ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/11/2019 18:28

Sazani – një muze historik, natyror dhe ushtarak

Sazani – një muze historik, natyror dhe ushtarak
Sazani, ishulli dikur i militarizuar, sot muze i rastësishëm i rrënojave ushtarake, rizbulohet nga lentet e pesë fotografëve bashkëkohorë. Ekspozita e titulluar “Sazan: No Man’s Land” (shqip “Sazani: Tokë e Askujt”), e ...
Gazeta Observer | 13-Aug-2019 16:07
Sazani, ishulli dikur i militarizuar, sot muze i rastësishëm i rrënojave ushtarake, rizbulohet nga lentet e pesë fotografëve bashkëkohorë. Ekspozita e titulluar “Sazan: No Man’s Land” (shqip “Sazani: Tokë e Askujt”), e ...

Nisma për ta vënë Sazanin në hartën artistike kombëtare e ndërkombëtare
Sazani, ishulli dikur i militarizuar, sot muze i rastësishëm i rrënojave ushtarake, rizbulohet nga lentet e pesë fotografëve bashkëkohorë. Ekspozita e titulluar “Sazan: No Man’s Land” (shqip “Sazani: Tokë e Askujt”), e ...
Telegrafi | 13-Aug-2019 12:10
Sazani, ishulli dikur i militarizuar, sot muze i rastësishëm i rrënojave ushtarake, rizbulohet nga lentet e pesë fotografëve bashkëkohorë. Ekspozita e titulluar “Sazan: No Man’s Land” (shqip “Sazani: Tokë e Askujt”), e ...

Ekspozitë fotografike vetëdijesuese për trashëgiminë kulturore
“Mbro & Promovo” është ekspozita me fotografi, e cila është hapur në Tiranë me qëllimin për sensibilizimin dhe për mbrojtjen e trashëgimisë kulture. Fotografitë e ekspozitës shëtitëse janë prezantuar për publikun në ...
Zeri | 13-Aug-2019 09:48
“Mbro & Promovo” është ekspozita me fotografi, e cila është hapur në Tiranë me qëllimin për sensibilizimin dhe për mbrojtjen e trashëgimisë kulture. Fotografitë e ekspozitës shëtitëse janë prezantuar për publikun në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved