ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/08/2019 17:38

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia, ja arsyeja

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia, ja arsyeja
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
GazetaTema | 13-Aug-2019 10:17
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Maqedonia e Veriut ndaloi sot importimin e e mishit nga Serbia
Agjencia për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) në RMV, ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
IliriaNews | 13-Aug-2019 13:44
Agjencia për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) në RMV, ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia për shkak të murtajës afrikane
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
Republika | 13-Aug-2019 11:32
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Ndalohet importi i mishit nga Serbia, frikë nga murtaja afrikane
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
Politiko | 13-Aug-2019 10:28
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Ndalohet importi i mishit nga Serbia për shkak të murtajës afrikane
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 10:26
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Maqedonia Veriore ndalon derrin nga Serbia: i ka rënë murtaja
Maqedonia Veriore ka marrë vendim të ndaloj importin e mishit të derrit dhe produkteve të tij që vijnë nga Serbia për shkak të sëmundjes që iu është shfaqur kafshëve në fjalë. Murtaja afrikane, e cila ka kapluar fermat ...
Tesheshi | 13-Aug-2019 10:19
Maqedonia Veriore ka marrë vendim të ndaloj importin e mishit të derrit dhe produkteve të tij që vijnë nga Serbia për shkak të sëmundjes që iu është shfaqur kafshëve në fjalë. Murtaja afrikane, e cila ka kapluar fermat ...

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia për shkak të murtajës afrikane
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
TetovaSot | 13-Aug-2019 10:17
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Mishi nga Serbia i rrezikshëm për konsumim, fqinji i Kosovës ndalon importin
Drejtori i AUV-it, Zoran Atanasovski deklaroi se në Serbi ka rënë murtaja afrikane e derrit – kjo ka ndodh në rrethin e Beogradit, Mlladenovacit dhe krahinën e Semedervës. “Situata po përcillet me vëmendje, ndërsa masat ...
Lajminet | 13-Aug-2019 09:30
Drejtori i AUV-it, Zoran Atanasovski deklaroi se në Serbi ka rënë murtaja afrikane e derrit – kjo ka ndodh në rrethin e Beogradit, Mlladenovacit dhe krahinën e Semedervës. “Situata po përcillet me vëmendje, ndërsa masat ...

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia për shkak të murtajës afrikane
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
Klan Kosova | 13-Aug-2019 09:23
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia për shkak të murtajës afrikane
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
EkonomiaOnline | 13-Aug-2019 09:23
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ka ndaluar importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
AlbInfo | 13-Aug-2019 09:22
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ka ndaluar importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Gripi i derrave kaplon Serbinë
Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë. Sëmundja ngjitëse prej janarit ka detyruar vrasjen e qindra mijë ...
InFokusi | 13-Aug-2019 08:51
Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë. Sëmundja ngjitëse prej janarit ka detyruar vrasjen e qindra mijë ...

Gripi i derrave kaplon Serbinë
Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë. Sëmundja ngjitëse prej janarit ka detyruar vrasjen e qindra mijë ...
Arbresh | 13-Aug-2019 08:51
Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë. Sëmundja ngjitëse prej janarit ka detyruar vrasjen e qindra mijë ...

Gripi i derrave kaplon Serbinë
Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë. Sëmundja ngjitëse prej janarit ka detyruar vrasjen e qindra mijë ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 08:28
Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë. Sëmundja ngjitëse prej janarit ka detyruar vrasjen e qindra mijë ...

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia për shkak të murtajës afrikane
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
Gazeta Observer | 13-Aug-2019 08:19
Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Pas taksës së Kosovës, edhe Bosnja ndëshkim “të rëndë Serbisë
Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë. Sëmundja ngjitëse prej janarit ka detyruar vrasjen e qindra mijë ...
BalkanWeb | 12-Aug-2019 22:43
Rastet e gripit afrikan të derrave janë bërë shkas që Bosnjë-Hercegovina të ndalë importet e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga fqinjët serbë. Sëmundja ngjitëse prej janarit ka detyruar vrasjen e qindra mijë ...

Maqedonia e Veriut ndalon importin e mishit nga Serbia për shkak të murtajës afrikane
?Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...
Kosova Press | 13-Aug-2019 08:03
?Agjencia maqedonase për Ushqimin dhe Veterinarinë (AUV) ndaloi sot importin e mishit të derrit dhe nënprodukteve të tij nga Serbia si edhe importin dhe tranzitin e derrave të butë dhe të egër nga i njëjti vend, pas ...

Për Serbinë vjen një tjetër ndëshkim ekonomik, pas Kosovës edhe Bosnja e penalizon
Serbia merr një tjetër goditje ekonomike. Pas Kosovës, edhe Bosnjë Hercegovina ka vendosur ë ta penalizojë. Shkak për këtë janë rastet e gripit afrikan të derrave. Bosnjë Hercegovina ka vendosur që të ndalë importet e ...
Politiko | 12-Aug-2019 23:21
Serbia merr një tjetër goditje ekonomike. Pas Kosovës, edhe Bosnjë Hercegovina ka vendosur ë ta penalizojë. Shkak për këtë janë rastet e gripit afrikan të derrave. Bosnjë Hercegovina ka vendosur që të ndalë importet e ...

Maqedonia Veriore ndalon importin e derrave nga Serbia
Maqedonia Veriore sot ka ndaluar importin dhe transitin e derrave, mishit të derrit dhe produkteve të këtij mishi nga Serbia.
Kosova Press | 12-Aug-2019 16:06
Maqedonia Veriore sot ka ndaluar importin dhe transitin e derrave, mishit të derrit dhe produkteve të këtij mishi nga Serbia.

AUV ndaloi importin e mishit të derrit dhe përpunimin nga Serbia për shkak të murtajës afrikane
Agjencia për ushqim dhe veterinari (AUV) sot mori vendim për ndalesë për import të mishit të derrit dhe përpunimeve të mishit të derrit, si dhe importin dhe transitin e derrave shtëpiak dhe të egër nga Serbia, pas ...
TetovaSot | 12-Aug-2019 12:19
Agjencia për ushqim dhe veterinari (AUV) sot mori vendim për ndalesë për import të mishit të derrit dhe përpunimeve të mishit të derrit, si dhe importin dhe transitin e derrave shtëpiak dhe të egër nga Serbia, pas ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved