ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 19:05

Fatmir Limaj i gatshëm për postin e kryeministrit

Fatmir Limaj i gatshëm për postin e kryeministrit
Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të jemi befasia e këtyre zgjedhjeve. Në pyetjën se a e sheh vetën në pozitën e kryeminsitrit, Limaj është përgjigjur me “pse jo”. “Nëse e kam besimin e ...
Lajminet | 14-Aug-2019 19:54
Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të jemi befasia e këtyre zgjedhjeve. Në pyetjën se a e sheh vetën në pozitën e kryeminsitrit, Limaj është përgjigjur me “pse jo”. “Nëse e kam besimin e ...

Limaj shprehet i gatshëm për postin e kryeministrit
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të ...
Arbresh | 14-Aug-2019 19:45
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të ...

Limaj shprehet i gatshëm për postin e kryeministrit
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të ...
Indeks Online | 14-Aug-2019 19:45
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të ...

Limaj shprehet i gatshëm për postin e kryeministrit
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të ...
Zeri | 14-Aug-2019 19:45
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të ...

Limaj shprehet i gatshëm për postin e kryeministrit
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 19:42
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj është shprehur i gatshëm për postin e kryeministrit, nëse është e nevojshme dhe ka besimin e qytetarëve. Ai ka thënë se Nisma e sheh vetën në qeverinë e ardhshme dhe do të ...

Limaj: Kryeministri i takon partisë së parë
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, është shprehur i gatshëm ta drejrojë qeverinë e ardhshme tl Kosovës, por vetëm ëse e merr mbështetjen e nevojshme. Ai ka thënë se kryeministri i takon partisë që del e para ...
Gazeta Observer | 14-Aug-2019 18:58
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, është shprehur i gatshëm ta drejrojë qeverinë e ardhshme tl Kosovës, por vetëm ëse e merr mbështetjen e nevojshme. Ai ka thënë se kryeministri i takon partisë që del e para ...

Limaj: Kryeministri i takon partisë së parë
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, është shprehur i gatshëm ta drejrojë qeverinë e ardhshme tl Kosovës, por vetëm ëse e merr mbështetjen e nevojshme. Ai ka rhënë se kryeministri i takon partisë që del e para ...
EkonomiaOnline | 14-Aug-2019 18:52
Kreu i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, është shprehur i gatshëm ta drejrojë qeverinë e ardhshme tl Kosovës, por vetëm ëse e merr mbështetjen e nevojshme. Ai ka rhënë se kryeministri i takon partisë që del e para ...

NISMA vazhdon t’i mobilizojë degët për zgjedhjet e parakohshme
Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës se Nismës në Vushtrri. Kryetari Limaj ...
Medial | 13-Aug-2019 23:25
Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës se Nismës në Vushtrri. Kryetari Limaj ...

NISMA vazhdon t’i mobilizojë degët për zgjedhjet e parakohshme
Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës se Nismës në Vushtrri. Kryetari Limaj ...
Klan Kosova | 13-Aug-2019 23:01
Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës se Nismës në Vushtrri. Kryetari Limaj ...

NISMA vazhdon t’i mobilizojë degët për zgjedhjet e parakohshme
Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës se Nismës në Vushtrri. Kryetari Limaj ...
Zeri | 13-Aug-2019 21:49
Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës se Nismës në Vushtrri. Kryetari Limaj ...

Nisma vazhdon t’i mobilizojë degët për zgjedhjet e parakohshme
Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës së Nismës në Vushtrri. Kryetari Limaj ...
Arbresh | 13-Aug-2019 21:42
Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës së Nismës në Vushtrri. Kryetari Limaj ...


Nisma vazhdon t’i mobilizojë degët për zgjedhjet e parakohshme
Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës së Nismës në Vushtrri. Kryetari Limaj ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 21:32
Nisma Socialdemokrate ka vazhduar takimet me strukturat drejtuese të degëve anekënd vendit. Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka pritur në takim drejtuesit e degës së Nismës në Vushtrri. Kryetari Limaj ...

Limaj: Është koha që rinisë t'i krijohet më shumë hapësirë në vendimmarrje
Kryetari i partisë Nisma, Fatmir Limaj, ka bërë sot disa komente për rininë e vendit për rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Limaj ka thënë se rinisë së vendit duhet të u jipet përgjegjësi më e madhe dhe hapësirë më ...
Zeri | 12-Aug-2019 19:49
Kryetari i partisë Nisma, Fatmir Limaj, ka bërë sot disa komente për rininë e vendit për rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Limaj ka thënë se rinisë së vendit duhet të u jipet përgjegjësi më e madhe dhe hapësirë më ...

Limaj thotë se përkushtimi i tij është që rinia e vendit të ketë mundësi sikur rinia evropiane
Kryetari i partisë Nisma, Fatmir Limaj, ka bërë sot disa komente për rininë e vendit për rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Limaj ka thënë se rinisë së vendit duhet të u jipet përgjegjësi më e madhe dhe hapësirë më ...
Arbresh | 12-Aug-2019 19:07
Kryetari i partisë Nisma, Fatmir Limaj, ka bërë sot disa komente për rininë e vendit për rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Limaj ka thënë se rinisë së vendit duhet të u jipet përgjegjësi më e madhe dhe hapësirë më ...

Limaj thotë se përkushtimi i tij është që rinia e vendit të ketë mundësi sikur rinia evropiane
Kryetari i partisë Nisma, Fatmir Limaj, ka bërë sot disa komente për rininë e vendit për rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Limaj ka thënë se rinisë së vendit duhet të u jipet përgjegjësi më e madhe dhe hapësirë më ...
Gazeta Express | 12-Aug-2019 19:01
Kryetari i partisë Nisma, Fatmir Limaj, ka bërë sot disa komente për rininë e vendit për rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Limaj ka thënë se rinisë së vendit duhet të u jipet përgjegjësi më e madhe dhe hapësirë më ...

Limaj: Është koha që rinia të merr përgjegjësi më të mëdha
Kryetari i NISMA-s Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka uruar të rinjtë me rastin e 12 gushtit-Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Me këtë rast Limaj ka thënë se të rinjve duhet të ju jepet përgjegjësi më e madhe dhe të ju ...
Medial | 12-Aug-2019 15:54
Kryetari i NISMA-s Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka uruar të rinjtë me rastin e 12 gushtit-Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Me këtë rast Limaj ka thënë se të rinjve duhet të ju jepet përgjegjësi më e madhe dhe të ju ...

Limaj: Është koha që rinia të merr përgjegjësi më të mëdha
Kryetari i NISMA-s Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka uruar të rinjtë me rastin e 12 gushtit-Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Me këtë rast Limaj ka thënë se të rinjve duhet të ju jepet përgjegjësi më e madhe dhe të ju ...
Arbresh | 12-Aug-2019 15:52
Kryetari i NISMA-s Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka uruar të rinjtë me rastin e 12 gushtit-Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Me këtë rast Limaj ka thënë se të rinjve duhet të ju jepet përgjegjësi më e madhe dhe të ju ...

Limaj: Është koha që rinia të merr përgjegjësi më të mëdha
Kryetari i NISMA-s Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka uruar të rinjtë me rastin e 12 gushtit-Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Me këtë rast Limaj ka thënë se të rinjve duhet të ju jepet përgjegjësi më e madhe dhe të ju ...
Klan Kosova | 12-Aug-2019 15:46
Kryetari i NISMA-s Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka uruar të rinjtë me rastin e 12 gushtit-Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Me këtë rast Limaj ka thënë se të rinjve duhet të ju jepet përgjegjësi më e madhe dhe të ju ...

Limaj të rinjve t’u krijohet më shumë hapësire në vendimmarrje
Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka uruar të rinjtë në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë. Limaj ka thënë se Kosova është me fat që ka një rini të shëndoshë, inovative, kreative dhe me plot energji pozitive, ...
Indeks Online | 12-Aug-2019 12:24
Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka uruar të rinjtë në Ditën Ndërkombëtare të Rinisë. Limaj ka thënë se Kosova është me fat që ka një rini të shëndoshë, inovative, kreative dhe me plot energji pozitive, ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved