ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/08/2019 18:08

Historianët i reagojnë Sava Janjiçit: Manastiri i Deçanit është okupuar nga serbët

Historianët i reagojnë Sava Janjiçit: Manastiri i Deçanit është okupuar nga serbët
Kryesia e Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, reagon ashpër ndaj deklaratave të, siç e quajnë ata, klerikut serbomadh anti shqiptarit Igumenit Sava Janjiçi, i cili shërben në Manastirin ...
Telegrafi | 13-Aug-2019 12:41
Kryesia e Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, reagon ashpër ndaj deklaratave të, siç e quajnë ata, klerikut serbomadh anti shqiptarit Igumenit Sava Janjiçi, i cili shërben në Manastirin ...

Historianët e Deçanit i reagojnë Sava Janjiqit, kërkojnë që kisha serbe të kërkojë falje për gjenocidin mbi shqiptarët
Kryesia e Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, reagon ashpër ndaj deklaratave të, siç e quajnë ata, klerikut serbomadh antishqiptarit Igumenit Sava Janjiqi, i cili shërben në Manastirin ortodoks ...
Zeri | 13-Aug-2019 14:56
Kryesia e Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, reagon ashpër ndaj deklaratave të, siç e quajnë ata, klerikut serbomadh antishqiptarit Igumenit Sava Janjiqi, i cili shërben në Manastirin ortodoks ...

Historianët i reagojnë Sava Janjiçit: Manastiri i Deçanit është okupuar nga serbët
Kryesia e Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, reagon ashpër ndaj deklaratave të, siç e quajnë ata, klerikut serbomadh anti shqiptarit Igumenit Sava Janjiçi, i cili shërben në Manastirin ...
Kosova Press | 13-Aug-2019 12:03
Kryesia e Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, reagon ashpër ndaj deklaratave të, siç e quajnë ata, klerikut serbomadh anti shqiptarit Igumenit Sava Janjiçi, i cili shërben në Manastirin ...

Vazhdojnë mospajtimet për tokën rreth Manastirit të Deçanit
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...
Zeri | 12-Aug-2019 22:58
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...

Vazhdojnë mospajtimet për tokën rreth Manastirit të Deçanit
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...
Gazeta Express | 12-Aug-2019 22:50
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...

Vazhdojnë mospajtimet për tokën rreth Manastirit të Deçanit
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...
Arbresh | 12-Aug-2019 22:06
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...

Mosmarrëveshje mes udhëheqësve të Manastirit të dirigjuar nga Beogradi dhe komunës së Deçanit
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...
Gazeta Monitor | 12-Aug-2019 22:00
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...

Vazhdojnë mospajtimet për tokën rreth Manastirit të Deçanit
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...
Telegrafi | 12-Aug-2019 21:46
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...

Vazhdojnë mospajtimet për tokën rreth Manastirit të Deçanit
Drejtuesit e Komunës së Deçanit, thonë se këto prona janë të dy ndërmarrjeve publike dhe se gjykata ka fuqizuar një marrëveshje të vitit 1997, kur administrata serbe i kishte kaluar në pronësi të manastirit ato toka. ...
Lajminet | 12-Aug-2019 21:34
Drejtuesit e Komunës së Deçanit, thonë se këto prona janë të dy ndërmarrjeve publike dhe se gjykata ka fuqizuar një marrëveshje të vitit 1997, kur administrata serbe i kishte kaluar në pronësi të manastirit ato toka. ...

Mospajtimet për tokën përreth Manastirit të Deçanit
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...
Zeri Amerikes | 12-Aug-2019 19:57
Hapësira tek Manastiri i Deçanit vazhdon të jetë çështje mospajtimesh në mes të përfaqësuesve të manastirit dhe Komunës së Deçanit për shkak të një vendimi të Gjykatës Kushtetuese, e cila i njeh manastirit të drejtën e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved