ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 20:01

Të tmerruar nga kushtet?Reagon OBSH për shëndetësinë në Shqipëri

Të tmerruar nga kushtet?Reagon OBSH për shëndetësinë në Shqipëri
Pas një shkrimi të publikuar sot në media në lidhje me problemet që ka konstatuar Organizata Botërore e Shëndetësisë në Shqipëri, ka reaguar edhe përfaqësuesi i kësaj të fundit, Dr. Raul Gonzalez. Doktori tregon se OBSH ...
BalkanWeb | 14-Aug-2019 18:06
Pas një shkrimi të publikuar sot në media në lidhje me problemet që ka konstatuar Organizata Botërore e Shëndetësisë në Shqipëri, ka reaguar edhe përfaqësuesi i kësaj të fundit, Dr. Raul Gonzalez. Doktori tregon se OBSH ...

Kushtet alarmante të shëndetësisë në Shqipëri, reagon OBSH
Pas një shkrimi të publikuar ditën e sotme në media në lidhje me problemet e konstatuara nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) në Shqipëri, ka reaguar Dr. Raul Gonzalez, përfaqësues i kësaj agjencie të ...
Lapsi | 14-Aug-2019 18:27
Pas një shkrimi të publikuar ditën e sotme në media në lidhje me problemet e konstatuara nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) në Shqipëri, ka reaguar Dr. Raul Gonzalez, përfaqësues i kësaj agjencie të ...

Në Shqipëri pajisje mjekësore 100-vjeçare, çuditet OBSH-ja
mapo.al Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret ende në Shqipëri ka çuditur ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare publike. Në ...
Mapo | 14-Aug-2019 09:05
mapo.al Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret ende në Shqipëri ka çuditur ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare publike. Në ...

“Tmerrohen” ekspertët e OKB: Gjetëm pajisje 100 vjeçare në Shqipëri
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...
Albportali | 14-Aug-2019 10:16
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...

Ekspertët e OBSh-së gjejnë në Shqipëri ende në përdorim pajisje mjekësore 100 vjeçare
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...
EkonomiaOnline | 14-Aug-2019 09:42
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...

Ekspertët e OBSH, ja çfarë gjejnë në spitalet shqiptare
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka surprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...
Gazeta Dita | 14-Aug-2019 09:18
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka surprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...

Tmerrohen ekspertët e OBSH-së, gjejnë në Shqipëri ende në përdorim pajisje mjekësore 100 vjeçare
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH) , të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...
Lapsi | 14-Aug-2019 08:16
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH) , të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...

Tmerrohen ekspertët e OBSH-së, çfarë gjejnë në Shqipëri
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 08:10
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...

Tmerrohen ekspertët e OBSH, ja çfarë gjejnë në spitalet shqiptare
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...
BalkanWeb | 14-Aug-2019 07:24
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...

Tmerrohen ekspertët e OBSH-së, gjejnë në Shqipëri ende në përdorim pajisje mjekësore 100 vjeçare
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...
Politiko | 14-Aug-2019 07:41
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH), të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...

Tmerrohen ekspertët e OBSH-së, gjejnë në Shqipëri ende në përdorim pajisje mjekësore 100 vjeçare
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH) , të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...
Monitor | 13-Aug-2019 23:03
Një pajisje mjekësore ka gati 100 vite që përdoret në Shqipëri dhe kjo me te vërtete i ka suprizuar Ekspertët e Organizatës Botërorë të Shëndetësisë (OBSH) , të cilët e kanë gjetur pajisjen në një klinikat shqiptare ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved