ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 24/01/2020 17:55

Kërkohet urgjentisht grup i gjakut A – Negativ

Kërkohet urgjentisht grup i gjakut A – Negativ
Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj. Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – Negativ. Mund të ...
Zeri | 14-Aug-2019 14:23
Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj. Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – Negativ. Mund të ...

Kërkohet urgjentisht grup i gjakut A – Negativ
Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj. Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – Negativ. Mund të ...
Gazeta Monitor | 14-Aug-2019 13:50
Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj. Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – Negativ. Mund të ...

Kërkohet urgjentisht grup i gjakut A – negativ
Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj. Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – negativ. Mund të njoftoni ...
Gazeta Observer | 14-Aug-2019 13:31
Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj. Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – negativ. Mund të njoftoni ...

Kërkohet urgjentisht grup i gjakut A – Negativ
Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj. Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – Negativ. Mund të ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 13:16
Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj. Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – Negativ. Mund të ...

Kërkohet urgjentisht grup i gjakut A – negativ
Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj. Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – negativ. Mund të njoftoni ...
Indeks Online | 14-Aug-2019 13:09
Një qytetar është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për ndihmën tuaj. Në rrjete sociale është bërë thirrje nga familjarë të tij që të ndihmohet nëse dikush ka grupin e gjakut A – negativ. Mund të njoftoni ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved