ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 26/08/2019 09:15

Lëvizja Besa: Marrëveshjen e Ohrit e varrosën ata që e sollën

Lëvizja Besa: Marrëveshjen e Ohrit e varrosën ata që e sollën
Lëvizja Besa nëpërmjet një njoftimi thotë se “në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se bash atëherë kur duheshte të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje ...
Telegrafi | 13-Aug-2019 18:52
Lëvizja Besa nëpërmjet një njoftimi thotë se “në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se bash atëherë kur duheshte të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje ...

Lëvizja Besa kërkon ridefinim
Sot në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se atëherë kur duheshe të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, pikërisht iniciuesit e kësaj marrëveshje ...
Arbresh | 13-Aug-2019 23:39
Sot në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se atëherë kur duheshe të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, pikërisht iniciuesit e kësaj marrëveshje ...

Shënohet 18 vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit
Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Tetëmbëdhjetë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes kornizë të Ohrit, ideja e saj dhe vizioni janë prezent në jetën tonë politike dhe shoqërore. Ne do të vazhdojmë më tej, me përmirësimin e ...
Medial | 13-Aug-2019 22:49
Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Tetëmbëdhjetë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes kornizë të Ohrit, ideja e saj dhe vizioni janë prezent në jetën tonë politike dhe shoqërore. Ne do të vazhdojmë më tej, me përmirësimin e ...

(VIDEO) DURAKU: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve
Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet. Në ...
Medial | 13-Aug-2019 21:17
Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet. Në ...

Duraku: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve (VIDEO)
Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet. Në ...
TetovaSot | 13-Aug-2019 20:41
Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet. Në ...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit, Duraki: Vazhdojmë edhe më tej
Në organizim të Zëvendëskryeministrit dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, u shënua 18 vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit. Në fjalën e tij para të pranishmëve, kreut ...
Ina-Online | 13-Aug-2019 20:09
Në organizim të Zëvendëskryeministrit dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, u shënua 18 vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit. Në fjalën e tij para të pranishmëve, kreut ...

Duraku: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve
Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet. Në ...
Alsat-M | 13-Aug-2019 19:10
Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet. Në ...

Lëvizja Besa kërkon ridefinim
Sot në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se atëherë kur duheshe të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, pikërisht iniciuesit e kësaj marrëveshje ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 18:54
Sot në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se atëherë kur duheshe të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, pikërisht iniciuesit e kësaj marrëveshje ...

Lëvizja BESA: “Marrëveshjen e Ohrit” e varrosën ata që e sollën. Është koha për RIDEFINIM
Sot në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se bash atëherë kur duheshte të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, pikërisht iniciesit e kësaj marrëveshje ...
TetovaSot | 13-Aug-2019 18:34
Sot në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se bash atëherë kur duheshte të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, pikërisht iniciesit e kësaj marrëveshje ...

(VIDEO) Analistët: Maqedonia e Veriut nuk mundet pa Marrëveshjen e Ohrit
Përkundër tempos së implementimit që është e diskutueshme në vazhdimësi, analistët thonë se Marrëveshja e Ohrit si dokument në vete ka sjellë ndryshime pozitive edhe pse këto ndryshime janë shënuar brenda një periudhe ...
Shenja | 13-Aug-2019 17:56
Përkundër tempos së implementimit që është e diskutueshme në vazhdimësi, analistët thonë se Marrëveshja e Ohrit si dokument në vete ka sjellë ndryshime pozitive edhe pse këto ndryshime janë shënuar brenda një periudhe ...

Lëvizja BESA: Është koha për ridefinim
Shkup, 13 gusht 2019 Sot në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se atëherë kur duheshe të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, pikërisht iniciuesit e ...
Medial | 13-Aug-2019 17:33
Shkup, 13 gusht 2019 Sot në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se atëherë kur duheshe të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, pikërisht iniciuesit e ...

Lëvizja BESA: Iku Marrëveshja e Ohrit, duhet RIDEFINIMI
“Sot në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se bash atëherë kur duheshte të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, pikërisht iniciesit e kësaj ...
Ina-Online | 13-Aug-2019 16:50
“Sot në përvjetorin e 18 të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, mund të konstatojmë se bash atëherë kur duheshte të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, pikërisht iniciesit e kësaj ...

Tetëmbëdhjetë vite nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit
Marrëveshja e Ohrit u nënshkrua mes partive më të mëdha politike në vend dhe përfaqësuesve special të BE-së dhe SHBA-ve, me të cilën iu dha fund konfliktit të armatosur në vend dhe u vendosën kornizat për bashkëjetesë ...
Arbresh | 13-Aug-2019 16:47
Marrëveshja e Ohrit u nënshkrua mes partive më të mëdha politike në vend dhe përfaqësuesve special të BE-së dhe SHBA-ve, me të cilën iu dha fund konfliktit të armatosur në vend dhe u vendosën kornizat për bashkëjetesë ...

Përvjetori i 18-të i Marrëveshjes së Ohrit
18 vjet pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit, zbatimi i këtij dokumenti që ndërpreu luftën mbetet i përgjysmuar sipas vlerësimet të disa prej ekspertëve që morën pjesë në hartimin e marrëveshjes kornizë ndërkohë nga ...
Alsat-M | 13-Aug-2019 15:43
18 vjet pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit, zbatimi i këtij dokumenti që ndërpreu luftën mbetet i përgjysmuar sipas vlerësimet të disa prej ekspertëve që morën pjesë në hartimin e marrëveshjes kornizë ndërkohë nga ...

Ziberi: Fryma e Marrëveshjes së Ohrit duhet të mbetet
Shkup, 13 gusht – Ekspertët në Maqedoninë e Veriut edhe pas 18 vjetësh vazhdojnë të jenë të ndarë sa i përket efekteve që ka prodhuar Marrëveshja e Ohrit, e cila i dha fund konfliktit të armatosur në vitin 2001. ...
Koha.mk | 13-Aug-2019 15:43
Shkup, 13 gusht – Ekspertët në Maqedoninë e Veriut edhe pas 18 vjetësh vazhdojnë të jenë të ndarë sa i përket efekteve që ka prodhuar Marrëveshja e Ohrit, e cila i dha fund konfliktit të armatosur në vitin 2001. ...

18 pas Marrëveshjes së Ohrit, Petkovski: 2001-shi ishte luftë për territore
Shkup, 13 gusht – Ish-kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Tito Petkovski për Radio Evropa e Lirë thotë se konflikti i armatosur më 2001, në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si luftë për avancimin e të ...
Koha.mk | 13-Aug-2019 15:27
Shkup, 13 gusht – Ish-kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Tito Petkovski për Radio Evropa e Lirë thotë se konflikti i armatosur më 2001, në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si luftë për avancimin e të ...

Lëvizja BESA: “Marrëveshjen e Ohrit” e varrosën ata që e sollën
Më rastin e 18 vjetorit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, Lëvizja BESA, ka reaguar përmes një njoftimi. Sipas tyre bash atëherë kur duheshte të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, ...
Arbresh | 13-Aug-2019 14:47
Më rastin e 18 vjetorit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, Lëvizja BESA, ka reaguar përmes një njoftimi. Sipas tyre bash atëherë kur duheshte të gëzohen frutat e një maturimi 18 vjeçar të një Marrëveshje historike, ...

Thaçi: Marrëveshja e Ohrit, garantuese e stabilitetit në Maqedoninë e Veriut
Me rastin e 18-vjetorit të nënshkrimit të marrëveshjes së Ohrit, presidenti Hashim Thaçi ka thënë se kjo marrëveshje ishte pikënisje e jetësimit të aspiratave të shqiptarëve për trajtimin të barabartë dhe dinjitoz në ...
Shenja | 13-Aug-2019 14:24
Me rastin e 18-vjetorit të nënshkrimit të marrëveshjes së Ohrit, presidenti Hashim Thaçi ka thënë se kjo marrëveshje ishte pikënisje e jetësimit të aspiratave të shqiptarëve për trajtimin të barabartë dhe dinjitoz në ...

Pacolli thurr lavde për Marrëveshjen e Ohrit dhe shqiptarët në Maqedoni
Ministri i jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli ka komentuar 18 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit në Maqedoninë e Veriut. Ai përmes një porosie në profilin e tij në facebook ka shkruar se shqiptarët në Maqedoninë së Veriut ...
Ina-Online | 13-Aug-2019 14:05
Ministri i jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli ka komentuar 18 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit në Maqedoninë e Veriut. Ai përmes një porosie në profilin e tij në facebook ka shkruar se shqiptarët në Maqedoninë së Veriut ...

Thaçi: Marrëveshja e Ohrit, pikënisje e jetësimit të aspiratave të shqiptarëve
Sot janë bërë 18 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes së Ohrit – një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e mëtutjeshëm të shtetit të quajtur Ish-Republika Jugosllave e ...
Gazeta Monitor | 13-Aug-2019 14:00
Sot janë bërë 18 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes së Ohrit – një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e mëtutjeshëm të shtetit të quajtur Ish-Republika Jugosllave e ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved