. Siç njoftojnë nga LAMM, dendësia e komunikacioni jashtë qyteteve është rritur. Në vendkalimin kufitar ‘Bogorodicë’ koha e pritjes për të hyrë në ...
Telegrafi | 13-Aug-2019 19:05
Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër korsi të thata. Siç njoftojnë nga LAMM, dendësia e komunikacioni jashtë qyteteve është rritur. Në vendkalimin kufitar ‘Bogorodicë’ koha e pritjes për të hyrë në ...

Në vendkalimin kufitar të Bogorodicës pritet rreth gjysmë ore
Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë së Veriut, ...
Medial | 14-Aug-2019 08:08
Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë së Veriut, ...

Vazhdojnë pritjet, kjo është gjendja në pikat kufitare
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 08:04
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...

Gjendja e komunikacioni rrugor në Maqedoninë e Veriut
Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër korsi të thata. Siç njoftojnë nga LAMM, dendësia e komunikacioni jashtë qyteteve është rritur. Në vendkalimin kufitar ‘Bogorodicë’ koha e pritjes për të hyrë në ...
Arbresh | 13-Aug-2019 20:14
Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër korsi të thata. Siç njoftojnë nga LAMM, dendësia e komunikacioni jashtë qyteteve është rritur. Në vendkalimin kufitar ‘Bogorodicë’ koha e pritjes për të hyrë në ...

Për çudi, sot nuk pati kolona të gjata në Merdare
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e Kosovës patën akuzuar Beogradin ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 19:30
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e Kosovës patën akuzuar Beogradin ...

Sot pa kolona të gjata në Merdare
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e Kosovës patën akuzuar Beogradin ...
InFokusi | 13-Aug-2019 19:13
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e Kosovës patën akuzuar Beogradin ...

Komunikacioni në Maqedoni, rritet frekuentimi i makinave në Bogorodicë dhe Tabanoc
Intensiteti i komunikacionit në rrugët shtetërore jashtë mjediseve urbane është rritur. Lidhja Auto-moto e Maqedonisë njofton se ka regjistruar frekuentim më të madh të makinave në kalimet kufitare Bogorodica dhe ...
Telegrafi | 12-Aug-2019 19:49
Intensiteti i komunikacionit në rrugët shtetërore jashtë mjediseve urbane është rritur. Lidhja Auto-moto e Maqedonisë njofton se ka regjistruar frekuentim më të madh të makinave në kalimet kufitare Bogorodica dhe ...

Në VK “Bogorodicë” për dalje nga shteti pritet prej 15 e deri në 30 minuta
Shkup, 13 gusht – Rritja e frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë ku koha e pritjes për dalje nga shteti është prej 15 e deri në 30 minuta. Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka pritje më të ...
Koha.mk | 13-Aug-2019 19:10
Shkup, 13 gusht – Rritja e frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë ku koha e pritjes për dalje nga shteti është prej 15 e deri në 30 minuta. Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka pritje më të ...

Kolona të gjata i presin mërgimtarët që nisen drejt Kosovës
Pikat kufirare të Kosovës këto ditë kanë qenë thuajse çdoherë të ngarkuara me kolona të gjata të automjeteve, si pasojë e ardhjes së bashkatdhetarëve në Kosovë. Bashkatdhetarët, të cilët vijnë nga vendet evropiane ku ...
Monitor | 13-Aug-2019 10:04
Pikat kufirare të Kosovës këto ditë kanë qenë thuajse çdoherë të ngarkuara me kolona të gjata të automjeteve, si pasojë e ardhjes së bashkatdhetarëve në Kosovë. Bashkatdhetarët, të cilët vijnë nga vendet evropiane ku ...

Në VK “Bogorodicë” për dalje nga shteti pritet prej 15 e deri në 30 minuta
Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Rritja e frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë ku koha e pritjes për dalje nga shteti është prej 15 e deri në 30 minuta. Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ...
Medial | 13-Aug-2019 19:10
Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Rritja e frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë ku koha e pritjes për dalje nga shteti është prej 15 e deri në 30 minuta. Në vendkalimet e tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ...

Situata në pikat kufitare është më e qetë – kolona janë krijuar vetëm në dy prej tyre
Për dallim nga ditët tjera kur bashkatdhetarët janë detyruar të presin deri në shtatë orë për të kaluar kufirin e Kosovës dhe për t’u nisur drejt vendeve të Evropës, sot ata mund të kalojnë kufirin për gjysmë ore. Sipas ...
Telegrafi | 12-Aug-2019 17:02
Për dallim nga ditët tjera kur bashkatdhetarët janë detyruar të presin deri në shtatë orë për të kaluar kufirin e Kosovës dhe për t’u nisur drejt vendeve të Evropës, sot ata mund të kalojnë kufirin për gjysmë ore. Sipas ...

Fatmirësisht, në këto temperatura të larta, bashkëatdhetarët nuk pritën në Merdare
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e Kosovës patën akuzuar Beogradin ...
Indeks Online | 13-Aug-2019 18:54
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e Kosovës patën akuzuar Beogradin ...

Sot pa kolona të gjata në Merdare - video
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare.
Kosova Press | 13-Aug-2019 18:45
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare.

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved