ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 20:04

Në vendkalimin kufitar Bogorodicë pritet deri më 30 minuta

Në vendkalimin kufitar Bogorodicë pritet deri më 30 minuta
Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në rrugë të thata. Nga LAMM njoftojnë se në vendkalimin kufitar Bogorodicë për dalje nga vendi pritet prej 15 deri më 30 minuat. Në vendkalimet tjera nuk ka pritje të ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 19:49
Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në rrugë të thata. Nga LAMM njoftojnë se në vendkalimin kufitar Bogorodicë për dalje nga vendi pritet prej 15 deri më 30 minuat. Në vendkalimet tjera nuk ka pritje të ...

Sërish kolona në kufi, pritje deri në shtatë orë për të dalë nga Kosova
Mërgimtarët janë duke pritur deri në shtatë orë për të dalë nga territori i Kosovës përmes pikës kufitare Merdare. Kolonat në këtë pikë arrijnë deri në 1 mijë e 600 metra. Kolona janë krijuar po ashtu edhe në pikat ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 16:42
Mërgimtarët janë duke pritur deri në shtatë orë për të dalë nga territori i Kosovës përmes pikës kufitare Merdare. Kolonat në këtë pikë arrijnë deri në 1 mijë e 600 metra. Kolona janë krijuar po ashtu edhe në pikat ...

Komunikacioni nëpër rrugë të thata, në Bogorodicë pritet deri në 30 minuta
Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe ka rritje të frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë. Nga LAMM informojnë se koha e pritjes për dalje nga shteti në VK Bogorodicë është prej ...
TetovaSot | 14-Aug-2019 19:43
Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe ka rritje të frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë. Nga LAMM informojnë se koha e pritjes për dalje nga shteti në VK Bogorodicë është prej ...

Komunikacioni nëpër rrugë të thata, në VK Bogorodicë pritet deri në 30 minuta
Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe ka rritje të frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë. Nga LAMM informojnë se koha e pritjes për dalje nga ...
Medial | 14-Aug-2019 18:35
Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe ka rritje të frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë. Nga LAMM informojnë se koha e pritjes për dalje nga ...

Komunikacioni nëpër rrugë të thata, në VK Bogorodicë pritet deri në 30 minuta
Shkup, 14 gusht – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe ka rritje të frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë. Nga LAMM informojnë se koha e pritjes për dalje nga shteti në VK ...
Koha.mk | 14-Aug-2019 18:35
Shkup, 14 gusht – Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe ka rritje të frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë. Nga LAMM informojnë se koha e pritjes për dalje nga shteti në VK ...

Pritjet në Merdare deri në shtatë orë
Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar njofton se në kufirin në Merdare, pritjet për të dalë nga Kosova janë të gjata. Ato po zgjasin deri në shtatë orë Ndërsa, për të hyrë në Kosovë pritjet janë 5 deri në 10 minuta.
Gazeta Observer | 14-Aug-2019 18:20
Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar njofton se në kufirin në Merdare, pritjet për të dalë nga Kosova janë të gjata. Ato po zgjasin deri në shtatë orë Ndërsa, për të hyrë në Kosovë pritjet janë 5 deri në 10 minuta.

Bashkatdhetarët lënë Kosovën, kolona të gjata dhe pritje deri në tri orë në dalje të pikë kalimeve kufitare
Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë tani më kanë përfunduar pushimet dhe janë duke u kthyer në vendet e Evropës, aty ku jetojnë. Kjo ka bërë që në pikat kufitare të Kosovës të shkaktohen kolona në dalje për shkak ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 10:16
Bashkatdhetarët të cilët ishin në Kosovë tani më kanë përfunduar pushimet dhe janë duke u kthyer në vendet e Evropës, aty ku jetojnë. Kjo ka bërë që në pikat kufitare të Kosovës të shkaktohen kolona në dalje për shkak ...

Vazhdojnë kolonat, mërgimtarët po presin deri në shtatë orë për të dalë nga Kosova
Kanë vazhduar edhe ditën e sotme kolonat në pikat kufitare të Kosovës me Serbinë. Siç njofton që Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar pritjet për të dalë nga Kosova përmes pikës kufitare Merdare janë deri në shtatë ...
Zeri | 14-Aug-2019 17:13
Kanë vazhduar edhe ditën e sotme kolonat në pikat kufitare të Kosovës me Serbinë. Siç njofton që Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar pritjet për të dalë nga Kosova përmes pikës kufitare Merdare janë deri në shtatë ...

Vazhdojnë kolonat, mërgimtarët po presin deri në shtatë orë për të dalë nga Kosova
Siç njofton që Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar pritjet për të dalë nga Kosova përmes pikës kufitare Merdare janë deri në shtatë orë. Kolonat për të dalur nga Kosova kanë arritur deri në 1 mijë e 400 metra. Ndërsa, ...
Lajminet | 14-Aug-2019 16:56
Siç njofton që Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar pritjet për të dalë nga Kosova përmes pikës kufitare Merdare janë deri në shtatë orë. Kolonat për të dalur nga Kosova kanë arritur deri në 1 mijë e 400 metra. Ndërsa, ...

Sërish kolona në kufi, pritje deri në shtatë orë për të dalë nga Kosova
Mërgimtarët janë duke pritur deri në shtatë orë për të dalë nga territori i Kosovës përmes pikës kufitare Merdare. Kolonat në këtë pikë arrijnë deri në 1 mijë e 600 metra. Kolona janë krijuar po ashtu edhe në pikat ...
Arbresh | 14-Aug-2019 16:49
Mërgimtarët janë duke pritur deri në shtatë orë për të dalë nga territori i Kosovës përmes pikës kufitare Merdare. Kolonat në këtë pikë arrijnë deri në 1 mijë e 600 metra. Kolona janë krijuar po ashtu edhe në pikat ...

7 orë pritjet në Merdare për të dalë nga Kosova
Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar njofton se në kufirin në Merdare, pritjet për të dalë nga Kosova janë të gjata. Pritja është deri në 7 orë, thuhet në njoftimin e tyre. Ndërkaq, siç theksohet aty, për të hyrë në ...
TetovaSot | 14-Aug-2019 15:32
Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar njofton se në kufirin në Merdare, pritjet për të dalë nga Kosova janë të gjata. Pritja është deri në 7 orë, thuhet në njoftimin e tyre. Ndërkaq, siç theksohet aty, për të hyrë në ...

Në vendkalimin kufitar të Bogorodicës pritet rreth gjysmë ore
Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa të mëdha për ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 10:16
Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë së Veriut, nuk ka vonesa të mëdha për ...

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka pritje të gjata në kalimet kufitare
Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër korsi të thata dhe pa ndalesa. Frekuentimi i makinave në kalimin kufitar Bogorodica është rritur dhe për dalje nga shteti pritet 30 minuta. Lidhja Auto-moto e ...
Arbresh | 14-Aug-2019 09:55
Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet nëpër korsi të thata dhe pa ndalesa. Frekuentimi i makinave në kalimin kufitar Bogorodica është rritur dhe për dalje nga shteti pritet 30 minuta. Lidhja Auto-moto e ...

Komunikacioni në Maqedoni, nuk ka pritje të gjata në kalimet kufitare
Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore sot po zhvillohet nëpër rrugë të thata, ndërsa intensiteti i komunikacionit për shkak të pushimeve verore është rritur. Nga LAMM informojnë se në vendkalimet kufitare nga ana e ...
Shprehja | 10-Aug-2018 08:45
Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore sot po zhvillohet nëpër rrugë të thata, ndërsa intensiteti i komunikacionit për shkak të pushimeve verore është rritur. Nga LAMM informojnë se në vendkalimet kufitare nga ana e ...

Vazhdojnë pritjet, kjo është gjendja në pikat kufitare
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...
AlbInfo | 14-Aug-2019 08:25
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...

Vazhdojnë pritjet, kjo është gjendja në pikat kufitare
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...
Arbresh | 14-Aug-2019 08:10
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...

Në vendkalimin kufitar të Bogorodicës pritet rreth gjysmë ore
Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë së Veriut, ...
Medial | 14-Aug-2019 08:08
Shkup, 14 gusht 2019 (MEDIAL) – Qarkullimi në shtet është rritur, ndërsa në kalimin kufitar të Bogorodicës pritet 15 deri në 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet e tjera kufitare, në anën e Maqedonisë së Veriut, ...

Vazhdojnë pritjet, kjo është gjendja në pikat kufitare
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 08:04
Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet në Kosovë dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në kufirin me Serbinë, gjegjësisht në pikën kufitare të Merdarës. Sipas Qendrës ...

Gjendja e komunikacioni rrugor në Maqedoninë e Veriut
Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër korsi të thata. Siç njoftojnë nga LAMM, dendësia e komunikacioni jashtë qyteteve është rritur. Në vendkalimin kufitar ‘Bogorodicë’ koha e pritjes për të hyrë në ...
Arbresh | 13-Aug-2019 20:14
Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër korsi të thata. Siç njoftojnë nga LAMM, dendësia e komunikacioni jashtë qyteteve është rritur. Në vendkalimin kufitar ‘Bogorodicë’ koha e pritjes për të hyrë në ...

Për çudi, sot nuk pati kolona të gjata në Merdare
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e Kosovës patën akuzuar Beogradin ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 19:30
Kolonat dhe pritjet e gjata janë shndërruar në një dukuri pothuajse të përditshme gjatë sezonit veror në pikën kufitare Merdare. Për kolonat e gjata dhe pritjet shumë orësh, autoritetet e Kosovës patën akuzuar Beogradin ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved