ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 26/08/2019 11:28

Raporti i OKB/ Burrat vrasin bashkëshortet, Shqipëria në vend të parë

Raporti i OKB/ Burrat vrasin bashkëshortet, Shqipëria në vend të parë
Shqipëria është vendi me nivelin më të lartë të vrasjeve nga partnerët intimë në Europë. Të dhënat janë publikuar nga Zyra e Kombeve të Bashkuara për Krimet dhe Drogën (UNODC), në një raport të fundit të saj “Studimi ...
Telegraf | 14-Aug-2019 18:35
Shqipëria është vendi me nivelin më të lartë të vrasjeve nga partnerët intimë në Europë. Të dhënat janë publikuar nga Zyra e Kombeve të Bashkuara për Krimet dhe Drogën (UNODC), në një raport të fundit të saj “Studimi ...

Qyteti shqiptar që ka më shumë shofere femra…s’është Tirana
mapo.al Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe ...
Mapo | 13-Aug-2019 21:52
mapo.al Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe ...

Gratë kanë marrë një të tretën e kredisë
Në mentalitetin e familjeve shqiptare është burri ai “që i del për zot” halleve të shtëpisë dhe ai që siguron më shumë të ardhura. Ndonëse ky realitet është shumë më ndryshe në ditët e sotme, sërish burrat janë ata që ...
Monitor | 14-Aug-2019 23:01
Në mentalitetin e familjeve shqiptare është burri ai “që i del për zot” halleve të shtëpisë dhe ai që siguron më shumë të ardhura. Ndonëse ky realitet është shumë më ndryshe në ditët e sotme, sërish burrat janë ata që ...

Të tretët në Europë për normën e vrasjeve, të parët për vrasjet ndaj grave
Shqipëria renditet ndër vendet me normën më të lartë të vrasjve krahasuar me vendet e Bashkimit Europian. Sipas të dhënave që ka publikuar Eurostat, norma mesatare e vrasjeve për 100 mijë banorë është 0.6 në 2016-n, ...
Monitor | 14-Aug-2019 13:43
Shqipëria renditet ndër vendet me normën më të lartë të vrasjve krahasuar me vendet e Bashkimit Europian. Sipas të dhënave që ka publikuar Eurostat, norma mesatare e vrasjeve për 100 mijë banorë është 0.6 në 2016-n, ...

Vrasja e grave nga bashkëshortet, Shqipëria zë vendin e parë në Europë
Shqipëria është vendi me nivelin më të lartë të vrasjeve nga partnerët intimë në Europë. Të dhënat janë publikuar nga Zyra e Kombeve të Bashkuara për Krimet dhe Drogën (UNODC), në një raport të fundit të saj “Studimi ...
Indeks Online | 14-Aug-2019 18:14
Shqipëria është vendi me nivelin më të lartë të vrasjeve nga partnerët intimë në Europë. Të dhënat janë publikuar nga Zyra e Kombeve të Bashkuara për Krimet dhe Drogën (UNODC), në një raport të fundit të saj “Studimi ...

Shifra të rënda, shqiptarët të parët në Evropë për vrasjet e bashkëshorteve
Shqipëria renditet ndër vendet me normën më të lartë të vrasjve krahasuar me vendet e Bashkimit Europian. Sipas të dhënave që ka publikuar Eurostat, norma mesatare e vrasjeve për 100 mijë banorë është 0.6 në 2016-n, ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 14:59
Shqipëria renditet ndër vendet me normën më të lartë të vrasjve krahasuar me vendet e Bashkimit Europian. Sipas të dhënave që ka publikuar Eurostat, norma mesatare e vrasjeve për 100 mijë banorë është 0.6 në 2016-n, ...

Ky është qyteti shqiptar ku dominojnë shoferet femra
Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, ...
Gazeta Observer | 14-Aug-2019 11:37
Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, ...

Punëkërkuesit shqiptarë ndër më të pashkolluarit në Evropë
Në tre shtete në Evropë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50 për qind e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, ...
Gazeta Ekonomia | 14-Aug-2019 08:32
Në tre shtete në Evropë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50 për qind e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, ...

Punëkërkuesit shqiptarë ndër më të pashkolluarit në Evropë
Në tre shtete në Evropë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50 për qind e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, ...
Telegrafi | 13-Aug-2019 10:45
Në tre shtete në Evropë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50 për qind e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, ...

Eurostat: Shqipëria, e treta pas Portugalisë dhe Maltës për fuqi punëtore të paarsimuar
Sipas të dhënave të Eurostat, një prej tre shteteve me fuqi punëtorë më pak të kualifikuar në Evropë është Shqipëria. Statistikat pasqyrojnë edhe një fakt tjetër interesant, femrat shqiptare kanë tendencën të jenë më të ...
Gazeta Dita | 13-Aug-2019 16:32
Sipas të dhënave të Eurostat, një prej tre shteteve me fuqi punëtorë më pak të kualifikuar në Evropë është Shqipëria. Statistikat pasqyrojnë edhe një fakt tjetër interesant, femrat shqiptare kanë tendencën të jenë më të ...

Shifrat, 42% e forcës së punës në Shqipëri është me arsim 9-vjeçar
Në tre shtete në Europë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50% e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, është ...
Lexo | 13-Aug-2019 14:01
Në tre shtete në Europë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50% e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, është ...

Durrësi, qyteti me më shumë shofere gra! Tirana është e treta
Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, ...
GazetaTema | 13-Aug-2019 09:11
Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, ...

Ky është qyteti shqiptar që prin me numrin e grave shofere
Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, sikurse mund të ju shkojë në mendje shumë prej jush nuk është ...
InFokusi | 13-Aug-2019 12:10
Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, sikurse mund të ju shkojë në mendje shumë prej jush nuk është ...

Punëkërkuesit shqiptarë ndër më të pashkolluarit në Evropë
Në tre shtete në Evropë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50 për qind e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, ...
Zeri | 13-Aug-2019 11:02
Në tre shtete në Evropë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50 për qind e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, ...

Shqiptarët ndër më ‘injorantët’ e Europës, 42% e forcës së punës është me arsim 9-vjeçar
Në tre shtete në Europë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50% e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, është ...
Lapsi | 13-Aug-2019 09:46
Në tre shtete në Europë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50% e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, është ...

Punëkërkuesit shqiptarë, ndër më të pashkolluarit në Evropë
Në tri shtete në Europë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50% e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, është ...
EkonomiaOnline | 13-Aug-2019 10:23
Në tri shtete në Europë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50% e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, është ...

Nuk është Tirana! Zbuloni qytetin me më shumë shofere gra
Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, ...
BalkanWeb | 13-Aug-2019 07:32
Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, ...

42% e forcës së punës në Shqipëri është me arsim 9-vjeçar
Në tre shtete në Europë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50% e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, është ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 09:32
Në tre shtete në Europë, punëdhënësit vuajnë më shumë për të gjetur fuqi punëtore me arsim të mesëm apo të lartë. Në vend të parë është Portugalia, ku 50% e forcës së aftë për punë, nga mosha 15 deri në 64 vjeç, është ...

Zbuloni qytetin shqiptar me më shumë shofere gra! Jo, nuk është Tirana
Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 08:19
Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, ...

Nuk është Tirana, në cilin qytet ka më shumë shofere gra në Shqipëri
Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, ...
Politiko | 13-Aug-2019 07:45
Drejtimi i makinës nuk është më atribut vetëm i meshkujve. Tashmë makina është një mjet i rëndësishëm transporti për të dyja gjinitë. Por a e dini se në cilin qark u pajisën më shumë gra me leje drejtimi? Dhe jo, ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved