ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 19:15

Bizneset shqiptare besojnë më shumë se kudo në Rajon se ligji sundon

Bizneset shqiptare besojnë më shumë se kudo në Rajon se ligji sundon
Një anketë e udhëhequr nga Banka Botërore ka zbuluar se Shqipëria kishte përqindjen më të lartë të bizneseve në raportin me Rajonin që besonin tek sundimi i ligje me 2018. Përgjigjet tregojnë se shumica e bizneseve në ...
Monitor | 13-Aug-2019 12:13
Një anketë e udhëhequr nga Banka Botërore ka zbuluar se Shqipëria kishte përqindjen më të lartë të bizneseve në raportin me Rajonin që besonin tek sundimi i ligje me 2018. Përgjigjet tregojnë se shumica e bizneseve në ...

Banka Qendrore e Austrisë: Shqiptarët të painformuar nga rreziqet e kursit të këmbimit, por dinë të investojnë
Shqiptarët patën rezultatet më larta në rajon sa i takon një vrojtimi që testoi njohuritë e tyre mbi rreziqet financiare. Banka Kombëtare e Austrisë zhvilloi vitin e kaluar në vendet e Europës Juglindore dhe Ballkanit ...
Politiko | 12-Aug-2019 19:42
Shqiptarët patën rezultatet më larta në rajon sa i takon një vrojtimi që testoi njohuritë e tyre mbi rreziqet financiare. Banka Kombëtare e Austrisë zhvilloi vitin e kaluar në vendet e Europës Juglindore dhe Ballkanit ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved