ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 19:05

Edhe Qeveria e ardhshme me shumë ministra e zëvendësministra

Edhe Qeveria e ardhshme me shumë ministra e zëvendësministra
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...
Telegrafi | 14-Aug-2019 19:33
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...

Edhe Qeveria e ardhshme me shumë ministra e zëvendësministra
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...
Zeri | 14-Aug-2019 19:42
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...

Edhe Qeveria e ardhshme me shumë ministra e zëvendësministra
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...
InFokusi | 14-Aug-2019 19:33
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...

Edhe Qeveria e ardhshme me shumë ministra e zëvendësministra
Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë zëvendëskryeministra dhe mbi 80 zëvendësministra, e që të gjithë këta zyrtarë, kanë të punësuar edhe numër të madh të këshilltarëve të tyre politikë, shoferë si dhe të ...
Lajminet | 14-Aug-2019 19:31
Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë zëvendëskryeministra dhe mbi 80 zëvendësministra, e që të gjithë këta zyrtarë, kanë të punësuar edhe numër të madh të këshilltarëve të tyre politikë, shoferë si dhe të ...

Edhe Qeveria e re mund t’i ketë 80 zëvendësministra
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...
Gazeta Monitor | 14-Aug-2019 19:07
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...

Edhe Qeveria e ardhshme me shumë ministra e zëvendësministra
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...
Indeks Online | 14-Aug-2019 19:02
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...

Edhe Qeveria e ardhshme do të ketë shumë ministra e zëvendësministra
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...
Gazeta Observer | 14-Aug-2019 18:45
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...

Edhe Qeveria e ardhshme me shumë ministra e zëvendësministra
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...
Arbresh | 14-Aug-2019 18:35
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...

Skandali mund të vazhdojë, Edhe Qeveria e re mund t’i ketë 80 zëvendësministra
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...
Gazeta Express | 14-Aug-2019 17:52
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...

Edhe Qeveria e ardhshme me shumë ministra e zëvendësministra
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...
Radio Evropa e Lire | 14-Aug-2019 17:43
Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, që tashmë ka dhënë dorëheqje nga posti i kryeministrit, kishte më së shumti ministri nga të gjitha qeveritë e pasluftës. Kabineti në largim, kishte 21 ministri, pesë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved