ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 19:05

LSDM: OBRM-PDUKM është simbol i kërcënimeve dhe trysnive ndaj mediave dhe gazetarëve

LSDM: OBRM-PDUKM është simbol i kërcënimeve dhe trysnive ndaj mediave dhe gazetarëve
Nëpërmjet një njoftimi të LSDM-së thuhet se “OBRM-PDUKM është simbol i kërcënimeve dhe trysnive ndaj mediave dhe gazetarëve”. “Asnjë kumtesë nga pallati i bardhë nuk mund ta ndryshojë faktin se për 11 vite shteti ynë ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 11:59
Nëpërmjet një njoftimi të LSDM-së thuhet se “OBRM-PDUKM është simbol i kërcënimeve dhe trysnive ndaj mediave dhe gazetarëve”. “Asnjë kumtesë nga pallati i bardhë nuk mund ta ndryshojë faktin se për 11 vite shteti ynë ...

OBRM-PDUKM thotë se me projektin ‘TVSH-ja ime’ më së shumti përfitojnë më të pasurit
Nëpërmjet një njoftimi të partisë opozitare maqedonase OBRM-PDUKM thuhet se ‘projekti ‘TVSH-ja ime’ është masë e huqur ku më së shumti shkon në favor të Zaevit dhe ata që janë të pasur”. “Me këtë masë të varfrit dhe ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 11:13
Nëpërmjet një njoftimi të partisë opozitare maqedonase OBRM-PDUKM thuhet se ‘projekti ‘TVSH-ja ime’ është masë e huqur ku më së shumti shkon në favor të Zaevit dhe ata që janë të pasur”. “Me këtë masë të varfrit dhe ...

OBRM-PDUKM thotë se me projektin ‘TVSH-ja ime’ më së shumti përfitojnë më të pasurit
Nëpërmjet një njoftimi të partisë opozitare maqedonase OBRM-PDUKM thuhet se ‘projekti ‘TVSH-ja ime’ është masë e huqur ku më së shumti shkon në favor të Zaevit dhe ata që janë të pasur”. “Me këtë masë të varfrit dhe ...
Republika | 14-Aug-2019 11:51
Nëpërmjet një njoftimi të partisë opozitare maqedonase OBRM-PDUKM thuhet se ‘projekti ‘TVSH-ja ime’ është masë e huqur ku më së shumti shkon në favor të Zaevit dhe ata që janë të pasur”. “Me këtë masë të varfrit dhe ...

OBRM-PDUKM thotë se me projektin ‘TVSH-ja ime’ më së shumti përfitojnë më të pasurit
Nëpërmjet një njoftimi të partisë opozitare maqedonase OBRM-PDUKM thuhet se ‘projekti ‘TVSH-ja ime’ është masë e huqur ku më së shumti shkon në favor të Zaevit dhe ata që janë të pasur”. “Me këtë masë të varfrit dhe ...
Albportali | 14-Aug-2019 11:51
Nëpërmjet një njoftimi të partisë opozitare maqedonase OBRM-PDUKM thuhet se ‘projekti ‘TVSH-ja ime’ është masë e huqur ku më së shumti shkon në favor të Zaevit dhe ata që janë të pasur”. “Me këtë masë të varfrit dhe ...

VMRO-DPMNE: Censura është turp për secilin shtet
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...
Shenja | 14-Aug-2019 11:45
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...

VMRO-DPMNE: Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...
Koha.mk | 14-Aug-2019 11:02
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...

OBRM-PDUKM: Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit dhe LSDM-së nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve
OBRM-PDUKM nëpërmjet një njoftimi thotë se “gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Ata janë zëri i qytetarëve dhe nuk duhet të nënshtrohen ndaj trysnive dhe ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 09:55
OBRM-PDUKM nëpërmjet një njoftimi thotë se “gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Ata janë zëri i qytetarëve dhe nuk duhet të nënshtrohen ndaj trysnive dhe ...

VMRO-DPMNE: Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...
Republika | 14-Aug-2019 10:38
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...

VMRO-DPMNE: Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...
Albportali | 14-Aug-2019 10:38
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...

VMRO-DPMNE: Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...
TetovaSot | 14-Aug-2019 10:28
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...

Gazetarët të cilët shkruajnë për krimet e Zaevit nuk janë të kotë, por janë zëri i qytetarëve
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 10:23
Partia opozitare, VMRO-DPMNE përmes një kumtese me shkrim thonë se gazetarët që shkruajnë për krimet skandaloze të Zoran Zaevit dhe kartelit rreth tij nuk janë të kotë. Nga kjo parti thonë se ata janë zëri i qytetarëve ...

Gajser: Kam pasur frikë t’i publikojë video-incizimet
Gajser më tej gjatë intervistës ka shpjeguar rastin “Zhvatja”. Sipas tij Katica Janeva ka arrestuar njërin ndër personat më të pasur në Maqedoni dhe më pas nga ai kanë kërkuar para për ta lënë të lirë. Gajser thotë se ...
Republika | 13-Aug-2019 11:42
Gajser më tej gjatë intervistës ka shpjeguar rastin “Zhvatja”. Sipas tij Katica Janeva ka arrestuar njërin ndër personat më të pasur në Maqedoni dhe më pas nga ai kanë kërkuar para për ta lënë të lirë. Gajser thotë se ...

Gajser: Kam pasur frikë t’i publikojë video-incizimet
Gajser më tej gjatë intervistës ka shpjeguar rastin “Zhvatja”. Sipas tij Katica Janeva ka arrestuar njërin ndër personat më të pasur në Maqedoni dhe më pas nga ai kanë kërkuar para për ta lënë të lirë. Gajser thotë se ...
TetovaSot | 13-Aug-2019 11:39
Gajser më tej gjatë intervistës ka shpjeguar rastin “Zhvatja”. Sipas tij Katica Janeva ka arrestuar njërin ndër personat më të pasur në Maqedoni dhe më pas nga ai kanë kërkuar para për ta lënë të lirë. Gajser thotë se ...

Gajser: Kam pasur frikë t’i publikojë video-incizimet
Gajser më tej gjatë intervistës ka shpjeguar rastin “Zhvatja”. Sipas tij Katica Janeva ka arrestuar njërin ndër personat më të pasur në Maqedoni dhe më pas nga ai kanë kërkuar para për ta lënë të lirë. Gajser thotë se ...
Shenja | 13-Aug-2019 11:33
Gajser më tej gjatë intervistës ka shpjeguar rastin “Zhvatja”. Sipas tij Katica Janeva ka arrestuar njërin ndër personat më të pasur në Maqedoni dhe më pas nga ai kanë kërkuar para për ta lënë të lirë. Gajser thotë se ...

Të rinjtë vazhdimisht e braktisin Maqedoninë
Shteti vazhdimisht po boshatiset. Numri i të rinjve që kërkojnë të ardhme më të mirë jashtë vendit por rritet, ndërsa dita e sotme e të rinjve përsëri bëri që partitë të konfrontohen. Kryeministri Zoran Zaev në ...
Telegrafi | 12-Aug-2019 16:06
Shteti vazhdimisht po boshatiset. Numri i të rinjve që kërkojnë të ardhme më të mirë jashtë vendit por rritet, ndërsa dita e sotme e të rinjve përsëri bëri që partitë të konfrontohen. Kryeministri Zoran Zaev në ...

Të rinjtë vazhdimisht e braktisin Maqedoninë
Shteti vazhdimisht po boshatiset. Numri i të rinjve që kërkojnë të ardhme më të mirë jashtë vendit por rritet, ndërsa dita e sotme e të rinjve përsëri bëri që partitë të konfrontohen. Kryeministri Zoran Zaev në ...
TetovaSot | 12-Aug-2019 16:27
Shteti vazhdimisht po boshatiset. Numri i të rinjve që kërkojnë të ardhme më të mirë jashtë vendit por rritet, ndërsa dita e sotme e të rinjve përsëri bëri që partitë të konfrontohen. Kryeministri Zoran Zaev në ...

Të rinjtë vazhdimisht e braktisin Maqedoninë
Shteti vazhdimisht po boshatiset. Numri i të rinjve që kërkojnë të ardhme më të mirë jashtë vendit por rritet, ndërsa dita e sotme e të rinjve përsëri bëri që partitë të konfrontohen. Kryeministri Zoran Zaev në ...
Arbresh | 12-Aug-2019 16:17
Shteti vazhdimisht po boshatiset. Numri i të rinjve që kërkojnë të ardhme më të mirë jashtë vendit por rritet, ndërsa dita e sotme e të rinjve përsëri bëri që partitë të konfrontohen. Kryeministri Zoran Zaev në ...

VMRO-DPMNE: PSP dhe Janeva keqpërdorën besimin dhe u futën në krim
Përmes një kumtese me shkrim nga VMRO-DPMNE thonë se puna e Katica Janevës dhe PSP-së është punë serioze për shkak se kanë marrë 4 milionë euro nga qytetarët për punën e tyre. “Katica Janeva dhe PSP merrnin paga të ...
Shenja | 12-Aug-2019 12:22
Përmes një kumtese me shkrim nga VMRO-DPMNE thonë se puna e Katica Janevës dhe PSP-së është punë serioze për shkak se kanë marrë 4 milionë euro nga qytetarët për punën e tyre. “Katica Janeva dhe PSP merrnin paga të ...

VMRO: PSP dhe Janeva u futën në krim
Përmes një kumtese me shkrim nga VMRO-DPMNE thonë se puna e Katica Janevës dhe PSP-së është punë serioze për shkak se kanë marrë 4 milionë euro nga qytetarët për punën e tyre. “Katica Janeva dhe PSP merrnin paga të ...
Gazeta Express | 12-Aug-2019 11:25
Përmes një kumtese me shkrim nga VMRO-DPMNE thonë se puna e Katica Janevës dhe PSP-së është punë serioze për shkak se kanë marrë 4 milionë euro nga qytetarët për punën e tyre. “Katica Janeva dhe PSP merrnin paga të ...

VMRO-DPMNE: PSP dhe JANEVA keqpërdorën besimin dhe u futën në krim
Përmes një kumtese me shkrim nga VMRO-DPMNE thonë se puna e Katica Janevës dhe PSP-së është punë serioze për shkak se kanë marrë 4 milionë euro nga qytetarët për punën e tyre. “Katica Janeva dhe PSP merrnin paga të ...
Medial | 12-Aug-2019 11:23
Përmes një kumtese me shkrim nga VMRO-DPMNE thonë se puna e Katica Janevës dhe PSP-së është punë serioze për shkak se kanë marrë 4 milionë euro nga qytetarët për punën e tyre. “Katica Janeva dhe PSP merrnin paga të ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved