ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/08/2019 13:51

Avdullah Hasani nënshkroi pa miratimin e Kryeministrit

Avdullah Hasani nënshkroi pa miratimin e Kryeministrit
Avdullah Hasani është emëruar si koordinator për Gjeneratën e Re. Për Dullën, detyrat janë të përcaktuara se çka duhet të bëjë e çka jo. Ai në fillim të vitit të kaluar, me vendim të kryeministrit Ramush Haradinaj, mori ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 20:32
Avdullah Hasani është emëruar si koordinator për Gjeneratën e Re. Për Dullën, detyrat janë të përcaktuara se çka duhet të bëjë e çka jo. Ai në fillim të vitit të kaluar, me vendim të kryeministrit Ramush Haradinaj, mori ...

Kur do t’i kthejë Gjykata Kushtetuese përgjigje Haradinajt?
Kërkesa e kryeministrit në dorëheqje, Ramush Haradinaj, për të kërkuar një vlerësim të Gjykatës Kushtetuese lidhur me funksionimin e qeverisë pas dorëheqjes së tij, ende nuk është shqyrtuar. Mospërgjigjja, deri më tani, ...
Gazeta Express | 13-Aug-2019 20:00
Kërkesa e kryeministrit në dorëheqje, Ramush Haradinaj, për të kërkuar një vlerësim të Gjykatës Kushtetuese lidhur me funksionimin e qeverisë pas dorëheqjes së tij, ende nuk është shqyrtuar. Mospërgjigjja, deri më tani, ...

'Dulla' sfidon kryeministrin dhe Kushtetuesen: Mund të marr vendime në emër të Qeverisë
Koordinatori për gjeneratat e reja, Avdullah Hasani, ka thënë se ka të drejtë të marrë vendime në emër të qeverisë. Është ditë feste, por Dulla gjendet në punë. Koordinatori Nacional për Gjeneratat e reja në Qeverinë e ...
Zeri | 12-Aug-2019 22:16
Koordinatori për gjeneratat e reja, Avdullah Hasani, ka thënë se ka të drejtë të marrë vendime në emër të qeverisë. Është ditë feste, por Dulla gjendet në punë. Koordinatori Nacional për Gjeneratat e reja në Qeverinë e ...

Nga sot studentët e UP-së do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë jashtë vendit
Prej sot, studentët e Universitetit të Prishtinës do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë të Kosovës, ndërsa kjo e fundit do t’iu ofrojë mbështetje për pjesëmarrje në konferenca ndërkombëtare. Kështu u bë e ditur ...
Telegrafi | 12-Aug-2019 11:14
Prej sot, studentët e Universitetit të Prishtinës do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë të Kosovës, ndërsa kjo e fundit do t’iu ofrojë mbështetje për pjesëmarrje në konferenca ndërkombëtare. Kështu u bë e ditur ...

Avdullah Hasani sfidon kryeministrin dhe Gjykatën Kushtetuese
Koordinatori për gjeneratat e reja, Avdullah Hasani, ka thënë se ka të drejtë të marrë vendime në emër të qeverisë Është ditë feste, por Dulla gjendet në punë. Koordinatori Nacional për Gjeneratat e reja në Qeverinë e ...
Arbresh | 12-Aug-2019 21:50
Koordinatori për gjeneratat e reja, Avdullah Hasani, ka thënë se ka të drejtë të marrë vendime në emër të qeverisë Është ditë feste, por Dulla gjendet në punë. Koordinatori Nacional për Gjeneratat e reja në Qeverinë e ...

Avdullah Hasani sfidon kryeministrin dhe Gjykatën Kushtetuese
Koordinatori për gjeneratat e reja, Avdullah Hasani, ka thënë se ka të drejtë të marrë vendime në emër të qeverisë Është ditë feste, por Dulla gjendet në punë. Koordinatori Nacional për Gjeneratat e reja në Qeverinë e ...
Gazeta Express | 12-Aug-2019 21:31
Koordinatori për gjeneratat e reja, Avdullah Hasani, ka thënë se ka të drejtë të marrë vendime në emër të qeverisë Është ditë feste, por Dulla gjendet në punë. Koordinatori Nacional për Gjeneratat e reja në Qeverinë e ...

Rinia do të mbështetet për udhëtime nga Qeveria (VIDEO)
Koordinatori për Rini në Zyrën e Kryeministrit, Avdullah Hasani, dhe kryetari i parlamentit të studentëve të Kosovës, Edon Nishori, e kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi, i cili pritet të iu krijojë mundësi të ...
Klan Kosova | 12-Aug-2019 20:33
Koordinatori për Rini në Zyrën e Kryeministrit, Avdullah Hasani, dhe kryetari i parlamentit të studentëve të Kosovës, Edon Nishori, e kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi, i cili pritet të iu krijojë mundësi të ...

Nga sot studentët e UP-së do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë jashtë vendit
Koordinatori për Rini, Avdullah Hasani, dha zotimin e tij dhe të Qeverisë se ata do mbështesin dhe do të rrinë përkrah nevojave të studentëve kosovarë. Në kuadër të kësaj mbështetje tha se është edhe ky memorandum ...
Lajminet | 12-Aug-2019 11:38
Koordinatori për Rini, Avdullah Hasani, dha zotimin e tij dhe të Qeverisë se ata do mbështesin dhe do të rrinë përkrah nevojave të studentëve kosovarë. Në kuadër të kësaj mbështetje tha se është edhe ky memorandum ...

Nga sot studentët e UP-së do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë jashtë vendit
Prej sot, studentët e Universitetit të Prishtinës do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë të Kosovës, ndërsa kjo e fundit do t’iu ofrojë mbështetje për pjesëmarrje në konferenca ndërkombëtare. Kështu u bë e ditur ...
InFokusi | 12-Aug-2019 11:23
Prej sot, studentët e Universitetit të Prishtinës do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë të Kosovës, ndërsa kjo e fundit do t’iu ofrojë mbështetje për pjesëmarrje në konferenca ndërkombëtare. Kështu u bë e ditur ...

Nga sot studentët e UP-së do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë jashtë vendit
Prej sot, studentët e Universitetit të Prishtinës do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë të Kosovës, ndërsa kjo e fundit do t’iu ofrojë mbështetje për pjesëmarrje në konferenca ndërkombëtare. Kështu u bë e ditur ...
Gazeta Express | 12-Aug-2019 11:12
Prej sot, studentët e Universitetit të Prishtinës do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë të Kosovës, ndërsa kjo e fundit do t’iu ofrojë mbështetje për pjesëmarrje në konferenca ndërkombëtare. Kështu u bë e ditur ...

Në Ditën Botërore të Rinisë nënshkruhet marrëveshje për nevojat e studentëve
10:59, 12 Gusht 2019 Zyra e Kryeministrit dhe Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi lidhur me nevojat e studentëve dhe aktivitetet e tyre, me rastin e Ditës Botërore ...
Medial | 12-Aug-2019 11:08
10:59, 12 Gusht 2019 Zyra e Kryeministrit dhe Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi lidhur me nevojat e studentëve dhe aktivitetet e tyre, me rastin e Ditës Botërore ...

Në Ditën Botërore të Rinisë nënshkruhet marrëveshje për nevojat e studentëve
Zyra e Kryeministrit dhe Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi lidhur me nevojat e studentëve dhe aktivitetet e tyre, me rastin e Ditës Botërore të Rinisë. Avdulllah ...
Klan Kosova | 12-Aug-2019 11:08
Zyra e Kryeministrit dhe Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi lidhur me nevojat e studentëve dhe aktivitetet e tyre, me rastin e Ditës Botërore të Rinisë. Avdulllah ...

Nga sot studentët e UP-së do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë jashtë vendit
Prej sot, studentët e Universitetit të Prishtinës do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë të Kosovës, ndërsa kjo e fundit do t'iu ofrojë mbështetje për pjesëmarrje në konferenca ndërkombëtare.
Kosova Press | 12-Aug-2019 11:07
Prej sot, studentët e Universitetit të Prishtinës do të marrin pjesë në aktivitete të Qeverisë të Kosovës, ndërsa kjo e fundit do t'iu ofrojë mbështetje për pjesëmarrje në konferenca ndërkombëtare.

Nënshkruhet marrëveshja mes zyrës së Kryeministrit dhe Parlamentit Studentor
Më rastin e Ditës Botërore të Rinisë , zyra e Kryeministrit dhe Parlamenti Studentor i UP-së kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi lidhur më nevojat e studentëve dhe aktiviteteve të tjera. Më këtë rast, Avdullah ...
Arbresh | 12-Aug-2019 11:00
Më rastin e Ditës Botërore të Rinisë , zyra e Kryeministrit dhe Parlamenti Studentor i UP-së kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi lidhur më nevojat e studentëve dhe aktiviteteve të tjera. Më këtë rast, Avdullah ...

Zyra e kryeministrit dhe UP nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi (Drejtpërdrejt)
Mbahet ceremonia e nënshkrimit të Memorandumit të Bashkëpunimit mes Zyrës së Kryeministrit dhe Universiteti i Prishtinës - Parlamenti Studentor, për nder të 12 Gushtit “Ditës Botërore të Rinisë”, ku, nënshkruhet ...
Kosova Press | 12-Aug-2019 10:48
Mbahet ceremonia e nënshkrimit të Memorandumit të Bashkëpunimit mes Zyrës së Kryeministrit dhe Universiteti i Prishtinës - Parlamenti Studentor, për nder të 12 Gushtit “Ditës Botërore të Rinisë”, ku, nënshkruhet ...

Haradinaj nuk ndalet, vazhdon të marrë vendime
Qeveria e Kosovës pritet të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me studentët. Pavarësisht se është kryeministër në dorëheqje dhe në bazë të ligjeve e Kushtetutës nuk i lejohet marrja e vendimeve, Ramush Haradinaj, nuk ...
AlbInfo | 12-Aug-2019 10:22
Qeveria e Kosovës pritet të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me studentët. Pavarësisht se është kryeministër në dorëheqje dhe në bazë të ligjeve e Kushtetutës nuk i lejohet marrja e vendimeve, Ramush Haradinaj, nuk ...

Ngjarjet për ditën e sotme
10:30 Zyra e Kryeministrit dhe Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës, me rastin e 12 Gushtit – Ditës Botërore të Rinisë, nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi lidhur me nevojat e studentëve dhe aktivitetet ...
Indeks Online | 12-Aug-2019 08:30
10:30 Zyra e Kryeministrit dhe Parlamenti Studentor i Universitetit të Prishtinës, me rastin e 12 Gushtit – Ditës Botërore të Rinisë, nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi lidhur me nevojat e studentëve dhe aktivitetet ...

Haradinaj nuk ndalet, vazhdon të marrë vendime
Qeveria e Kosovës pritet të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me studentët. Pavarësisht se është kryeministër në dorëheqje dhe në bazë të ligjeve e Kushtetutës nuk i lejohet marrja e vendimeve, Ramush Haradinaj, nuk ...
Arbresh | 12-Aug-2019 08:29
Qeveria e Kosovës pritet të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me studentët. Pavarësisht se është kryeministër në dorëheqje dhe në bazë të ligjeve e Kushtetutës nuk i lejohet marrja e vendimeve, Ramush Haradinaj, nuk ...

Haradinaj nuk ndalet, vazhdon të marrë vendime
Qeveria e Kosovës pritet të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me studentët. Pavarësisht se është kryeministër në dorëheqje dhe në bazë të ligjeve e Kushtetutës nuk i lejohet marrja e vendimeve, Ramush Haradinaj, nuk ...
Gazeta Express | 12-Aug-2019 08:19
Qeveria e Kosovës pritet të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me studentët. Pavarësisht se është kryeministër në dorëheqje dhe në bazë të ligjeve e Kushtetutës nuk i lejohet marrja e vendimeve, Ramush Haradinaj, nuk ...

Haradinaj nuk ndalet, vazhdon të marrë vendime
Pavarësisht se është kryeministër në dorëheqje dhe në bazë të ligjeve e Kushtetutës nuk i lejohet marrja e vendimeve, Ramush Haradinaj, nuk ndalet. Zyra e Kryeministrit të Kosovës ka bërë të ditur se Qeveria do të ...
Lajminet | 12-Aug-2019 08:09
Pavarësisht se është kryeministër në dorëheqje dhe në bazë të ligjeve e Kushtetutës nuk i lejohet marrja e vendimeve, Ramush Haradinaj, nuk ndalet. Zyra e Kryeministrit të Kosovës ka bërë të ditur se Qeveria do të ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved